Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; <--- Υπερταβάνι 500
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; <--- Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; <--- Τσου
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; <--- Είμαι ανοιχτός και σε μεταχειρισμένες, από τις εδώ αγγελίες είμαι ευχαριστημένος.

Είμαι κυρίως της Samsung. Έχω S8+ εδώ και 2-2,5 χρόνια. Πιστεύετε πως θα έχει νόημα να αγοράσω καινούργιο το Note 10 στα 500; Είχα παλιά Note (πολύ παλιά όμως, το 4 αν θυμάμαι καλά) και μου άρεσε αρκετά. Πιο πολύ με προβληματίζει πως είναι κινητό διετίας το 10. Το 20 το έχω αποκλείσει λόγω τιμής + αυτά που διαβάζω στα σχόλια στο σκρουτζ΄.

Αν συμφωνείτε με το Note10 και μιας και το ταβάνι είναι τα 500 (όσο το βρίσκω σφραγισμένο), έχει νόημα να δω στα 450-500 μεταχειρισμένο Note 10+;

Επίσης, αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, είμαι ανοιχτός (είχα και Huawei παλιά που έμεινα ευχαριστημένος).

Δημοσ.

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=2631&ref=bestprice.gr

3 ώρες πριν, arkoudos είπε

Πιστεύετε πως θα έχει νόημα να αγοράσω καινούργιο το Note 10 στα 500; 

Αν συμφωνείτε με το Note10 και μιας και το ταβάνι είναι τα 500 (όσο το βρίσκω σφραγισμένο), έχει νόημα να δω στα 450-500 μεταχειρισμένο Note 10+;

Όχι δεν αξίζει.

Δες την σύγκριση Note με αυτό που σου έβαλα https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-note-10,samsung-galaxy-s20-fan-edition-5g

Δημοσ.

Μας @@μησες τώρα :P

Το είχα δει το FE και στην BF που βγήκε, όμως δεν τόλμησα γιατί είδα πολλά αρνητικά σχόλια στο skroutz για την μπαταρία του (ενώ αντίστοιχα δεν υπάρχουν ίδια για το Note 10).

Δηλαδή το Note10 έχει χειρότερη μπαταρία????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και χειρότερη μπαταρία και χειρότερο επεξεργαστή έχει το Note.

Μα καλά τώρα είμαστε σοβαροί......βλέπεις τα σχόλια του Σκρουτζ?

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, arkoudos είπε

Μας @@μησες τώρα :P

Το είχα δει το FE και στην BF που βγήκε, όμως δεν τόλμησα γιατί είδα πολλά αρνητικά σχόλια στο skroutz για την μπαταρία του (ενώ αντίστοιχα δεν υπάρχουν ίδια για το Note 10).

Δηλαδή το Note10 έχει χειρότερη μπαταρία????

Το S20 FE της BF ήταν το 4G, αυτό που σου έβαλε στο link ο Gate 23 είναι το 5G.

Και τα 2 είναι ίδια κινητά με τον Snapdragon 865.

Το 4G βγαίνει και με τον Exynos, το 5G όχι.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Σωστα τα λες.

Το 4g ειναι το 5g χωρις κερεα για 5g

Τωρα εχει το 4G στις γνωστες αλυσιδες 499€ .Αν εχεις καρτα eurobank στο Germano & cosmote το περνεις 499 με 50€ επιστροφη η με digital wallet 499€ με 100 € επιστροφη.

Αλλιως περιμενεις 10 Ιανουαριου 2022 που αρχιζουν οι εκπτωσεις  μηπως το βγαλουν προσφορα καθως το samsung s22 θα βγει στην αγορα το 1 τριμηνο του 22

Επεξ/σία από power_1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, power_1 είπε

Αλλιως περιμενεις 10 Ιανουαριου 2022 που αρχιζουν οι εκπτωσεις  μηπως το βγαλουν προσφορα καθως το samsung s22 θα βγει στην αγορα το 1 τριμηνο του 22

10 Ιανουαρίου αρχίζουν οι εκπτώσεις και 8 Ιανουαρίου βγαίνει το S21FE. Ισως πρέπει να περιμένεις 3 βδομάδες αν ενδιαφέρεσαι για το S20FE διότι αυτά τα 2 γεγονότα ίσως ρίξουν την τιμή του. Ίσως. 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Όπως και να έχει το S20 FE 5G είναι καλύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...