Προς το περιεχόμενο

Δώσε κι εσύ τους κωδικούς της κάρτας σου, μπορείς!

Wurlit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 19/12/2021 στις 5:21 ΜΜ, Bitbit είπε

αν είσαι τόσο ηλίθιος και την πατάς με αυτόν τον τρόπο, μάλλον είσαι επικίνδυνος για τους άλλους.

Έλεος με τους συναισθηματισμούς σας. Δείτε την πραγματικότητα που η ασχετοσύνη και η βλακεία χτυπάνε κόκκινο

και μια χαρά απάντησαν οι μπάτσοι. σιγά μην ασχολούνται με τον κάθε ηλίθιο (δεν εννοώ τον TS, αλλά αυτό που μπορέι να την πατήσει)

Μαν ηρεμησε λιγο.

Γιατι επιτιθεσαι ετσι;

Ειναι και πολλοι που δεν ξερουν,τι να κανουμε;

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 19/12/2021 στις 5:51 ΜΜ, Bitbit είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

αν κρίνουμε από τις εκλογές, πιστεύω είναι μεγαλύτερο το ποσοστό

εσώ και 62% θα έλεγα εγώ :)

14 ώρες πριν, Nabuko είπε

Παράνομη καταγραφή συνομιλίας?

Κάθειρξη μέχρι 10 έτη. ΠΚ 370Α.

Υποθετω αυτα ισχυουν και για την ΕΥΠ.

Τι, οχι;

• Confused 1
  • Sad 1

Χριστουγεννα ερχονται, οι phishers στεκονται με ορθωμένα τα πέη δίπλα στα κινητά τους, λιγουρευόμενοι τα λαχταριστά λεφτουδάκια των καρτών μας, σκεφτόμενοι πόσο γαμάτα θα παρτάρουν την πρωτοχρονιά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο που θέλει προσοχή είναι οτι μπορούν να τα κάνουν να φαίνονται οτι όντως τα έστειλε η τράπεζα, και να μπαίνουν στο ίδιο conversation με τα αληθινά της τράπεζας

πχ αυτό

Screenshot_20201108-165930_Messages.jpg

Επεξ/σία από warlock9_0

6 ώρες πριν, simaras είπε

Όλα ξεκινάνε από το ότι οι απατεώνες σε αυτή τη χώρα σπάνια μπαίνουν φυλακη όταν πιάνονται. 

Καλά σε αυτό μην είσαι σίγουρος. Εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς που θα προκαλέσεις, δηλαδή πόσα άτομα θα εξαπατήσεις η πόσα θα κλεψεις. Δυστυχώς ο κρατικός μηχανισμός δεν έχει δυνατότητα να κάθεται να κυνηγάει εκατοντάδες τέτοιους ανά την επικράτεια. Και αμφιβάλλω αν γίνεται και κάτι πολύ διαφορετικό στο εξωτερικό εκτός αν υπάρχουν χειροπιαστα στοιχεία με νούμερα. Το ότι πάσχει το σύστημα απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα σαφώς και πάσχει. Όταν έχεις ανθρώπους που δεν έλαβαν την πρέπουσα ανατροφή από τους γονείς τους ώστε να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι καλό να κλεβουν αλλά να τσακιστουν να βρουν δουλειά και προτιμουν κλεψιες ληστείες και απάτες, μην περιμένεις καμία αλλαγή και μετά την φυλακή, ίσα ίσα που άμα μπει εκεί μετά θα κάνουν γνωριμίες και θα επιστρέψουν στην ίδια δράση καλύτεροι και αναβαθμισμενοι. 

• Like 1

40 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Καλά σε αυτό μην είσαι σίγουρος. Εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς που θα προκαλέσεις, δηλαδή πόσα άτομα θα εξαπατήσεις η πόσα θα κλεψεις. Δυστυχώς ο κρατικός μηχανισμός δεν έχει δυνατότητα να κάθεται να κυνηγάει εκατοντάδες τέτοιους ανά την επικράτεια. Και αμφιβάλλω αν γίνεται και κάτι πολύ διαφορετικό στο εξωτερικό εκτός αν υπάρχουν χειροπιαστα στοιχεία με νούμερα. Το ότι πάσχει το σύστημα απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα σαφώς και πάσχει. Όταν έχεις ανθρώπους που δεν έλαβαν την πρέπουσα ανατροφή από τους γονείς τους ώστε να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι καλό να κλεβουν αλλά να τσακιστουν να βρουν δουλειά και προτιμουν κλεψιες ληστείες και απάτες, μην περιμένεις καμία αλλαγή και μετά την φυλακή, ίσα ίσα που άμα μπει εκεί μετά θα κάνουν γνωριμίες και θα επιστρέψουν στην ίδια δράση καλύτεροι και αναβαθμισμενοι. 

Πανεπιστήμιο Κορυδαλλού, Σχολή Κακών Τεχνών.

• 1 μήνα μετά...

ηρθε και η σειρα μου να την πατησω με την υπηρεσια Λεφτα στο λεπτο της πειραιως.

