Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Βλέπω τα ράφια στο public που έχουν blu ray και αναρωτιέμαι, έχει όντως κάποιος player και αγοράζει δίσκους; Μου φαίνεται εξίσου ξεπερασμένο με τα DVD (θα έλεγα τα VHS αλλα θα με πείτε υπερβολικό).
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάρτε μια ιδέα (για χρήση backup βίντεο βέβαια, αλλά και πάλι Blu-Ray είναι): Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
Haldol Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Έχω εγώ μία μικρή συλλογούλα. Αρκετά steel box, κ.λπ. Είναι χόμπι, όπως όλα τα άλλα. Εάν θες απλά να χαζεύεις καμία ταινία, σαφώς υπερέχει το Netflix (γενικά το streaming), χάρη στην ευκολία που προσφέρει. Εάν θες την απόλυτη εμπειρία (ίσως με Atmos, κ.λπ) θα εκτιμήσεις το Blu-Ray.
tollisth Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν θα έλεγα ότι είναι ξεπερασμένα σε καμία περίπτωση,νομίζω ότι λόγου κόστους ταινιών δεν έχουν μεγάλη απήχηση,όπως είπε και ο φίλος αν θέλεις την απόλυτη εμπειρία μόνο το bluray στην προσφέρει προς το παρόν,πάρε παράδειγμα την υπηρεσία που έβγαλε φέτος η Sony που θέλεις 124 mbs ταχύτητα για το μέγιστο σε ποιότητα 4k αλλά και πάλι υστερεί σε σχέση με το bluray οπότε καταλαβαίνεις ότι μόνο ξεπερασμένα δεν είναι Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από tollisth 1
kanesaxo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Ναι, εγώ. Χτιζω τη συλλογή μου σιγά σιγά με αμιγώς 4Κ υλικό.
gokuthelegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω και Bluray Recorder. Το έχω κυρίως για backup δεδομένων, αν και βασικά έχω κάπου 14ΤΒ σε δίσκους (δεν έχω κάνει τυπογραφικό λάθος, καλά διαβάζετε, 14 terabyte). Αν και είμαι πολύ μεγάλος σινεφίλ (επισκέφτομαι τακτικά το τοπικό μου σινεμά), η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ταινίες σε δισκάκια. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα