Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

η κάρτα δουλεύει σίγουρα σε PCI gen3 η 4 X16 στο menu της μητρικής? 

https://www.skroutz.gr/s/26844914/Asus-ROG-Crosshair-VIII-Dark-Hero-X570-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html#specs

Ναι είναι zen 3 και 4χ16

45 λεπτά πριν, Jordi777 είπε

Αν είσαι κοντά στο Ηράκλειο κρητης μπορώ να σου δανείσω ένα super flower leadex gold 750 να το δοκιμάσεις που είναι εγγυημένο το δούλευα 5 χρόνια 

Να είσαι καλά αδερφέ αλλά είμαι πολύ μακριά , Κατερίνη .

46 λεπτά πριν, masteripper είπε

Πάντα όταν υπάρχει προβλημα ξεκινάω απο την βάση.

Ξυλινη επιφάνεια. έξω χύμα στο κύμα μητρική τροφοδοτικό κάρτα (ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ). και αρχίζεις να τεσταρεις.

Έτσι θα μπορέσεις να ακούσεις ακριβώς πως που και γιατί ακούγεται το coil whine..αν είναι απο την κάρτα τότε ναι θα υπάρχει πρόβλημα...επικοινωνείς με την μαμά εταιρεία και επισυνάπτεις βιντεο,φωτογραφίες κτλ...και απο εκεί θα παρεις κατευθύνσεις...το RMA σε αυτές τις εποχές είναι επικίνδυνη διαδικασία και καλό είναι να εξαντλήσεις όλες τις περιπτώσεις ...μπορεί π.χ κάπου κάτι να μην κάνει καλή επαφή και να έχεις μικρο σπινθηρίσματα.

Το coinwhine έχει πέσει πολύ και είναι σε νορμάλ επίπεδα , η κάρτα έχει δοκιμαστεί και από το κατάστημα που το αγόρασα και στα άλλα pc και δεν έχει θέμα . Αρχίζω να πιστεύω πως είναι το τροφοδοτικό .

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ξέρω τι είναι η μητρική, φίλε στο μενού στο bios το έχεις ανοίξει να τσεκαρεις πως δουλεύει? Παρεπιπτόντως στην φωτογραφία Gigabyte βλέπω όχι Asus😂 , επειδή τα ίδια συμπτώματα έκανε και σε φίλο με μητρική Gigabyte βαράγε 85c γι'αυτό το έγραψα,και την έβαλε στο άλλο PCI slot.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ICE-T είπε

Εγώ ξέρω τι είναι η μητρική, φίλε στο μενού στο bios το έχεις ανοίξει να τσεκαρεις πως δουλεύει? Παρεπιπτόντως στην φωτογραφία Gigabyte βλέπω όχι Asus😂 , επειδή τα ίδια συμπτώματα έκανε και σε φίλο με μητρική Gigabyte βαράγε 85c γι'αυτό το έγραψα,και την έβαλε στο άλλο PCI slot.

Οχι η φωτό είναι πιο παλιά , άλλαξα μητρική ξανά από aorus elite z390 πήγα σε X570 asus 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τροφοδοτικό,ξηλωσε armoury crate,nzxt cam ,μπες στο site της κάρτας κατέβασε τον τελευταίο driver,clean install και το Asus GPU tweak ξετικαρε το 0 decibel mode άστο στο game mode έχει 3 επιλογές., δες μήπως δουλεύει στο quiet mode η κάρτα έχει bios button στο πλάι, για το coil whine όλες έχουν οι Asus εκτός αν παίζεις με 50,60fps αυτά καλή συνέχεια

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.

Τελευταία δοκιμή που έγινε , περάστηκαν windows σε καινούργιο SSD μόνο τα βασικά που αναφέρατε + έγινε update to firmeware της οθόνης . Χωρίς άλλα προγράμματα η monitor για temp . 

έγινε δοκιμή με 3070 gigabyte και με την 3080 TI asus . 

Και οι δύο κάρτες ανέβαζαν θερμοκρασία , η 3070 ήταν 80-81 και η 3080 ti 86-88 .Το παιδί που είχε την κάρτα 3070 είπε πως πάνω από 70 δεν είχε ποτέ . 

Υπήρχε ανεμιστήρας που χτυπούσε πάνω στην είσοδο αέρα της κάρτας και δεν είχε διαφορά ούτε ένα βαθμό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, adamp είπε

Και οι δύο κάρτες ανέβαζαν θερμοκρασία , η 3070 ήταν 80-81 και η 3080 ti 86-88 .Το παιδί που είχε την κάρτα 3070 είπε πως πάνω από 70 δεν είχε ποτέ . 

Κάνοντας τι ???????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβαζοντας σχεδον ολο το νημα, και βλεποντας οτι εχεις αλλαξει αρχικα μητρικη, και στην συνεχεια πλατφορμα, και εχεις δωσει αρκετα χιλιαρικα για αυτα, δεν κατανοοω, γιατι δεν αγοραζεις 1 καλο κουτι, και 1 καλυτερο τροφοδοτικο. ετσι κι αλλιως ειναι κομματια που τα κρατας, δεν τα πετας...!!   το κουτι που εχεις μπορει οπτικα να κεντριζει το ενδιαφερον και να σου αρεσει, αλλα αν δεν εχει σωστη ροη αερα για ψυξη και σου δημιουργει θεματα.... τι να το κανεις...???? 

το μονο που δεν καταλαβα καλα ειναι αν το COIL wine το ακουγες απο το τροφοδοτικο ή την καρτα...???  

PSU   https://www.skroutz.gr/s/12624800/Seasonic-Focus-Plus-850-Platinum.html

για κουτι δεν μπορω να σου προτεινω εκ πειρας, αλλα απο ο,τι βλεπω, διαβαζω και ακουω....

θα εβαζα αυτες τις επιλογες....https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/m/698_797_821_907_1984_5378/Corsair_or_CoolerMaster_or_NZXT_or_Be-Quiet_or_Lian-Li_or_BitFenix/f/101240_101246_833122/Midi-Tower-ATX-Gaming.html?price_max=&price_min=54

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση ότι και το δεύτερο PCI slot 4 × 16 δουλεύει το δοκίμασες ?Άμα δεν βρεις λύση έχω φίλο από εκεί  στην  Κατερίνη μήπως σε εξυπηρετήσει. 

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα σου είναι μια χαρά. Όλες οι 3080 ανεβαζουν θερμοκρασίες. Ασ πρόσεχες  πριν την αγοράσεις. Κατέβασε το MSI AFTERBURNER & φτιάξε το FAN CURVE & κάνε over / underclock .  Άνοιξε τα καπάκια από το κουτί & πες μας τι αλλαγές θα παρατηρήσεις. Αλλιώς αν θες να μπεις πιο βαθιά αλλάζεις thermal pad.

Επεξ/σία από Kostasgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kostasgeorgiou είπε

Η κάρτα σου είναι μια χαρά. Όλες οι 3080 ανεβαζουν θερμοκρασίες. Ασ πρόσεχες  πριν την αγοράσεις. Κατέβασε το MSI AFTERBURNER & φτιάξε το FAN CURVE & κάνε over / underclock .  Άνοιξε τα καπάκια από το κουτί & πες μας τι αλλαγές θα παρατηρήσεις. Αλλιώς αν θες να μπεις πιο βαθιά αλλάζεις thermal pad.

έχεις 3080 η μπήκες για να γράψεις κάτι, γιατί εμένα που έχει περάσει από τα χέρια μου ούτε το καλοκαίρι με 40 βαθμούς δεν είδα τέτοια θερμοκρασία και δεν ήταν και Asus που έχει την καλύτερη ψύξη,anyway καλές γιορτές.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ICE-T είπε

έχεις 3080 η μπήκες για να γράψεις κάτι, γιατί εμένα που έχει περάσει από τα χέρια μου ούτε το καλοκαίρι με 40 βαθμούς δεν είδα τέτοια θερμοκρασία και δεν ήταν και Asus που έχει την καλύτερη ψύξη,anyway καλές γιορτές.

Aυτοσ εδω παντωσ εχει αλλη γνωμη

Το θεμα εδω ειναι οτι ο φίλος ισχυρίζεται οτι σε αλλα συστηματα  η καρτες εχουν χαμηλότερη θερμοκρασία

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Καλησπέρα , Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία .

Σήμερα το πρωί πήγα το pc σε ένα κατάστημα εδώ , πήρα το κουτί μαζί μου μόνο χωρίς οθόνη . Το συνδέσαμε σε μια δική του οθόνη και όλα δούλευαν τέλεια . PUBG και γενικά ότι game και να άνοιγα MAX θερμοκρασία ήταν 70C ( σταθερά 65-67) .

Πήγα και έφερα την οθόνη μου , την συνδέσαμε και πάλι όλα δούλευαν τέλεια . Μου είπε ο ανθρωπος να δω τα ρεύματα στο σπίτι και να αλλάξω μπρίζα . 

Πήγα σπίτι τράβηξα από αλλο ρεύμα και μόλις άνοιξα game πάλι η θερμοκρασία 90 C . Μετά θυμήθηκα πως στο μαγαζί είχα βάλει το PC ξαπλωμένο και όχι όρθιο , Μόλις το ξάπλωσα και  έκανα restart όλα έστρωσαν , max temp τώρα 70 C θόρυβος μηδέν και 220 fps . Δεν έκανε επαφή καλή η κάρτα λογικά όταν το PC ήταν στην κανονική του θέση.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...