sahgon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Γράφω εκ μέρος φίλου. Ο φίλος μου έχει επιλεγεί για ΟΒΑ που ξεκίνησε πριν μια δύο εβδομάδες περίπου. Πήρε αναβολή καθώς είχε covid και μπαίνει την Τρίτη. Εχθές ο πατέρας του διασωληνωθηκε λόγω covid οπότε είναι σε δύσκολη κατάσταση. Γνωρίζετε αν υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει κάποια αναβολή λόγω αυτής της κατάστασης ή πώς θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει; Ευχαριστώ
GREGORYMO Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, sahgon είπε Γράφω εκ μέρος φίλου. Ο φίλος μου έχει επιλεγεί για ΟΒΑ που ξεκίνησε πριν μια δύο εβδομάδες περίπου. Πήρε αναβολή καθώς είχε covid και μπαίνει την Τρίτη. Εχθές ο πατέρας του διασωληνωθηκε λόγω covid οπότε είναι σε δύσκολη κατάσταση. Γνωρίζετε αν υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει κάποια αναβολή λόγω αυτής της κατάστασης ή πώς θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει; Ευχαριστώ Τι αναβολή ? Για στρατό, δεν μιλάμε ?
sahgon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι αναβολή ? Για στρατό, δεν μιλάμε ? Δεν ξέρω πραγματικά, δεν έχω πάει και στρατό ακόμα οπότε δεν ξέρω τους όρους και τις διαδικασίες. Να ζητήσει επανακαταταξη. Επανακαταταξη πήρε και αυτές τις δύο εβδομάδες μέχρι τώρα λόγω covid.
Nabuko Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 https://ova.army.gr/ Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μπορείτε να απευθύνεστε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2106553265 και 2131501914, καθώς και μέσω email στο [email protected].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα