Bil79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Χαιρετω το φορουμ. Εχω ενα macbook του 2015 που εχει δυο thunderbolt 2 ports που ουσιαστικα ειναι αχρηστες γιατι δεν μπορω να βρω κυριολεκτικα τιποτα για να τις αξιοποιησω, συνδεοντας ας πουμε καποιους απο τους δεκαδες σκληρους δισκους που εχω. Η αναζητηση ειναι εξαιρετικα δυσκολη γιατι τα αποτελεσματα συγχωνευονται με αυτα για το thunderbolt 3 που εχουν κατακλεισει την αγορα, και τα ελαχιστα που βρισκω ειναι εξωφρενικα ακριβα (170€ για μια θηκη σκληρου π.χ!) Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος να υπαρχει σε μια λογικη τιμη καποιο hub ή dock με συνδεση thunderbolt 2 ωστε να μπορεσω να συνδεσω τους σκληρους μου και να εκμεταλλευτω το bandwith που προσφερουν γιατι το usb 3 hub εχω τωρα ναι μεν ειναι καλο, αλλα οταν εχει να διαχειριστει 5-6 δισκους ειναι λογικο να κλαταρει... Ευχαριστω.
Apollonian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στην Ελλάδα από ιντερνετ λίγο δύσκολα να βρεις. Αν δεν έχεις την υπομονή να πηγαίνεις από πόρτα σε πόρτα σε local καταστήματα με περιφερειακά (που όλο και κάποιος θα έχει), τότε η επόμενη καλύτερη λύση είναι το Amazon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα