kariolikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Χαιρετώ σας. Προσπαθω να καταχωρήσω το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο wallet ή στο health app στο αηφόνι Πριν ξεκινήσουμε τα λεπτομερειακα, το εχει δοκιμάσει κανεις ; Το εχει καταφέρει κανεις; Οι οδηγίες που βρισκω για σκανάρισμα του qr και απευθείας άνοιγμα και καταχώρηση στο health app φαινονται να μην λειτουργούν, μου ανοίγει μονο safari όταν σκανάρω Any ideas? Ούτε χειροκίνητα γινεται κατι,αφου ανοίγοντας το health app δεν βρισκω επιλογή immunization (ios 15.2 εχω) To wallet, απ την αλλη, μονο πιστωτικές και ταξιδιωτικά έγγραφα με αφήνει να προσθέσω Μήπως εχουμε κάποιον περιορισμό, διότι δεν χρησιμοποιούμε/δεν εχουμε κάποιο certified medicare app? Προφανώς δεν το καταχωρεί σαν ενα οποιοδήποτε έγγραφο,αλλα σαν γνήσιο κρατικό πιστοποιητικό ;
ELTASSOS1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Αλλο wallet χρειαζεται...του πιερακακη το wallet, οχι του apple 1
Fabricated Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Η softone εχει app που στο περνάει στο apple wallet. Δε ζητάς αυτό αλλά ίσως σε ενδιαφερει 1
kariolikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Fabricated είπε Η softone εχει app που στο περνάει στο apple wallet. Δε ζητάς αυτό αλλά ίσως σε ενδιαφερει Αρχικά κάτι τέτοιο ζητούσα.Τελικά πέρασα το COVID free GR Wallet και έκανα τη δουλειά μου For the record, το double tap ( σε SE ) δεν λειτουργεί για να εμφανιστεί το wallet για πιστοποιητικό, αν δεν έχεις ήδη προσθέσει πιστωτική/χρεωστική κάρτα σε αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα