Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετος εδώ μόλις κατέβασα την εφαρμογή, τα κουπόνια που τα περνάμε; Ψάχνω και δεν μπορω να το βρω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Άσχετος εδώ μόλις κατέβασα την εφαρμογή, τα κουπόνια που τα περνάμε; Ψάχνω και δεν μπορω να το βρω.

Πριν πληρώσεις. Πρέπει να φτάσεις στο σημείο που επιλέγεις τρόπο πληρωμής κλπ. Εκεί έχει επιλογή και για κουπονι

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Θα βάλεις την παραγγελία σου στο καλάθι και στο τελευταίο βήμα πριν πληρώσεις σου βγάζει μια επιλογή πάνω πάνω "εξαργύρωσε το κουπόνι σου" το κάνεις δεξιά το κουμπάκι, ενεργοποιείται και σου ανοίγει να βάλεις το κουπόνι

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Πριν πληρώσεις. Πρέπει να φτάσεις στο σημείο που επιλέγεις τρόπο πληρωμής κλπ. Εκεί έχει επιλογή και για κουπονι

3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θα βάλεις την παραγγελία σου στο καλάθι και στο τελευταίο βήμα πριν πληρώσεις σου βγάζει μια επιλογή πάνω πάνω "εξαργύρωσε το κουπόνι σου" το κάνεις δεξιά το κουμπάκι, ενεργοποιείται και σου ανοίγει να βάλεις το κουπόνι

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπέρα είναι για όλη την ημέρα σήμερα μέχρι τις 11:59; 

Άμα θες να είσαι σίγουρος κάνε παραγγελία με προγραμματισμένη ώρα 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, drade είπε

Εξαντλήθηκε

Οχιιιιιιιιι, πάλι δεν πρόλαβα!!!!!!!!!!!!!!!!. Είναι σιγούρο? μπορούν να επιβεβαιώσουν και άλλη?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, XghosT7 είπε

Οχιιιιιιιιι, πάλι δεν πρόλαβα!!!!!!!!!!!!!!!!. Είναι σιγούρο? μπορούν να επιβεβαιώσουν και άλλη?

Εγώ πριν πέντε λεπτά ακριβώς έκανα παραγγελία και δέχθηκαν το κουπόνι κανονικότατα. Για τώρα που γράφουμε, δεν ξέρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Ευχαριστώ για τους 2 κερασμένους καφέδες. 

Screenshot_20211219-170934_Box.jpg

"Tip διανομέα" κλειστός διακόπτης; 

1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε

"Tip διανομέα" κλειστός διακόπτης; 

blockquote widget

Γιατί να δώσεις τιπ μέσω της εφαρμογής που κανείς δεν ξέρει αν θα τα πάρουν και μέχρι και να τους τα φορολογήσουν παίζει.

Τιπ από κοντά 

• Like 6
Δημοσ.

Όχι ρε δεν πρόλαβα... Έχω σκάσει πόσο να φάω;;; 😁😁😁

2 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Γιατί να δώσεις τιπ μέσω της εφαρμογής που κανείς δεν ξέρει αν θα τα πάρουν και μέχρι και να τους τα φορολογήσουν παίζει.

Τιπ από κοντά 

Εγώ βάζω στην εφαρμογή λάθος λες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

ναι στο χερι μονο

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Όχι ρε δεν πρόλαβα... Έχω σκάσει πόσο να φάω;;; 😁😁😁

Δεν ξέρω ρε φίλε, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ να σου πω την αλήθεια. Προτιμώ να έχω σπίτι πάντα κέρματα για αυτό τον λόγο. Όταν του τα δίνεις στο χέρι είσαι σίγουρος

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...