Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο λέτε ότι αξίζει να αγοράσω το iPhone 12 pro 12 pro max η το 13 το απλό?  Γιατί ακούω διαφορά και έχω μπερδευτεί 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimm23 είπε

Ποιο λέτε ότι αξίζει να αγοράσω το iPhone 12 pro 12 pro max η το 13 το απλό?  Γιατί ακούω διαφορά και έχω μπερδευτεί 

Εξαρτάται τι θέλεις και τι budget διαθέτεις. Γίνε πιο συγκεκριμένος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimm23 είπε

Μέχρι 1000 ευρώ απλά έχω ακούσει ότι το 13 είναι καλύτερο από το 12 pro max δεν ξέρω αν ισχύει 

1000 ευρω το 12 pro max που το βρίσκεις;; Σαν κινητό είναι σαφώς καλύτερο απο το σκέτο 13αρι.. Το μονο καλύτερο που έχει το 13 ειναι ο Α15 που δεν είναι δραματικά καλύτερος του Α14. Σε όλα τα άλλα κερδίζει το 12pro max. Για μένα κάνε την υπέρβαση για 13 pro max ή έστω 13 pro.

• Like 1
Δημοσ.

αν θες μπαταρια και οθόνη 12 προ μαξ

αν θες ενα ολοκληρωμένο πακέτο με αρκετά καλή μπαταρία και την καλυτερη καμερα παρε 13

το 12 προ τελείως λάθος αγορά αν παίζει το 13άρι μέσα. μόνο κατασκευή καλύτερη έχει.

το 13αρι θα έπαιρνα γιατί:

επεξεργαστής καλύτερος απο 12 προ μαξ --->συν 1 χρόνος ενημερώσεων + ο νέος α15 δεν είναι αρκετά ενεργοβόρος όσο ο 14

κάμερα καλύτερη (wide φακός) δεν έχει τηλεφακό αλλά ποιός τον χρησημοποιεί αν ο wide είναι τόσο καλός και με crop βγαίνει τρομερό αποτέλεσμα?

απο οθόνη έχουν ολα Oled 60hz αρα μόνο μέγεθος κοίτα 

νέος σχεδιασμός με μικρότερο Notch. γιατί να έχεις το παλιό ενώ δίνεις 1000€;

Προβληματισμός: σκέψου επιπλέον το 13 προ αν αντέχει η τσέπη σου είναι η καλύτερη επένδυση φέτος λόγω high refresh rate.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jimm23 είπε

Αξίζει δλδ κάποιος να δώσει 200 ευρώ παραπάνω για να πάρει το 13 pro από το 13 το απλό; 

Σαφώς και αξίζει αλλά να μπορείς να τα διαθέσεις. Αν το μπατζετ είναι αυστηρά 1000 και το 200αρι θα σε ενοχλήσει τότε πάρε το 13 μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Όπως σου είπα και πάνω η καλύτερη επένδυση είναι το 13 προ αν δεν μπορείς να ανέβεις τόσο πάρε 13. Αν είναι να πας σε σειρά 12 πάρε το 12 προ μαξ αλλά αυτό να είναι η τελευταία σου προτίμηση ή αν πας σε αυτό να πας μόνο για μέγεθος οθόνης και μπαταρία δεν έχεις άλλο λόγο να πας 12 προ μαξ. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Jimm23 είπε

Στο public που ρώτησα πάντως μου έλεγε ότι καλύτερο το 12 pro σίγουρα από το 13 το απλό 

Στα public θα σου πουνε "το pocophone είναι όσο γρήγορο το iphone 13 pro max, έχει πολύ καλό επεξεργαστή"...

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια τι του λετε??? οτι εχει καλυτερη μπαταρια και οθονη το 12 pro max απ το 13??? ουτε καν.

Πρωτον το 13 εχει οθονη 120hz ,καλυτερη καμερα, καλυτερο βιντεο ,μεγαλυτερη μπαταρια και γρηγοροτερο επεξεργαστη.

Δεν υπαρχει συγκριση με το 12 και σας το λεω επειδη εχω το 12 pro max και ο κολλητος μου το 13.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, karnezis είπε

Παιδια τι του λετε??? οτι εχει καλυτερη μπαταρια και οθονη το 12 pro max απ το 13??? ουτε καν.

Πρωτον το 13 εχει οθονη 120hz ,καλυτερη καμερα, καλυτερο βιντεο ,μεγαλυτερη μπαταρια και γρηγοροτερο επεξεργαστη.

Δεν υπαρχει συγκριση με το 12 και σας το λεω επειδη εχω το 12 pro max και ο κολλητος μου το 13.

Το απλό 13 δεν έχει 120hz και όλα τα αλλά που λες. Μάλλον μπερδεύεσαι με το pro.

Επεξ/σία από koutsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...