staggguitar1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Θα ηθέλα να ρώτησω αν εχέτε να μου πρότεινετε κάποια συσκευή τύπου Mp3 player η ραδιόφωνο που να περιέχει usb . Ο πατέρας μου δυσκολέυεται στην όραση και τελευταία εχεί λάβει κάποια Mp3 αρχεία με αφήγηση βιβλίων. Ειχέ αγόρασει πρόσφατα ενα ραδιάκι το όποιο έκανε την δουλειά αυτη μέχρι που βάλε - βγάλε το usb τα έπαιξε η θύρα. Οπότε σκέφτηκα ότι ίσως η ιδέα ενος καθαρά mp3 player μήπως ειναι πιο λειτουργική (να πέρναω τα βίβλια κατευθείαν στην συσκευή απο τον υπολογιστή αντι για usb ). Έχετε κάποια συσκευή να προτείνετε; Ευχαριστώ πολυ εκ των πρωτέρων!
dpolal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, staggguitar1 είπε Ο πατέρας μου δυσκολέυεται στην όραση και τελευταία εχεί λάβει κάποια Mp3 αρχεία με αφήγηση βιβλίων. Οι περισσότερες συσκευές έχουν υπερβολικά μικρές οθόνες και touch πλήκτρα και νομίζω ότι θα δυσκολεύεται πολύ περισσότερο ο πατέρας σου στον χειρισμό. Μήπως να κοιτάξεις κάποιο πάμθηνο smartphone που θα κάνει μόνο αυτή την δουλειά ; Ενδεχωμένος και κάτι σε μεταχειρισμένο, αν έχετε κάνα παλιό στην οικογένεια π.χ., που θα του το σετάρεις να κάνει την δουλειά του mp3 player μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα