Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το συγκεκριμένο UPS είναι οκ για να κουμπώσω πάνω την OLED; 

https://www.skroutz.gr/s/18555898/APC-Easy-UPS-500-Line-Interactive-500VA-300W-με-4-Schuko-Πρίζες.html

Δεν θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Πιστεύω από το πολυπριζο ασφαλείας αρκετά καλύτερα θα είμαι έτσι. 

Για το PC, Router και Home Cinema έχω το εξής:

https://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-BACK-UPS-950-Line-Interactive-950VA-480W-με-4-Schuko-Πρίζες.html?from=account_favorites

Δημοσ.

Γιατί θέλεις να βάλεις UPS πάνω σε τηλεόραση?

Αν πέφτει το ρεύμα στην περιοχή σου από βλάβες το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πολύπριζο ασφαλείας της APC στα 40 ευρώ.

Απ'την άλλη εάν βρίσκεσαι σε δύσκολη περιοχή που πέφτουν κεραυνοί κλπ και έχεις ακριβό εξοπλισμό συνδεδεμένο, πέρασε ένα αντικεραυνικό T2 και Τ3 στον πίνακα για τα ίδια χρήματα που θα έδινες περίπου για ένα απλό UPS και ξένοιασες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Apollonian είπε

Γιατί θέλεις να βάλεις UPS πάνω σε τηλεόραση?

Αν πέφτει το ρεύμα στην περιοχή σου από βλάβες το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πολύπριζο ασφαλείας της APC στα 40 ευρώ.

Απ'την άλλη εάν βρίσκεσαι σε δύσκολη περιοχή που πέφτουν κεραυνοί κλπ και έχεις ακριβό εξοπλισμό συνδεδεμένο, πέρασε ένα αντικεραυνικό T2 και Τ3 στον πίνακα για τα ίδια χρήματα που θα έδινες περίπου για ένα απλό UPS και ξένοιασες.

Πολυπριζο ασφαλείας έχω της APC και κοστίζει 17€ και όχι 40€.

Εκτός και αναφέρεσαι σε κάτι άλλο. 

Δεν ξέρω αν είναι περιττό η όχι το UPS αλλα στην επένδυση της OLED δεν "θεωρώ" περιττό κάτι που μπορεί να την βοηθήσει ακόμα και με το Burn in, όταν θα μπορώ να την κλείσω εγώ σωστά. 

Και σε άλλο νήμα είδα ότι αρκετοί υποστηρίζουν το παραπάνω. 

Δημοσ.

To 950αρι APC σε καλύπτει για το PC ? Νομίζω για το συστημά σου είναι οριακό. Μήπως να έπαιρνες ένα μεγαλύτερο για το PC και αυτό να το έβαζες στην τηλεόραση.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

To 950αρι APC σε καλύπτει για το PC ? Νομίζω για το συστημά σου είναι οριακό. Μήπως να έπαιρνες ένα μεγαλύτερο για το PC και αυτό να το έβαζες στην τηλεόραση.

Κοίτα από το 2019 έως και τωρα με έχει καλύψει φουλ. Με κρατάει μισή ώρα εύκολα. 

Για ποιο θα πρότεινες για το PC; Έξυπνη η ιδέα σου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Κοίτα από το 2019 έως και τωρα με έχει καλύψει φουλ. Με κρατάει μισή ώρα εύκολα. 

Για ποιο θα πρότεινες για το PC; Έξυπνη η ιδέα σου. 

Και εγώ αυτό είχα (το 950αρι) στο συστημά μου και σε πρόσφατο έλεγχο το κράτησε 5-6 λεπτά μόνο. Πήγα σε 1500 Cyberpower. θα σου πρότεινα το APC της ίδια σειράς αλλά στα 1400VA

• Like 1
Δημοσ.

Η βασική χρήση που σου προσφέρει το UPS είναι να σου κρατήσει την συσκευή σου ανοιχτή για μερικά λεπτά ούτως ώστε
να προλάβεις να τις απενεργοποιήσεις ο ίδιος ειδικά αν βρίσκεσαι πάνω σε εργασία με πολλά εξαρτήματα όπως ένας υπολογιστής.

Στην τηλεόραση τί ακριβώς να προλάβεις να σώσεις?

Το πολύπριζο ασφαλείας σε καλύπτει ολικά για την ακεραιότητα της OLED σου.  👌

• Like 2
Δημοσ.

Βεβαια αν η ταση κανει σκαμπανεβασματα λογω της φοβερης ποιοτητας του δικτυου ΔΕΔΔΗΕ ,το πολυπριζο ασφαλειας δε κανει τιποτα και μια χαρα παιρνεις τη τηλεοραση στο χερι.

Το UPS απο την αλλη για καποιο λογο εχει το AVR.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Apollonian είπε

Μέγα λάθος. Καμία προστασία δεν παρέχει σε αυξομείωση της τάσης.

• Like 2
Δημοσ.
15 hours ago, Apollonian said:

Η βασική χρήση που σου προσφέρει το UPS είναι να σου κρατήσει την συσκευή σου ανοιχτή για μερικά λεπτά ούτως ώστε
να προλάβεις να τις απενεργοποιήσεις ο ίδιος ειδικά αν βρίσκεσαι πάνω σε εργασία με πολλά εξαρτήματα όπως ένας υπολογιστής.

Στην τηλεόραση τί ακριβώς να προλάβεις να σώσεις?

η χρηση του ups ειναι το avr οχι μονο για την παραπανω ταση αλλα και για την λιγοτερη που το πολυπριζο δεν κανει τιποτα ουτε στα λιγα παραπανω ουτε στα λιγοτερα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Μέγα λάθος. Καμία προστασία δεν παρέχει σε αυξομείωση της τάσης.

Ένα πολύμπριζο ασφαλείας μπορεί να μας καλύψει στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά όχι σε ακραίες μεταβολές της τάσης όπως το διευκρίνισα παραπάνω.

1 ώρα πριν, poulinos είπε

η χρηση του ups ειναι το avr οχι μονο για την παραπανω ταση αλλα και για την λιγοτερη που το πολυπριζο δεν κανει τιποτα ουτε στα λιγα παραπανω ουτε στα λιγοτερα

Εάν το πρόβλημα ήταν αποκλειστικά για την αυξομείωση συνεχών τάσεων τότε σε εκείνη την περίπτωση θα πρότεινα στο παιδί κάτι διαφορετικό
όπως για παράδειγμα ένας σταθεροποιητής τάσης στα 40ευρώ. 😉
Εμείς πάντα προτείνουμε το μέγιστο καλύτερο ανάλογα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και πάντα με γνώμονα και της οικονομικής ωφελιμότητας  , από εκεί και πέρα
τα υπόλοιπα είναι προς αξιολόγηση του ίδιου του ενδιαφερόμενου.

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, Apollonian said:

Ένα πολύμπριζο ασφαλείας μπορεί να μας καλύψει στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά όχι σε ακραίες μεταβολές της τάσης όπως το διευκρίνισα παραπάνω.

ενα πολυπριζο ασφαλειας θα σε προστατεψει απο τα  παρακατω (link) και τιποτα παραπανω.τις μικρες τασεις προς τα πανω θα τις φας.προς τα κατω μηδεν προστασια.αρα θα σε καλυψει απο ενα δυο πραγματα.βραχυκυκλωμα, spike,κεραυνο

https://www.apc.com/shop/gr/en/products/APC-Essential-SurgeArrest-1-outlet-230V-Germany/P-PM1W-GR

το μοντελο τυχαιο

Δημοσ.
1 hour ago, Apollonian said:

Εάν το πρόβλημα ήταν αποκλειστικά για την αυξομείωση συνεχών τάσεων τότε σε εκείνη την περίπτωση θα πρότεινα στο παιδί κάτι διαφορετικό
όπως για παράδειγμα ένας σταθεροποιητής τάσης στα 40ευρώ. 😉
Εμείς πάντα προτείνουμε το μέγιστο καλύτερο ανάλογα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και πάντα με γνώμονα και της οικονομικής ωφελιμότητας  , από εκεί και πέρα
τα υπόλοιπα είναι προς αξιολόγηση του ίδιου του ενδιαφερόμενου.

πολυπριζο ασφαλειας προσωπικα δεν θα το προτεινα για μια ακριβη tv.οπως σωστα ειπς με λιγα λεφτα παραπανω(εφοσον ειπε και για ups)παιρνεις στσθεροποιητη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...