fsbmaniac Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Γνωρίζει κάποιος αν έχει λυθεί το τραγικό ζήτημα του import and edit φωτογραφιών απο άλλες συσκευες πχ dslr ή παλιό αρχείο φωτογραφιών σε οικοσύστημα apple ? To 2017 στην τελευταία μου επαφή με iphone δυστηχώς μου έκανε τη ζωή δύσκολη, δεν μπορούσα να κάνω edit φωτογραφίες που είχα κάνει sync απο pc, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω screenshot και έπειτα edit στο αρχείο screenshot.... δηλαδή workflow μεσαίωνα. Δεν μπορώ να έχω μόνιμα το αρχείο σε icloud για λόγους απορρήτου όπως με υποχρεώνει η εταιρία που εργάζομαι. Το edit το χρειάζομαι για να εισάγω σημειώσεις πανω σε φωτογραφίες εξοπλισμών κτλ. Επίσης πχ κάποιος πελάτης ενώ είμαι εκεί για εργασία μπορεί να κάνει ενα νέο αρχείο και να θέλει να μου το δώσει εκείνη την ώρα πχ ένα αρχειο με pdf layers Υπάρχει κάποια άλλη λύση ακουσα για ειδικα στικάκια κτλ Είναι δυνατόν εν έτη 2021 να μην μπορείς να κάνεις import στο iphone αρχεία απο οποιοδήποτε pc ? Μήπως δεν γνωρίζω κάποια λύση ?
CheOnWeb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Αν θυμάμαι καλά, για το edit σε photos που έχεις κάνει sync από pc, πρέπει να κάνεις duplicate απ' το menu και μετά κάνεις edit κανονικά. Για μεταφορά αρχείων, εκτός απ' το οποιοδήποτε cloud όπου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προσωρινά μόνο για τη μεταφορά, υπάρχουν και πολλά apps (file manager) που κάνεις μεταφορά οποιουδήποτε αρχείου μέσω wi-fi ή καλωδίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα