Προς το περιεχόμενο

Google Pay με Paypal?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψάξει παντού και λένε ότι μπορείς να βάλεις το paypal στο google pay ως μέθοδο πληρωμής αλλά εμένα δε μου το βγάζει, δοκίμασα και από τα 2 apps στο κινητό μου και τίποτα. Μήπως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή για Ελλάδα?

Δημοσ.

Στο pay.google.com για τον λογαριασμο μου δεν μου βγαζει το paypal σαν νεα μέθοδο πληρωμης.
Αν ακουλοθησω τις οδηγιες του paypal
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/google-pay-paypal
μεσα απο το google play με αφηνει να προσθεσω το paypal σαν μεθοδο πληρωμης.
Δεν νομιζω ομως οτι ετσι μπαινει το paypal στο google pay αλλα οτι μπορεις να πληρωνεις στις υπηρεσιες google με το paypal.

• Thanks 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω λίγο το θέμα παιδιά, κάποιος που ξέρει πως βάζουμε PayPal σε google pay ? Γιατί χωρίς αυτό είναι λίγο άχρηστο το πορτοφόλι.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dvakal είπε

Επαναφέρω λίγο το θέμα παιδιά, κάποιος που ξέρει πως βάζουμε PayPal σε google pay ? Γιατί χωρίς αυτό είναι λίγο άχρηστο το πορτοφόλι.

Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Μόνο το προσθέτεις σαν τρόπο πληρωμής για play store και άλλες υπηρεσίες. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dvakal είπε

Γιατί είναι άχρηστο χωρίς το paypal?

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

καπου διαβασα πως αν φτιαξεις μια ν26 καρτα, και την περασειςστο πειπαλ, μετα σε αφηνει να βαλεις το πειπαλ στο γουολετ. αληθευει παιδια? το εχει κανει κανενας?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 5:00 ΜΜ, SabotazNic είπε

Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Μόνο το προσθέτεις σαν τρόπο πληρωμής για play store και άλλες υπηρεσίες. 

προβλεπεται να λειτουργησει ποτέ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adi32 είπε

προβλεπεται να λειτουργησει ποτέ?

Δεν το έχω ψάξει, αλλά δουλεύει πουθενά? Το PayPal γενικά έχει υψηλή προμήθεια προς πωλητές (για αυτό πχ βλέπεις τα κλειδαδικα να βάζουν επιπλέον κόστος όταν το επιλέξεις). Ακόμα και να υποστηρίζεται σε χώρα, δεν ξέρω αν οι πωλητές το έχουν προσθέσει ως τρόπο πληρωμής στο pos τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...