Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή κινουμε συχνά θέλω ένα βαλιτσακι η κάποια άλλη ιδέα για τη μεταφορά του deaktop μόνο το κουτί. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει, έχω ψάξει σε Σκρουτζ κλπ αλλά δεν βρίσκω κάτι 

Δημοσ.

Εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Για ειδικές βαλίτσες δεν έχω ακούσει δυστυχώς τίποτα.
Προσωπικά όμως, αν ήταν να μεταφέρω το κουτί μου κάπου εκτός σπιτιού θα αποσυναρμολογούσα
πρώτα την κάρτα γραφικών και γενικά θα προσπαθούσα να αποφύγω τους κραδασμούς τοποθετώντας κάποιο αεροπλάστ (το υλικό με τις φουσκάλες)
 μέσα στο κουτί όσο γίνεται περισσότερο και να καλύπτει καλά γύρω-γύρω την ψύχτρα (αν είναι αερόψυξη και όχι υδρόψυξη) διότι πρόκειται για πολύ ευαίσθητα hardware.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/12/2021 στις 12:51 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Μηχανάκι;

🥶 Αν είναι με μηχανάκι!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Ρίξε μία ματιά στον κατάλογο της Pelican cases, θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Δεν είναι φθηνές όμως.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnkar93 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή κινουμε συχνά θέλω ένα βαλιτσακι η κάποια άλλη ιδέα για τη μεταφορά του deaktop μόνο το κουτί. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει, έχω ψάξει σε Σκρουτζ κλπ αλλά δεν βρίσκω κάτι 

δες  εδω  και πάρε ιδέες Ένας τεχικος ειχε μια αυτοκατασκευη σαν τσαντα με ιμαντες γαζομενους για να γινει σαν κουτι  Η  πιάσε δουλειά  Μια βαλίτσα με επένδυση   ricofon  Μήπως να πας σε λαπτοπ ?

Δημοσ.

Έψαχνα άπειρο χρονια να βρω καλυμα υπολογιστή που το χρειαζόμουν εκ των ουκ άνευ,  δεν βρηκα απολύτως τίποτα όπου να είναι επαρκές για full tower desktop και φυσικά αδιάβροχο, όποτε αναγκαστικά να κάνω custom κατασκευή όπου χρειάστηκε χρόνο και ταλαιπωρία δυστυχώς

Δημοσ.
6 ώρες πριν, @11h είπε

Ρίξε μία ματιά στον κατάλογο της Pelican cases, θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Δεν είναι φθηνές όμως.

Απίστευτο υπάρχει εταιρία που έχει βρει τη λύση μέχρι και για αυτό 😲

Για μεγέθη τύπου Cosmos 700 ελπίζω να έχει βγάλει κάτι 🤭

Δημοσ.
1 hour ago, Apollonian said:

Απίστευτο υπάρχει εταιρία που έχει βρει τη λύση μέχρι και για αυτό 😲

Για μεγέθη τύπου Cosmos 700 ελπίζω να έχει βγάλει κάτι 🤭

Και για FIM-92 Stinger εχει (για οσους ψαχνουν...)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, itanium είπε

δεν είναι κάτι κομψό απλά κάνει την δουλειά του

Αυτό λέω κι εγώ, αλλά δεν μ' ακούνε (η μητέρα μου).

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που ψαχνετε λεγεται Thermaltake Xaserbag και ειχα την τυχη να το αγορασω πριν πολλα χρονια.

Το εχω χρησημοποιησει αρκετα συγχνα και το καλο ειναι οτι δενεται γυρω απο το PC και φοριεται σαν backpack.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...