johnkar93 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή κινουμε συχνά θέλω ένα βαλιτσακι η κάποια άλλη ιδέα για τη μεταφορά του deaktop μόνο το κουτί. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει, έχω ψάξει σε Σκρουτζ κλπ αλλά δεν βρίσκω κάτι
Apollonian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Για ειδικές βαλίτσες δεν έχω ακούσει δυστυχώς τίποτα. Προσωπικά όμως, αν ήταν να μεταφέρω το κουτί μου κάπου εκτός σπιτιού θα αποσυναρμολογούσα πρώτα την κάρτα γραφικών και γενικά θα προσπαθούσα να αποφύγω τους κραδασμούς τοποθετώντας κάποιο αεροπλάστ (το υλικό με τις φουσκάλες) μέσα στο κουτί όσο γίνεται περισσότερο και να καλύπτει καλά γύρω-γύρω την ψύχτρα (αν είναι αερόψυξη και όχι υδρόψυξη) διότι πρόκειται για πολύ ευαίσθητα hardware. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Το κινείσαι συχνά το αναλύεις λίγο;Μετακόμιση; Για δουλειά σημερα εδώ αυριο εκεί;Πως θα το μεταφέρεις;Με αμάξι;Κτελ;Μηχανάκι; 1
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2021 στις 12:51 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Μηχανάκι; 🥶 Αν είναι με μηχανάκι! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
johnkar93 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Όχι μηχανάκι μέχρι τώρα το έβαζα στο αμάξι αλλά επειδή φέτος χρησιμοποιώ περισσότερο μετρό γι αυτό ρωτησα
@11h Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Ρίξε μία ματιά στον κατάλογο της Pelican cases, θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Δεν είναι φθηνές όμως.
hp8 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, johnkar93 είπε Καλησπέρα σε όλους. Επειδή κινουμε συχνά θέλω ένα βαλιτσακι η κάποια άλλη ιδέα για τη μεταφορά του deaktop μόνο το κουτί. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει, έχω ψάξει σε Σκρουτζ κλπ αλλά δεν βρίσκω κάτι δες εδω και πάρε ιδέες Ένας τεχικος ειχε μια αυτοκατασκευη σαν τσαντα με ιμαντες γαζομενους για να γινει σαν κουτι Η πιάσε δουλειά Μια βαλίτσα με επένδυση ricofon Μήπως να πας σε λαπτοπ ?
itanium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Έψαχνα άπειρο χρονια να βρω καλυμα υπολογιστή που το χρειαζόμουν εκ των ουκ άνευ, δεν βρηκα απολύτως τίποτα όπου να είναι επαρκές για full tower desktop και φυσικά αδιάβροχο, όποτε αναγκαστικά να κάνω custom κατασκευή όπου χρειάστηκε χρόνο και ταλαιπωρία δυστυχώς
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, itanium είπε αναγκαστικά να κάνω custom κατασκευή Έχετε κάποια εικόνα;
Apollonian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, @11h είπε Ρίξε μία ματιά στον κατάλογο της Pelican cases, θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Δεν είναι φθηνές όμως. Απίστευτο υπάρχει εταιρία που έχει βρει τη λύση μέχρι και για αυτό 😲 Για μεγέθη τύπου Cosmos 700 ελπίζω να έχει βγάλει κάτι 🤭
@11h Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Apollonian said: Απίστευτο υπάρχει εταιρία που έχει βρει τη λύση μέχρι και για αυτό 😲 Για μεγέθη τύπου Cosmos 700 ελπίζω να έχει βγάλει κάτι 🤭 Και για FIM-92 Stinger εχει (για οσους ψαχνουν...)
itanium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Έχετε κάποια εικόνα; Αint gonna happen, δεν είναι κάτι κομψό απλά κάνει την δουλειά του 1
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, itanium είπε δεν είναι κάτι κομψό απλά κάνει την δουλειά του Αυτό λέω κι εγώ, αλλά δεν μ' ακούνε (η μητέρα μου). 1
jbgoode Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Αυτο που ψαχνετε λεγεται Thermaltake Xaserbag και ειχα την τυχη να το αγορασω πριν πολλα χρονια. Το εχω χρησημοποιησει αρκετα συγχνα και το καλο ειναι οτι δενεται γυρω απο το PC και φοριεται σαν backpack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα