matrixtv1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα Υπάρχει κάποιος τρόπος να στείλω λεφτά στο εξωτερικό,περίπου 1000 χωρίς τράπεζα; Δεν θα ήθελα western union γιατί έχει πολλά έξοδα αποστολής υπάρχει κάτι εναλλακτικό ;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε Καλησπέρα Υπάρχει κάποιος τρόπος να στείλω λεφτά στο εξωτερικό,περίπου 1000 χωρίς τράπεζα; Δεν θα ήθελα western union γιατί έχει πολλά έξοδα αποστολής υπάρχει κάτι εναλλακτικό ; Στο χέρι.Δεν θες τράπεζα,δεν θες wu.Πως αλλιώς;
matrixtv1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Κάτι εναλακτικο πχ moneygram-wise αν έχει χρησιμοποίηση κάποιος ξέρει αν κρατάνε πολλα έξοδα ;
Bitbit Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 γίνε περισσότερο συγκεκριμένος. Χρήματα που; μπορείς με pay pal, μπορείς με κάτι του στυλ revolut
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε Κάτι εναλακτικο πχ moneygram-wise αν έχει χρησιμοποίηση κάποιος ξέρει αν κρατάνε πολλα έξοδα ; αφου λες όχι wu τωρα λες με moneygram ,όχι τράπεζα και λες για wise. ΞΕκίνα απο τα βασικά!που τα έχεις τα λεφτά,που θα τα στείλεις . Παντως και wu και moneygram εχουν σελίδες που μπορείς να βάλεις το ποσό και να δεις έξοδα κλπ.
matrixtv1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να στείλω Ιταλία δεν με νοιάζει αν θα τα στείλω με τράπεζα εγώ η θα τα πάω στο κατάστημα, θέλω απλα ο άλλος να τα πάρει από κατάστημα δηλαδή pick up.Στο moneygram μάλλον δεν δουλευει το σιτε τους γιατί δεν μου βγάζει έξοδα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από matrixtv1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε Θέλω να στείλω Ιταλία δεν με νοιάζει αν θα τα στείλω με τράπεζα εγώ η θα τα πάω στο κατάστημα, θέλω απλα ο άλλος να τα πάρει από κατάστημα δηλαδή pick up.Στο moneygram μάλλον δεν δουλευει το σιτε τους γιατί δεν μου βγάζει έξοδα. 990€ απο κάρτα δικιά σου και να τα πάρει στο χέρι,990€ λαμβάνει 3,99€ εξοδα. https://www.moneygram.com/mgo/gr/en/
gorge18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Ξερεις που θα τα στειλεις; Αν σου ειπαν οτι κερδισες λαχειο αλλα πρεπει να πληρωσεις τελη μεταφορας για να σου στειλουν τα εκατομμύρια. ΜΗΝ το κανεις...
matrixtv1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, gorge18 είπε Ξερεις που θα τα στειλεις; Αν σου ειπαν οτι κερδισες λαχειο αλλα πρεπει να πληρωσεις τελη μεταφορας για να σου στειλουν τα εκατομμύρια. ΜΗΝ το κανεις... χαχαχα όχι απλα σε έναν συγγενή θέλω να στείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα