Dennis077 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σας θέλω να ρωτήσω όταν μια χρεωστική είναι συνδεδεμένη με δύο λογαριασμούς ή χρέωση γίνεται αυτόματα στον πρώτο λογαριασμό; Ευχαριστώ
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μπορεί μια χρεωστικη να συνδεθεί με 2 λογαριασμούς; Εγώ ήξερα το αντίστροφο, 2 και παραπανω κάρτες με έναν λογαριασμό. 1
Nabuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Γεια σας θέλω να ρωτήσω όταν μια χρεωστική είναι συνδεδεμένη με δύο λογαριασμούς ή χρέωση γίνεται αυτόματα στον πρώτο λογαριασμό Σε Εθνική που έχω εγώ ναι. 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μπορεί μια χρεωστικη να συνδεθεί με 2 λογαριασμούς; Ναι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μπορεί μια χρεωστικη να συνδεθεί με 2 λογαριασμούς; Εγώ ήξερα το αντίστροφο, 2 και παραπανω κάρτες με έναν λογαριασμό. μισθοδοσίας και ταμιευτήριο. 2
dr_papas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Το ίδιο και εγώ σε Πειραιώς. Μία κάρτα, δύο λογαριασμοί. Η χρέωση των online η ανέπαφων αγορών γίνεται στον έναν από τους 2 λογαριασμούς ο οποίος έχει οριστεί σαν κύριος. Αυτό βέβαια αλλάζει μέσω του winbank.
james01gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Επιλέγεις εσύ ποιος θα είναι ο προεπιλεγμενος. Βέβαια, εάν έχεις κάρτα εθνικής με 2 λογαριασμούς, και πας σε κατάστημα που έχει pos εθνικής, τότε θα σε ρωτήσει εάν η χρέωση θα γίνει στο ταμιευτήριο ή στον τρέχοντα.
ekrepali Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dennis077 είπε Γεια σας θέλω να ρωτήσω όταν μια χρεωστική είναι συνδεδεμένη με δύο λογαριασμούς ή χρέωση γίνεται αυτόματα στον πρώτο λογαριασμό; Ευχαριστώ Aυτόν που έχεις δηλώσεις ως κύριο. 1 ώρα πριν, dr_papas είπε Αυτό βέβαια αλλάζει μέσω του winbank. Νομίζω όμως απ'τη στιγμή που κάνεις αλλαγή κύριου λογαριασμού, θέλει 1 εργάσιμη να εκτελεστεί η εντολή; 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Μπορεί μια χρεωστικη να συνδεθεί με 2 λογαριασμούς; Εγώ ήξερα το αντίστροφο, 2 και παραπανω κάρτες με έναν λογαριασμό. Και 4... και 5. Δε ξέρω πόσο είναι το όριο. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από ekrepali
Joshua21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Dennis077 είπε Γεια σας θέλω να ρωτήσω όταν μια χρεωστική είναι συνδεδεμένη με δύο λογαριασμούς ή χρέωση γίνεται αυτόματα στον πρώτο λογαριασμό; Ευχαριστώ Η χρέωση γίνεται όχι στον πρώτο, ότι και να εννοείς με αυτό, γίνεται σε αυτόν που είναι ορισμένος ως κύριος. 10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Μπορεί μια χρεωστικη να συνδεθεί με 2 λογαριασμούς; Εγώ ήξερα το αντίστροφο, 2 και παραπανω κάρτες με έναν λογαριασμό. Λάθος το έχεις καταλάβει, η χρεωστική κάρτα αφορά πρόσωπο (το όνομα που γράφει πάνω της) και όχι λογαριασμό, και το πρόσωπο αυτό μπορεί να συνδέσει/αποσυνδέσει από την κάρτα όποιον λογαριασμό επιθυμεί. Από τους λογαριασμούς που είναι δικαιούχος εννοείται. Δες και εδώ: Πειραιώς Visa Debit Card Η Χρεωστική σας κάρτα για όλες σας τις συναλλαγές. Συνδέεται με έναν ή περισσότερους καταθετικούς λογαριασμούς σας της Τράπεζας Πειραιώς και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για αγορές, αντί για μετρητά, ανάληψη και κατάθεση μετρητών σε ΑΤΜ, πληρωμές και μεταφορά χρημάτων με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας και άλλες συναλλαγές οποιαδήποτε στιγμή στο 24ωρο. https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit
Dennis077 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 20/12/2021 στις 12:00 ΜΜ, Joshua21 είπε Η χρέωση γίνεται όχι στον πρώτο, ότι και να εννοείς με αυτό, γίνεται σε αυτόν που είναι ορισμένος ως κύριος. Μπορώ να δω μόνος μου σε atm ποιος είναι ο κύριος λογαριασμός της κάρτας για να είμαι σίγουρος;
Joshua21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dennis077 είπε Μπορώ να δω μόνος μου σε atm ποιος είναι ο κύριος λογαριασμός της κάρτας για να είμαι σίγουρος; Ναι μπορείς, αλλά φαίνεται και στο ebanking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα