Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείτε να με βοηθήσετε;; Μου ήρθε πριν λίγο αυτό Τι είναι; ιός; Πάτησα πολλές φορές για λήψη αλλά δεν κάνει τη λήψη να δω το είναι 

received_1325074161263411.jpeg

Επεξ/σία από ΜΑΝΟΥΛΑ
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Έχω μακρινούς συγγενείς Αλλά γιατί δεν με αφήνει να κάνω λήψη; 

Γιατί δεν τα έχεις ενεργοποιήσει. Είναι ξεπερασμένο βέβαια, απορώ που υπάρχουν άνθρωποι που στέλνουν ακόμα mms.

Κάποιος συγγενής σου από την Αμερική σου έστειλε κάτι μάλλον κατά λάθος ή και ηθελημένα. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Area_code_352

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Τι εννοείτε; τι σημαι ει το 2005 called? 

Ξεπερασε το και συνέχισε την ζωή σου.Ή κάλεσε τους συγγενείς στο FB .Ποιος στέλνει mms πλέον;;;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Αν στείλω μήνυμα σε αυτό τον αριθμό να ρωτησω τι μου έστειλαν λέτε να με χρεώσουν πολλά; Ή να μου βάλουν κάποιο ιό;;; 

μιας και έχετε ήδη πατήσει αρκετές φορές σε άγνωστο σύνδεσμο , απο τελικά άγνωστο αριθμό , ρωτήστε κάποιον να σας δείξει για το πως γίνεται φραγή 5ψήφιων , καλύτερα τώρα να το κάνετε , χαμένο δεν πάει

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Nabuko είπε

Γιατί δεν τα έχεις ενεργοποιήσει. Είναι ξεπερασμένο βέβαια, απορώ που υπάρχουν άνθρωποι που στέλνουν ακόμα mms.

Κάποιος συγγενής σου από την Αμερική σου έστειλε κάτι μάλλον κατά λάθος ή και ηθελημένα. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Area_code_352

Είμαι και εγώ που στέλνω mms σε πελάτη που έχει smartphone μόνο για κλήσεις 😆

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Αν στείλω μήνυμα σε αυτό τον αριθμό να ρωτησω τι μου έστειλαν λέτε να με χρεώσουν πολλά; Ή να μου βάλουν κάποιο ιό;;; 

Σε τρώει η περιέργεια ε;

Αν δεν ξέρεις το νούμερο σημαίνει ότι δεν έχεις και πολλές επαφές με τους συγγενείς.Γιατί να σου στείλουν κάτι;

Και αν ηταν δεν θα σου έγραφαν ενα κείμενο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...