Δεχθηκα τηλεφωνο απο το 6947762378 για να αγορασει κατι απο το μαγαζι μου ενα συγγενικο του προσωπο. Πολυ ηρεμη φωνη, με πηρε και δευτερη και τριτη φορα. Τελικως μπορεσα να συνομιλησω μαζι του την τεταρτη φορα οπου το εδωσα το iban και περιμενα την καταθεση. Με περνει ξανα για να με ρωτησει αν μπηκαν, του απαντω οχι και εκει μου λεει οτι τα εκανα με την υπηρεσια μεταφορα στο λεπτο, την ξερεις? νομιζω αυτη ειναι η μαγικη ερωτηση... στην απαντηση οχι, ειχα τελειωσει, με καθοδηγησε να το κανω και να του δωσω τον κωδικο που μου απεστειλε η τραπεζα στο κινητο μου, καπου εκει επρεπε να το ειχα υποψιαστει αλλα την πατησα γιατι εχουν παρει και αλλοι στο μαγαζι για να αγορασουν κατι για δωρο και ηταν κατι που το εχουμε κανει ξανα, οχι αυτο λεφτα στο λεπτο.
Τελως παντων την ωρα που του διαβαζω τον κωδικο, διαβαζω παρακατω το μηνυμα της πειραιως που ελεγε "XPHΣIMOΠOIEITAI AΠOKΛEIΣTIKA ΣE ATM ΓIA ΠAPAΛABH METPHTΩN." και δεν του ειπα ολα τα ψηφια. ... και καπου εκει εκλεισε οτ τηλεφωνο. Μεχρι να συνδεθω εγω και να μεταφερω τα λεφτα απο τον λογαριασμο μου σε αλλο λογαριασμο αυτος δοκιμασε προφανως κωδικους αφου ειχε τα 6 απο τα 7 ψηφια και εκανα λεφτα στο λεπτο τα λεφτα μου.
Ευτυχως δεν ηταν μεγαλο το ποσο.
καταθεση αστυνομια, τηλεφωνο με πειραιως... και βλεπωντας.
Πολυ προσοχη παιδες
ΥΓ το κινητο ειναι ακομα ενεργο... Πραγματικα αν υπηρχε λιγο κρατος θα επρεπε να βρουν το κινητο που βρισκεται και να τον συλλαβουν με συνοπτικες διαδικασιες. ισως βλεπω πολλες ταινιες.

• Like 1

2 λεπτά πριν, verylife78 είπε

ηρθε και η σειρα μου να την πατησω με την υπηρεσια Λεφτα στο λεπτο της πειραιως.

Δεχθηκα τηλεφωνο απο το 6947762378 για να αγορασει κατι απο το μαγαζι μου ενα συγγενικο του προσωπο. Πολυ ηρεμη φωνη, με πηρε και δευτερη και τριτη φορα. Τελικως μπορεσα να συνομιλησω μαζι του την τεταρτη φορα οπου το εδωσα το iban και περιμενα την καταθεση. Με περνει ξανα για να με ρωτησει αν μπηκαν, του απαντω οχι και εκει μου λεει οτι τα εκανα με την υπηρεσια μεταφορα στο λεπτο, την ξερεις? νομιζω αυτη ειναι η μαγικη ερωτηση... στην απαντηση οχι, ειχα τελειωσει, με καθοδηγησε να το κανω και να του δωσω τον κωδικο που μου απεστειλε η τραπεζα στο κινητο μου, καπου εκει επρεπε να το ειχα υποψιαστει αλλα την πατησα γιατι εχουν παρει και αλλοι στο μαγαζι για να αγορασουν κατι για δωρο και ηταν κατι που το εχουμε κανει ξανα, οχι αυτο λεφτα στο λεπτο.
Τελως παντων την ωρα που του διαβαζω τον κωδικο, διαβαζω παρακατω το μηνυμα της πειραιως που ελεγε "XPHΣIMOΠOIEITAI AΠOKΛEIΣTIKA ΣE ATM ΓIA ΠAPAΛABH METPHTΩN." και δεν του ειπα ολα τα ψηφια. ... και καπου εκει εκλεισε οτ τηλεφωνο. Μεχρι να συνδεθω εγω και να μεταφερω τα λεφτα απο τον λογαριασμο μου σε αλλο λογαριασμο αυτος δοκιμασε προφανως κωδικους αφου ειχε τα 6 απο τα 7 ψηφια και εκανα λεφτα στο λεπτο τα λεφτα μου.
Πολυ προσοχη παιδες
ΥΓ το κινητο ειναι ακομα ενεργο... Πραγματικα αν υπηρχε λιγο κρατος θα επρεπε να βρουν το κινητο που βρισκεται και να τον συλλαβουν με συνοπτικες διαδικασιες. ισως βλεπω πολλες ταινιες.

Μάλιστα.

16 λεπτά πριν, verylife78 είπε

Πολυ προσοχη παιδες

Τωρα το είπαν στις ειδήσεις, τον κυνηγάνε

Screenshot_2022-01-22-19-46-40-34_4d38fce200f96aeac5e860e739312e76.jpg

νομοι εντωμεταξυ που μονο με ταυτοτητα και τα λοιπα αγοραζεις καρτοκινητο και νουμερα και τα στοιχεια σου μαλλον ειναι για τους κοινους θνητους.... γιατι με το νουμερο και μονο η αστυνομια ή η εταιρεια που εχει το νουμερο επρεπε να ξερει ποιος ειναι. ετσι δεν ειναι?

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Τωρα το είπαν στις ειδήσεις, τον κυνηγάνε

Screenshot_2022-01-22-19-46-40-34_4d38fce200f96aeac5e860e739312e76.jpg

σε ευχαριστω για την ειρωνια...ελπιζω να μην την πατησεις ποτε εσυ φιλος

• Like 1

1 λεπτό πριν, verylife78 είπε

νομοι εντωμεταξυ που μονο με ταυτοτητα και τα λοιπα αγοραζεις καρτοκινητο και νουμερα και τα στοιχεια σου μαλλον ειναι για τους κοινους θνητους.... γιατι με το νουμερο και μονο η αστυνομια ή η εταιρεια που εχει το νουμερο επρεπε να ξερει ποιος ειναι. ετσι δεν ειναι?

Να στο πω αλλιώς

Αν βγαλεις απο την τσεπη σου 50€ και τα δώσει σε κάποιον στο δρόμο πρέπει η αστυνομία να τον συλλάβει;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...