pi314 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πόσο σίγουροι είστε ότι δεν έχετε διαρροή δεδομένων από το κινητό σας? Και τι κάνετε για αυτό? Μιλάω για διαρροές διαμέσου malware/trojan σε κινητά. Και ειδικότερα αυτήν την περίοδο που λόγω κόβιντ γίνονται πολλές υπηρεσίες ηλεκτρονικά, σίγουρα υπάρχει κόσμος (όπως και εγώ) που χρησιμοποιεί επίσημα έγγραφα στο κινητό του, κωδικούς, έγγραφα, application για τραπεζικές συναλλαγές, paypal, κωδικούς για website αποθηκευμένα στον browser για πιο γρήγορη πρόσβαση κτλ... Διαβάζω και άρθρα σαν αυτό: http://www.odigostoupoliti.eu/se-efarmogi-sto-kinito-mas-nea-astynomiki-taftotita/ Δηλαδή όλο και περισσότερο χρήση του κινητού... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από pi314
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Αν υπήρχε διαρροή θα στα είχαν πάρει ολα. 1
pi314 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορεί απλά να τα αντιγράψει? (άσχετος εδώ ... ) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από pi314
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δεν βάζεις ότι βλακεία-πρόγραμμα βρεις στο κινητό σου. 1
GATE123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, pi314 είπε υπάρχει κόσμος (όπως και εγώ) που χρησιμοποιεί επίσημα έγγραφα στο κινητό του, κωδικούς, έγγραφα, application για τραπεζικές συναλλαγές, paypal, κωδικούς για website αποθηκευμένα στον browser για πιο γρήγορη πρόσβαση κτλ... Δεν βάζουμε τέτοια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τέλος. Τι κινητό το έχουμε για μια ώρα ανάγκης και όχι για τέτοια πράγματα. 2
chios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Ποιο πιθανό να στα κλέψουν από τον υπολογιστή παρά από το κινητό, αν έχεις συσκευή που είναι update με όλα τα security patch χωρίς ρουτ και ότι νάνε εφαρμογές δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, και εγώ όλα πλέον από κινητό τα κάνω σπάνια ανοίγω υπολογιστή. 2
sattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Αν είσαι απλός πολίτης, λίγη προσοχή σε τι ανοίγεις από email, άγνωστα αρχεια κλπ και θα είσαι εντάξει, γιατί δεν πρόκειται να σε στοχεύσει κάποιος συγκεκριμένα. Αν ειχες κάποια άλλη ιδιότητα, σε εταιρεία ή οργανισμό κλπ με σημαντικά έγγραφα και πληροφορίες, και αποτελουσες πιθανο στοχο, τότε θα σε είχαν τακτοποιησει οι υπεύθυνοι ασφαλείας εκεί και δεν θα ρωτουσες στο insomnia. Σε καθε περιπτωση αμα σου στειλει ο Σουδαραβας πριγκηπας στο iphone σου "κοιτα αυτη τη φωτο!" , μην την ανοιξεις, οπως ο Μπεζος. 😁 1
vaggos231 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Δεν βάζουμε τέτοια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τέλος. Τι κινητό το έχουμε για μια ώρα ανάγκης και όχι για τέτοια πράγματα. οκει μπουμερ. μαλλον κυκλοφορεις με 4 καρτες, φωτοτυπια το πιστοποιητικο, και καθε 3 μερες μπαινεις απο πισι να δεις τα λεφτα σου; ειναι εκτος εποχης αυτο το "το κινητο το εχουμε για μια ωρα αναγκης" ενω πλεον ειναι το εργαλειο να κανεις κυριολεκτικα τα παντα. 2
soteras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 αμα δεν βαζεις οτι @@@ εφαρμογη υπαρχει τυπου μονο για αυτη τη βδομαδα αυτη η σουπερ εφαρμογη δωρεαν αποκτησε τι τωρα εισαι μια χαρα 1
GATE123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, vaggos231 είπε οκει μπουμερ. μαλλον κυκλοφορεις με 4 καρτες, φωτοτυπια το πιστοποιητικο, και καθε 3 μερες μπαινεις απο πισι να δεις τα λεφτα σου; ειναι εκτος εποχης αυτο το "το κινητο το εχουμε για μια ωρα αναγκης" ενω πλεον ειναι το εργαλειο να κανεις κυριολεκτικα τα παντα. Η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό και για κακό. Αν την χρησιμοποιείς με σύνεση όλα πάνε καλά. Εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο και ας κάνω τα μπακαλίστικα.
pi314 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, GATE123 είπε Η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό και για κακό. Αν την χρησιμοποιείς με σύνεση όλα πάνε καλά. Εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο και ας κάνω τα μπακαλίστικα. Τί θα κάνεις αν είσαι εκτός γραφείου και πρέπει να απαντήσεις σε e-mail ή να μπεις σε επείγον skype call/zoom call? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από pi314
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, pi314 είπε Τί θα κάνεις αν είσαι εκτός γραφείου και πρέπει να απαντήσεις σε e-mail ή να μπεις σε επείγον skype call/zoom call?
koutsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, GATE123 είπε Η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό και για κακό. Αν την χρησιμοποιείς με σύνεση όλα πάνε καλά. Εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο και ας κάνω τα μπακαλίστικα. Δηλαδή θεωρείς οτι αν κάνεις τις συναλλαγές σου και έχεις ευαίσθητα δεδομένα στο PC σου εχεις μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι στο κινητό ?
GATE123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, koutsis είπε Δηλαδή θεωρείς οτι αν κάνεις τις συναλλαγές σου και έχεις ευαίσθητα δεδομένα στο PC σου εχεις μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι στο κινητό ? Τις συναλλαγές τις κάνω μέσω τραπεζών. Στο PC καλά ,ακόμα χειρότερα. 10 ώρες πριν, pi314 είπε Τί θα κάνεις αν είσαι εκτός γραφείου και πρέπει να απαντήσεις σε e-mail ή να μπεις σε επείγον skype call/zoom call? Δεν λέω γι'αυτα. Λέω για κωδικούς ,επίσημα έγγραφα,PIN κλπ. Αυτά δεν πρέπει να τα αποθηκεύουμε στα κινητά.
koutsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Τις συναλλαγές τις κάνω μέσω τραπεζών. Στο PC καλά ,ακόμα χειρότερα. Δεν λέω γι'αυτα. Λέω για κωδικούς ,επίσημα έγγραφα,PIN κλπ. Αυτά δεν πρέπει να τα αποθηκεύουμε στα κινητά. Συγγνώμη τώρα. δηλαδή αν θέλεις να κάνεις μια αγορά μέσω Internet, να μεταφέρεις λεφτά από ένα λογαριασμό σε κάποιον άλλο, να πληρώσεις λογαριασμούς ΔΕΗ, εφορία κτλ. Πως ακριβώς τα κάνεις; πας και περιμένεις στην ουρά στην τράπεζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα