Προς το περιεχόμενο

Τεχνικές εργασίες ΟΤΕ (wind fiber 50)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας , είχα κάνει αίτηση στις αρχές Νοεμβρίου για wind fiber 50 . Εδώ και έναν μήνα η wind με ενημερώνει ότι γίνονται μετρήσεις από ΟΤΕ κλπ κλπ , που το θεωρώ λίγο τραβηγμένο αλλά οκ. Σήμερα μου λένε ότι ενώ την Παρασκευή υπήρχε ραντεβού με τον ΟΤΕ , ήρθαν απ' το σπίτι μου για να αποκτήσουν πρόσβαση στο μποξ της πολυκατοικίας αλλά δεν βρήκαν κανέναν , πράγμα που είναι 100% ψέματα διότι κάθε φορά που μου δίνεται ημερομηνία για ραντεβού εγώ κάθομαι σπίτι και τους περιμένω μήπως έρθουν. (Επίσης έμαθα από τεχνικό του ΟΤΕ μέσω τηλεφώνου έπειτα που κοίταξε το θέμα , ότι η σύνδεση στο σημείο που μένω είναι " επικίνδυνη "και πρέπει να αλλάξει θέση το κουτί καθώς βρίσκεται στην απέναντι πολυκατοικία). Μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, GeorgeKCK είπε

ότι η σύνδεση στο σημείο που μένω είναι " επικίνδυνη "και πρέπει να αλλάξει θέση το κουτί καθώς βρίσκεται στην απέναντι πολυκατοικία). Μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Να υποθέσω εννοεί οτι θα πρεπει να παρεις απο εναέριο καλωδιο που θα διασχίζει κάθετα τον δρόμο

48 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να υποθέσω εννοεί οτι θα πρεπει να παρεις απο εναέριο καλωδιο που θα διασχίζει κάθετα τον δρόμο

Έτσι φαντάζομαι και εγώ . Αλλά γιατί πάνε και δηλώνουν ότι πέρασαν από το σπίτι ενώ δεν πέρασε κανένας ; 

39 λεπτά πριν, GeorgeKCK είπε

Έτσι φαντάζομαι και εγώ . Αλλά γιατί πάνε και δηλώνουν ότι πέρασαν από το σπίτι ενώ δεν πέρασε κανένας ; 

Δεν χρειάζεται να περάσει κάποιος απο το σπίτι σου βλέπει τι χρειάζεται και χωρίς εσένα. Το τι λεει η wind είναι άλλο θέμα

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν χρειάζεται να περάσει κάποιος απο το σπίτι σου βλέπει τι χρειάζεται και χωρίς εσένα. Το τι λεει η wind είναι άλλο θέμα

Μα αυτό ακριβώς μου είπε και η wind . Απλά ο ΟΤΕ αποφάσισε να δηλώσει στη wind σήμερα ότι την Παρασκευή το συνεργείο ήρθε κανονικά και δεν βρήκε κανέναν στο σπίτι οπότε το κτίριο χαρακτηρίστηκε ως κλειστό από αυτούς ...

• Moderators
1 ώρα πριν, GeorgeKCK είπε

Μα αυτό ακριβώς μου είπε και η wind . Απλά ο ΟΤΕ αποφάσισε να δηλώσει στη wind σήμερα ότι την Παρασκευή το συνεργείο ήρθε κανονικά και δεν βρήκε κανέναν στο σπίτι οπότε το κτίριο χαρακτηρίστηκε ως κλειστό από αυτούς ...

Aν το box ειναι σε απεναντι οικοδομη οπως λες μηπως δεν μπορεσαν να μπουνε στην αλλη οικοδομη

12 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Aν το box ειναι σε απεναντι οικοδομη οπως λες μηπως δεν μπορεσαν να μπουνε στην αλλη οικοδομη

Μα το κουτί είναι απ' έξω . Την πρώτη φορά που ήρθε η wind δηλαδή έλεγξε χωρίς καν να με ενοχλήσει εμένα .

Μην παίρνεις την απάντηση σοβαρά. Στο σύστημα που έχουν οι πάροχοι για επικοινωνία μεταξύ τους οι απαντήσεις που μπορούν να δοθούν είναι τυποποιημένες, έτσι αν για κάποιον λόγο δε μπόρεσε να γίνει η σύνδεση το πιο κοντινό τυποποιημένο μήνυμα είναι πέρασαν και δεν βρήκαν κανέναν. Απλά αυτό δε μπορούν να στο πουν οι υπάλληλοι της εξυπηρέτησης για πολλούς και διάφορους λόγους.

• Like 1

οπως μην παιρνεις σοβαρα τον οτε οτι ηρθε.πολλες φορες δεν πανε καν και κλεινουν την βλαβη οτι κλειστο.μου το εχουν κανει και μενα.εννοειται οτι και το box και η χωνευτη ειναι προσβασιμα 24 hours per day αφου δεν υπαρχει πορτα κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...