Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω τα παιδιά εδώ στο φόρουμ γιατί είναι τόσο ακριβές οι κάρτες γραφικών τα τελευταία χρόνια/μήνες το λέω αυτό γιατί είμαι pc gamer και συνηθίζα τόσα χρόνια να αγοράζω κάρτες περίπου στα 300 και κάτι... ευρώ για αξιοπρέπες gaming και τώρα θες 1000+ θα αλλάξει το κατεστημένο κάποια στηγμεί, θα επανέλθουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα και αν ναι πότε, γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κονσόλα αν τραβήξει το θέμα έτσι για τα επόμενα χρόνια ευχαριστώ. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, takossss είπε

θέλω να ρωτήσω τα παιδιά εδώ στο φόρουμ γιατί είναι τόσο ακριβές οι κάρτες γραφικών τα τελευταία χρόνια/μήνες

Λέτε ότι ασχολείστε με το gaming και δεν γνωρίζετε; Πάει ένας χρόνος+. Mining λέγεται. Ό, τι κάρτα θέλετε είναι διαθέσιμη στις αγγελίες του site (έχουν φροντίσει να μην υπάρχει έλλειψη).

Το αισιόδοξο σενάριο είναι να ηρεμίσει κάπως το 2023.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα έριξα μια ματιά στης αγγελίες ναι υπάρχουν ευκαιρίες ευχαριστώ 

Επεξ/σία από takossss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι... Το είπα μισό κυριολεκτικά και μισό ειρωνικά, καθώς ναι μεν μας παρέχουν κάρτες, αλλά είναι κι αυτοί μέρος του προβλήματος, αφού τις αγοράζουν μαζικά και τους πουλάνε μεμονωμένα. Έτσι δημιουργείται τεχνητή έλλειψη στα καταστήματα και ανεβαίνει κι άλλο η τιμή.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, takossss είπε

Τώρα έριξα μια ματιά στης αγγελίες ναι υπάρχουν ευκαιρίες ευχαριστώ 

Εγω δεν ειδα ποτε ευκαιρια τον τελευταιο χρονο σε καμια αγγελια παντως, καλως η κακως καπελο θα πληρωσεις αν θες gpu. Εδω πλεον καρτες μουσειακες που κανονικα  θα πουλουνταν με το ζορι στο 100αρικο τις βλεπεις πλεον  300+ στις αγγελιες.

Anyway, εαν καποιος επιμενει να παρει gpu σημερα πρπει να βαλει το χερι βαθια στην τσεπη και να πληρωσει  καπελαδουρα, εναλακτικα ριχνει μαυρη πετρα στο pc gaming το γυρναει σε καμια κονσολα και ξεπερναει ετσι  αυτη την γελειοτητα που ζουμε τον τελευταιο χρονο με τις Gpu και με τους scalpers

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Q. Γιατί οι κάρτες γραφικών είναι πανάκριβες;

A. Καπιταλισμός, νόμος προσφοράς και ζήτησης.

Μπορεί να κλειδωθεί νομίζω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...