dvlsakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος μεταχειρισμενου αυτοκινητου. στο μπατζετ που εχω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο αυτης της χρονολογιας περιπου? πιο θα λεγατε οτι βγαζει τα λιγοτερα προβληματα ? ανωτερο τεχνολογικα ? επιδωσεις δεν με νοιαζουν , θα ειναι οικογενειακο αμαξι .
nemom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 σε τέτοιου είδους διλήμματα, όλοι θα σου απαντήσουν με κλισέ τα λιγοτερα προβληματα ? θα σου απαντήσουν το hyundai ανωτερο τεχνολογικα ? θα σου απαντήσουν το opel και κανείς δε θα έχει ιδέα, γιατί σπάνια θα απαντά κάτοχος και θα απαντά κάποιος που είτε θα μηρυκάζει τα κλισέ είτε δε θα είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα για να έχει κάποιος ιδέα δηλαδή για τα λιγότερα προβλήματα, θα πρέπει να έχει ένα fleet ικανό αριθμό από το ένα μοντέλο και ικανό αριθμό από το άλλο και να συγκρίνει και αυτός πάλι δε θα μπορεί να σου πει με βεβαιότητα, γιατί παίζουν ρόλο οι παρτίδες, οι εκδόσεις κλπ κλπ και πάλι ακόμα το αμάξι που εσύ μπορεί να πετύχεις, η μεταχείριση την οποία έτυχε ίσως να μην έχει καμία σχέση κλπ κλπ επειδή μπορεί να μη σε βοήθησαν αυτά θα σε βοηθήσει να μπεις στα φόρουμ των μοντέλων και να ψάξεις εκεί για προβλήματα που αναφέρουν οι κάτοχοι οι ίδιοι και μετά βλέπεις να είναι καθαρό και το κομμάτι που θα πετύχεις εσύ φιλικά 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Σε αμάξι 10 + ετων μην ψαχνεις εργοστασιακή αξιοπιστία αλλά τον προηγούμενη ιδιοκτήτη. 2
meletis_m Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, dvlsakos είπε Καλησπερα σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος μεταχειρισμενου αυτοκινητου. στο μπατζετ που εχω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο αυτης της χρονολογιας περιπου? πιο θα λεγατε οτι βγαζει τα λιγοτερα προβληματα ? ανωτερο τεχνολογικα ? επιδωσεις δεν με νοιαζουν , θα ειναι οικογενειακο αμαξι . Οποίο και να πάρεις καλό έλεγχο , προσεξε μη είναι εισαγωγής , και δες και το ιστορικό συντήρησης του . Με ποιους κινητήρες κοιτάζεις;
nik0laus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Ηyundai από εμενα Δε μου αρεσει το σουλουπι του Αστρα... Γι αυτό...
lele322 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Astra ασυζητητί. Ανωτερο οδηγικά , ηχομονωση , ποιότητα κατασκευης
dvlsakos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 για 1400 κοιταω. ενταξει σιγουρα σε τετοιας χρονολογιας παιζει ρολο απο τι χερια εχει περασει δεν διαφωνω. 8 ώρες πριν, lele322 είπε Astra ασυζητητί. Ανωτερο οδηγικά , ηχομονωση , ποιότητα κατασκευης Μόλις τώρα, dvlsakos είπε για 1400 κοιταω. ενταξει σιγουρα σε τετοιας χρονολογιας παιζει ρολο απο τι χερια εχει περασει δεν διαφωνω. 1-1 μεχρι στιγμης 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα