paiktaras69 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Σε μια φανταστική μικρή γαλλική πόλη, ο αρχισυντάκτης μιας αγγλόφωνης τοπικής εφημερίδας πεθαίνει απροσδόκητα. Τότε οι αρθρογράφοι συγκεντρώνονται για να αποφασίσουν πώς θα του αποτίσουν φόρο τιμής, την ώρα που «ζωντανεύουν» στην οθόνη οι ιστορίες των κειμένων στο οριστικά τελευταίο φύλλο της έκδοσης. Παρόλο το εξαιρετικό κάστ μπορώ να πω ότι απόλαυσα μόνο την 1η ιστορία με τους πολύ καλούς Ντελ Τόρο - Σεϊντού και Μπρόντυ και κάπως αυτή με τον Σαλαμε και την Mακντομαρντ. Δύσκολο? Πολύ θεατρικό για τα γούστα μου ? Δεν ξέρω......δεν τρελάθηκα πάντως. 7/10 από μένα και αυτό λόγω του καστ
panman76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Σπονδυλωτό έργο με αυτόνομες ιστορίες και πρωταγωνιστές, στο γνωστό ύφος του Wes Anderson που θα πρέπει να σου ταιριάζει. Μεγάλος παραμυθάς με έξυπνη γραφή-διαλόγους. Ωστόσο, ο τύπος πραγματικά "πυροβολεί" με ρυθμό πυροβόλου ατάκες-γρήγορη ομιλία και σκηνές. Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο συγκεντρωμένος για να τα καταλάβεις όλα παρά μόνο αν το δείς ξανά και ξανά και με rewind! Αυτό όπως είναι κατανοητό το κάνει δύσκολο να το παρακολουθήσεις και να το εκτιμήσεις απόλυτα. Με τη πρώτη ευκαιρία θα το ξαναδώ στην άνεση του σπιτιού μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα