HateMe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 XAAXXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAAXXA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Κάποιοι πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους και να μην είναι τόσο απόλυτοι ειδικά με άτομα τρίτης ηλικίας ή άτομα με μηδενικές ή ελάχιστες γνώσεις από ίντερνετ. Το καλό είναι πως οι οικονομικές συναλλαγές είναι πλέον πολύ εύκολες και άμεσες από το γραφείο τη δουλειά το σπίτι το δρόμο , το καφενείο οπουδήποτε . Το άσχημο είναι (ειδικά η ΕΘΝΙΚΗ) πως έχει κλείσει τα γκισέ ακόμη και για 80χρονους ή 90χρονους (δεν έχω φτάσει εκεί ακόμη) 😜 και φτάνει στο σημείο να τους λέει κάντε ibanking και ηλεκτρονική πληρωμή για οτιδήποτε. Το γκισέ είναι πλέον κλειστό για κάθε συναλλαγή πληρωμής ακόμη και για πολύπλοκες που απαιτούνται στοιχειώδες γνώσεις. Τι να κάνει ρε ο παππούς και η γιαγιά που αν δεν έχει κάποιο νεαρό να τον βοηθήσει και να του κάνει τη δουλειά θα πάει σαν το σκυλί στο αμπέλι στον πρώτο απατεώνα;; Για αυτό τα λαμόγια πάντα θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να βγάζουν μεροκάματο ακόμη και να κονομάνε χοντρά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Κάποιοι πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους και να μην είναι τόσο απόλυτοι ειδικά με άτομα τρίτης ηλικίας ή άτομα με μηδενικές ή ελάχιστες γνώσεις από ίντερνετ. Το καλό είναι πως οι οικονομικές συναλλαγές είναι πλέον πολύ εύκολες και άμεσες από το γραφείο τη δουλειά το σπίτι το δρόμο , το καφενείο οπουδήποτε . Το άσχημο είναι (ειδικά η ΕΘΝΙΚΗ) πως έχει κλείσει τα γκισέ ακόμη και για 80χρονους ή 90χρονους (δεν έχω φτάσει εκεί ακόμη) 😜 και φτάνει στο σημείο να τους λέει κάντε ibanking και ηλεκτρονική πληρωμή για οτιδήποτε. Το γκισέ είναι πλέον κλειστό για κάθε συναλλαγή πληρωμής ακόμη και για πολύπλοκες που απαιτούνται στοιχειώδες γνώσεις. Τι να κάνει ρε ο παππούς και η γιαγιά που αν δεν έχει κάποιο νεαρό να τον βοηθήσει και να του κάνει τη δουλειά θα πάει σαν το σκυλί στο αμπέλι στον πρώτο απατεώνα;; Για αυτό τα λαμόγια πάντα θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να βγάζουν μεροκάματο ακόμη και να κονομάνε χοντρά. Απαράδεκτοι, μεταφορά σε άλλη τράπεζα ίσως, αλλά πολυ φοβάμαι ότι το ίδιο θα συμβεί και στις υπόλοιπες αργά ή γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Απαράδεκτοι, μεταφορά σε άλλη τράπεζα ίσως, αλλά πολυ φοβάμαι ότι το ίδιο θα συμβεί και στις υπόλοιπες αργά ή γρήγορα. Ακριβώς για αυτό οι ουρές χάθηκαν από Εθνική αλλά σε Alpha και περισσότερο Πειραιώς ενδεχομένως υπάρχουν ακόμη κυρίως από ηλικιωμένα άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Wurlit είπε Είχα τηλεφωνική κλήση από άγνωστο, με αριθμό 694.48.35.110, ο οποίος μου ζήτησε ονοματεπώνυμο και αριθμό ΙΒΑΝ, για να μου περάσει χρήματα για μία αγγελία που έχω ανεβάσει. Αύριο μία μεταφορική εταιρεία θα του έφερνε ρούχα, οπότε θα την έστελνε να παραλάβει το προϊόν από τον χώρο μου. Θα το κάναμε μέσω Viva Wallet, μου λέει, κάρτα με κάρτα, και το ποσό θα φανεί σε τρία λεπτά. Του έδωσα αυτά τα στοιχεία, και τίποτε άλλο. Έπειτα, μου λέει πως έχει περάσει το ποσό, και μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό από "e Banking", το οποίο γράφει (πέραν του ποσού) κατά λέξη: "ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ Χ ΕΥΡΩ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΤΟ USERNAME AND PASSWORD ΣΤΟ [email protected]" Ελεεινή προσπάθεια. Ήθελε κι επέμενε να στείλω τα προσωπικά στοιχεία την ώρα που μιλούσαμε στο τηλέφωνο, γιατί βιαζόταν να φύγει. Του είπα πως δεν μπορώ να μπω στον σύνδεσμο, και πως όταν θα δω τα χρήματα στον λογαριασμό, θα του στείλω το πακέτο. Μου είπε πως θα καλέσει σε μισή ώρα. Φυσικά δεν ξανακάλεσε. Έχω επικοινωνήσει με την τράπεζα, αλλά ως εκεί. Στο αστυνομικό τμήμα που κατήγγειλα το γεγονός, μου είπανε πως δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αριθμό κινητού, συνεπώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, και πως ο καθένας πρέπει να φυλάσσεται μόνος του. Κι όταν είπα πως κάποιοι δεν γνωρίζουν πώς να φυλαχτούν, και κάπως θα έπρεπε να καταγγελθεί το γεγονός, η απάντηση ήταν: "Καταλαβαίνω πώς το λέτε αλλά, λυπάμαι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα." Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η φόρμα καταγγελίας στο τέλος μού βγάζει javascript errors, ενώ στο τηλέφωνο άκουγα για κανά πεντάλεπτο: "Είστε ο πρώτος στη σειρά αναμονής, θα εξυπηρετηθείτε άμεσα," και το έκλεισα. Ελλάς, το μεγαλείο σου. Τι σημαινει δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τηλέφωνα; για να πάρεις αριθμό, δίνεις ταυτότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wurlit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, james01gr είπε Τι σημαινει δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τηλέφωνα; για να πάρεις αριθμό, δίνεις ταυτότητα... Αν ήθελαν ν' ασχοληθούν, θα το είχαν κάνει με το που τους ενημέρωσα. Η μόνη Ασφάλεια που δουλεύει αδιάκοπα, είναι του ηλεκτρολογικού πίνακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, james01gr είπε Τι σημαινει δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τηλέφωνα Σημαίνει ότι πρέπει να δώσει άδεια ο Εισαγγελέας και δίνει άδεια μόνο για κακουργήματα. 1 ώρα πριν, james01gr είπε για να πάρεις αριθμό, δίνεις ταυτότητα... Πακιστανικά? You know? 5 λεπτά πριν, Wurlit είπε Αν ήθελαν ν' ασχοληθούν, θα το είχαν κάνει με το που τους ενημέρωσα. Για να ασχοληθούν θα πρέπει να υπάρχει αδίκημα. Και αν υπάρξει αδίκημα θα είναι κατ' έγκληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legrandblue Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, adi32 είπε Αληθινό φαίνεται το ιδιο σε εθνική τράπεζα μάλλον το είχε προλάβει ήδη η πραγματική τράπεζα 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wurlit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για να ασχοληθούν θα πρέπει να υπάρχει αδίκημα. Και αν υπάρξει αδίκημα θα είναι κατ' έγκληση. Αν είχα καταγράψει τη συνομιλία, θα γινόταν μία κάποια προληπτική έρευνα; Δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Wurlit είπε Αν είχα καταγράψει τη συνομιλία, θα γινόταν μία κάποια προληπτική έρευνα; Δεν ξέρω. Παράνομη καταγραφή συνομιλίας? Κάθειρξη μέχρι 10 έτη. ΠΚ 370Α. Δεν χρειάζονται "προληπτικές έρευνες" και σουξουμουξου μανταλάκια. Ατομική ευθύνη χρειάζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wurlit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Nabuko είπε Παράνομη καταγραφή συνομιλίας? Κάθειρξη μέχρι 10 έτη. ΠΚ 370Α. Δεν χρειάζονται "προληπτικές έρευνες" και σουξουμουξου μανταλάκια. Ατομική ευθύνη χρειάζεται. Για να καταλάβω, και η αποθήκευση του μηνύματος, καταγραφή συνομιλίας δεν θεωρείται; Και, νομικώς, αν εγώ είχα αντιληφθεί κατά τη διάρκεια της συνομιλίας την απάτη, και άρχισα να καταγράφω, η παράδοση του υλικού στις Αρχές θα στρεφόταν εναντίον μου, δίχως να ληφθούν υπόψη ο λόγος και η συγκυρία της καταγραφής; Πέραν αυτού, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούν όλοι να αμυνθούν εξίσου. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από Wurlit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Τι φοβηθηκες ?? δωσε τους κωδικούς : iban : gr5454554578878845353531`13331 username : eisaixazostelika password : naieisai69 😁 να βλέπαμε τι θα ελεγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Σημαίνει ότι πρέπει να δώσει άδεια ο Εισαγγελέας και δίνει άδεια μόνο για κακουργήματα. Πακιστανικά? You know? Για να ασχοληθούν θα πρέπει να υπάρχει αδίκημα. Και αν υπάρξει αδίκημα θα είναι κατ' έγκληση. Να έχει ο ηλικιωμένος τα λεφτά της πενιχρής σύνταξης του για να βγάλει το μήνα και να πάει το @@ και να τα τραβήξει. Και αυτό να περνάει στα μαλακά και η αστυνομία να μην ασχολείται κιόλας γιατί δεν είναι κακούργημα. Δεν θα γράψω κάτι άλλο γιατί μπαρουτιάζω όλο και περισσότερο όσο το σκέφτομαι, η ατιμωρησία δεν έχει ποτέ καλά αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, lnoldori είπε Να έχει ο ηλικιωμένος τα λεφτά της πενιχρής σύνταξης του για να βγάλει το μήνα και να πάει το @@ και να τα τραβήξει. Και αυτό να περνάει στα μαλακά και η αστυνομία να μην ασχολείται κιόλας γιατί δεν είναι κακούργημα. Δεν θα γράψω κάτι άλλο γιατί μπαρουτιάζω όλο και περισσότερο όσο το σκέφτομαι, η ατιμωρησία δεν έχει ποτέ καλά αποτελέσματα Προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που έγραψα. Με έκανες quote για να γράψεις ένα ασυνάρτητο συνονθύλευμα άσχετων προτάσεων με ολίγον μελό επικάλυψη. 1 ώρα πριν, Wurlit είπε Και, νομικώς, αν εγώ είχα αντιληφθεί κατά τη διάρκεια της συνομιλίας την απάτη, και άρχισα να καταγράφω, η παράδοση του υλικού στις Αρχές θα στρεφόταν εναντίον μου, δίχως να ληφθούν υπόψη ο λόγος και η συγκυρία της καταγραφής; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wurlit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ναι Εκεί που τελειώνει η κοινή λογική, αρχίζει η νομοθεσία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα