Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.. για άλλη μια φορά θέλω την βοήθεια σας.. πήρα το XBOX series s αλλά ο αποθηκευτικός χώρος είναι ανεπαρκής.. έχει να προτείνει λοιπόν κανείς κάποιον καλό αλλά κ φθηνό εξωτερικό δίσκο, πού να μπορώ να αποθηκεύω αλλά κ να τρέχω παιχνίδια από κεί;;

Δημοσ.

Αυτά τα λέγαμε για το series S και τον ελλιπή αποθηκευτικό του χώρο. Αγοράζοντας δίσκο φτάνεις στην τιμή αγοράς του series X.

Μόνο με τον παρακάτω δίσκο μπορείς να τρέχεις όλα τα παιχνίδια νέας γενιάς:

https://www.skroutz.gr/s/26366899/Seagate-1TB-Storage-Expansion-Card-for-the-Xbox-Series-X-S.html

Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό δίσκο usb3 στον οποίο θα μπορείς να αποθηκεύεις μόνο τα παιχνίδια προηγούμενης γενιάς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Αυτά τα λέγαμε για το series S και τον ελλιπή αποθηκευτικό του χώρο. Αγοράζοντας δίσκο φτάνεις στην τιμή αγοράς του series X.

https://www.skroutz.gr/s/26366899/Seagate-1TB-Storage-Expansion-Card-for-the-Xbox-Series-X-S.html

Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό δίσκο usb3 στον οποίο θα μπορείς να αποθηκεύεις μόνο τα παιχνίδια προηγούμενης γενιάς.

Και να τρέχει εκτός από το  να αποθηκεύει παιχνίδια προηγούμενης γενιάς 

Δημοσ.

ναι εννοείται, ίσως δεν ήταν σαφές στο μήνυμά. Οποια παιχνίδια έχουν στις πληροφορίες ένδειξη gen:scarlett μπορούν να τρέξουν μόνο στον εσωτερικό δίσκο του xbox. οσα έχουν ένδειξη gen:durango μπορούν να τρέξουν και σε εξωτερικό usb3.

Εγώ έχω το series X ήδη με γεμάτο δίσκο 1TB και έχω μεταφέρει σε εξωτερικό δίσκο ορισμένα παλιά γενιάς...

Κάποιος είχε ποστάρει έναν αντάπτορα στο θέμα του series X που μπορεί να δεχτεί στο slot επέκτασης και δίσκο διαφορετικό του πιο πάνω seagate αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανένας για να μας πει αν πράγματι λειτουργεί.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Το θέμα είναι φίλε μου ότι θέλω να αποφύγω αυτά τα λεφτά που ζητάει η Microsoft για το δικό της εξωτερικό δίσκο.. 280 ευρώ δν λέει να δώσω!! 

Απλά ψάχνω μια παραπλήσια λύση λίγο πιο συμφέρουσα!!

Δημοσ.

Πάρε έναν οποιονδήποτε εξωτερικό με usb 3.0 και μεταφέρεις εκεί τα παιχνίδια.Η ταχύτητα μεταφοράς είναι περίπου 4 λεπτά τα 20gb.Με 80-100€ παίρνεις έναν 4-5tb δίσκο και είσαι ετοιμος.Οσα είναι S/X optimized,next gen δλδ παίζουν μόνο από τον εσωτερικό,όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά και από τον εξωτερικο.

Προσωπικα από το 2008 που ασχολουμαι με το pc gaming,μια φορά θυμάμαι έβαλα 2 παιχνίδια ταυτόχρονα.Παντα έβαζα ένα παιχνίδι,το έπαιζα,το τελείωνα και δρομο.Τωρα με το series s είμαι μέχρι τωρα στα 4 εγκατεστημένα και το έχω από τις 3 του μηνα.Αρα φαντάζομαι έχω δρόμο και εγώ,χαχαχα.Θα μας κάψει το game pass.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Πάρε έναν οποιονδήποτε εξωτερικό με usb 3.0 και μεταφέρεις εκεί τα παιχνίδια.Η ταχύτητα μεταφοράς είναι περίπου 4 λεπτά τα 20gb.Με 80-100€ παίρνεις έναν 4-5tb δίσκο και είσαι ετοιμος.Οσα είναι S/X optimized,next gen δλδ παίζουν μόνο από τον εσωτερικό,όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά και από τον εξωτερικο.

Προσωπικα από το 2008 που ασχολουμαι με το pc gaming,μια φορά θυμάμαι έβαλα 2 παιχνίδια ταυτόχρονα.Παντα έβαζα ένα παιχνίδι,το έπαιζα,το τελείωνα και δρομο.Τωρα με το series s είμαι μέχρι τωρα στα 4 εγκατεστημένα και το έχω από τις 3 του μηνα.Αρα φαντάζομαι έχω δρόμο και εγώ,χαχαχα.Θα μας κάψει το game pass.

Μπορώ κ αυτά που είναι next gen να τα μεταφέρω στον εξωτερικό δίσκο, αλλά όταν είναι να τα παίξω να τα ξανά μεταφέρω στον εσωτερικό δίσκο;; Κ βασικά έχεις να προτείνεις κανένα καλό δίσκο γι αυτήν την δουλειά;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Liverpool36 είπε
2 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Μπορώ κ αυτά που είναι next gen να τα μεταφέρω στον εξωτερικό δίσκο, αλλά όταν είναι να τα παίξω να τα ξανά μεταφέρω στον εσωτερικό δίσκο;; Κ βασικά έχεις να προτείνεις κανένα καλό δίσκο γι αυτήν την δουλειά;

Επέκταση  

Αυτό ακριβώς κάνεις.Ολα τα next gen τα μεταφέρεις από τον εσωτερικό στο εξωτερικό.Οταν θες να ξαναπαίξεις ένα παιχνίδι next gen,απλα το μεταφέρεις ξανά στον εσωτερικό.Διαδικασια 2-3 κλικ και αρκετά γρήγορη.Τωρα για δίσκο μην το ψάχνεις και πολύ,πάρε έναν usb 3.0 φθηνό και μην το σκέφτεσαι.Εγω από το 2008 μόνο Seagate δουλεύω και ποτέ δεν μου χάλασε δίσκος.Αλλοι ορκίζονται για τους WD.Γουστα είναι αυτά.

Εγω πήρα αυτόν πάντως:

https://www.skroutz.gr/s/25841157/Seagate-One-Touch-2020-USB-3-2-Εξωτερικός-HDD-5TB-2-5-Μπλε.html

Δημοσ.

Φιλαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. κ γω αυτόν θα επιλέξω εφόσον τον έχεις δοκιμάσει κ λειτουργεί τέλεια όλον αυτόν τον καιρό!! Να σαι καλά κ πάλι!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, LouCi4er είπε

εγώ έχω εγκατεστημένα ταυτόχρονα 36 παιχνίδια στο series X  :wacko: :lol:

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...