Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ipal είπε

Γενικα διαβάζω πως από από τότε που πέρασε η hyper υπό τον πλήρη έλεγχο της HP έχει πέσει η ποιότητα. Βέβαια γκρινιάζουν όσοι πλήρωσαν full price τιμές. 

Το Φεβρουαριο του '21 ολοκληρωθηκε η εξαγορα ποτε προλαβε και επεσε η ποιοτητα; Πιο πολυ για ιντερνετικη γκρινια μου κανει. Μια χαρα ακουστικα ειναι και τα συγκεκριμενα και τελειο vfm σε αυτα τα χρηματα. Το προβλημα που ανεφερε ενα παιδι πιο πανω λυνεται εντος εγγυησης, δεν ειναι γενικευμενο ζητημα των ακουστικων της Hyperx. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το Φεβρουαριο του '21 ολοκληρωθηκε η εξαγορα ποτε προλαβε και επεσε η ποιοτητα; Πιο πολυ για ιντερνετικη γκρινια μου κανει. Μια χαρα ακουστικα ειναι και τα συγκεκριμενα και τελειο vfm σε αυτα τα χρηματα. Το προβλημα που ανεφερε ενα παιδι πιο πανω λυνεται εντος εγγυησης, δεν ειναι γενικευμενο ζητημα των ακουστικων της Hyperx. 

Καλα ναι αυτό είπα, στα 30€ μόνο αμαρκα τυπου speedlink παίρνεις.  Γ αυτό και τελείωσαν μπαμ μπαμ. Ε κάτι τύποι στο Reddit γκρινιάζουν που τα πλήρωσαν $80 😂

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ipal είπε

Καλα ναι αυτό είπα, στα 30€ μόνο αμαρκα τυπου speedlink παίρνεις.  Γ αυτό και τελείωσαν μπαμ μπαμ. Ε κάτι τύποι στο Reddit γκρινιάζουν που τα πλήρωσαν $80 😂

Απο πολλα gaming ακουστικα των 80 ευρω καλυτερα ειναι, οσο κι αν γκρινιαζουν οι μυστες του Reddit..

• Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, kostiger said:

Απο πολλα gaming ακουστικα των 80 ευρω καλυτερα ειναι, οσο κι αν γκρινιαζουν οι μυστες του Reddit..

Καλα υπαρχουν πολυ καλυτερα αν πας στα 80. Blackshark, pro x, mh752 κοκ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Καλα υπαρχουν πολυ καλυτερα αν πας στα 80. Blackshark, pro x, mh752 κοκ.

τα Blackshark V2 ειναι πισω απο τα cloud 2,μονο μικροφωνο καλυτερο εχουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, ICE-T said:

τα Blackshark V2 ειναι πισω απο τα cloud 2,μονο μικροφωνο καλυτερο εχουν

Διαφωνώ. Μονο αν σου αρεσει το παραμορφωμένο μπασο τους. Που οκ αν θες τετοιο sound profile κανενα απο αυτα που ειπα δεν σου κανει.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Διαφωνώ. Μονο αν σου αρεσει το παραμορφωμένο μπασο τους. Που οκ αν θες τετοιο sound profile κανενα απο αυτα που ειπα δεν σου κανει.

Τα Cloud παραμορφωμενο μπασο;  

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, kostiger said:

Τα Cloud παραμορφωμενο μπασο;  

Λαθος εκφραση. Ενφαση στο μπασο και χάνει στα μεσα. Οτι θες για παιχνίδια αλλα οχι για μουσικη, λαικη, εντεχνη, κλασική.

Μπορει εσυ που δεν εχεις δοκιμασει ήχο απο σενχαιζερ να μην το καταλαβαινεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp44christos είπε

Διαφωνώ. Μονο αν σου αρεσει το παραμορφωμένο μπασο τους.

θεμα γουστου ειναι ,εχω και τα 2,παραμορφωμενο(ανυπαρκτο) μεσω της καρτας usb ισως να μου ελεγες πολυ υψηλα πριμα ναι εχουν,καλυτερο και απο τα 2 ειναι τα MH752 overall .

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Λαθος εκφραση. Ενφαση στο μπασο και χάνει στα μεσα. Οτι θες για παιχνίδια αλλα οχι για μουσικη, λαικη, εντεχνη, κλασική.

Μπορει εσυ που δεν εχεις δοκιμασει ήχο απο σενχαιζερ να μην το καταλαβαινεις.

Που ξέρεις τι εχω ακούσει που σπευδεις σε τέτοια συμπεράσματα;

Απο τα πιο ουδέτερα sound profile στην κατηγορία, με μια ελαφρά έμφαση στο μπασο έχουν ολα τα Cloud και φυσικά είναι πολυ καλα στα χρήματα τους και για μουσική. Δεν τα παρουσιασε κανεις στο παρόν  νημα ως audiophile..

Δημοσ.
2 minutes ago, kostiger said:

Που ξέρεις τι εχω ακούσει που σπευδεις σε τέτοια συμπεράσματα;

Απο τα πιο ουδέτερα sound profile στην κατηγορία, με μια ελαφρά έμφαση στο μπασο έχουν ολα τα Cloud και φυσικά είναι πολυ καλα στα χρήματα τους και για μουσική. Δεν τα παρουσιασε κανεις στο παρόν  νημα ως audiophile..

Ξεκινισα τη συζητηση γτ ειπες οτι ειναι καλυτερα απο ακουστικα των 80 ευρο. Οχι οτι ειναι άχρηστα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp44christos είπε

Ξεκινισα τη συζητηση γτ ειπες οτι ειναι καλυτερα απο ακουστικα των 80 ευρο. Οχι οτι ειναι άχρηστα.

Απο πολλά gaming των 80 ευρω ειπα οτι ειναι καλυτερα, ούτε ότι είναι τα κορυφαια, ούτε  οτι βάζουν κάτω τα Akg και τα Sennheiser. Σε κάθε περίπτωση και κλείνω το off-topic,  ειδικά στη συγκεκριμένη τιμή είναι εξαιρετικά.

Δημοσ.

μηπως παρηγγειλε κανεις που να το μετανιωσε?

Ψαχνω ακριβως αυτο το πραγμα για κυριως xbox χρηση και ειχα ξεχωρισει τα cloud αλλα με βαση τις τιμες και τα διαφορα μοντελα θα πηγαινα στα cloud alpha με 61€. Ομως για 30€ θα επαιρνα του θεματος χωρις δευτερη σκεψη....αλλα ουτε 3 ωρες δεν κρατησε η προσφορα

Δημοσ.

Τα είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια στα 50ευρω. Ακόμα είναι το main headset μου. Πέραν μιας εκτεταμένης φθοράς στην δερμάτινη της στεφάνης, ακόμα κρατάνε καλά. Ο ήχος τους είναι πολύ καλός για gaming. Τα cloudx στον ήχο τους είναι ίδια με τα cloud(εκτός από το 7.1 surround των cloudII), νομίζω ότι η μοναδική διαφορά είναι πως τα μαξιλαράκια δεν ειναι αποσπώμενα. Δίνω ένα feedback για όσους βάλατε παραγγελία. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...