Προς το περιεχόμενο

Mare of Easttown(HBO)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, li@m είπε

Μονο 7 επεισοδια; Τελειωσε ή παει για επομενη σεζον;

Ο 1ος κυκλος ειναι ολοκληρωμενος. Υπαρχουν καποιες φημες για δευτερη σεζον αλλα τιποτα επισημο ακομα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μου την εκθείασε φίλος που εμπιστεύομαι, την κατέβασα ήδη και περιμένει να τελειώσω τον επικό (μέχρι τώρα) 2ο κύκλο του Τhe Μissing για να πάρει σειρά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες μου αρεσε παρα πολυ και το θεωρω πολυ δυνατο. 8/10

Δεν μου αρεσε καθολου η φωτογραφια, περα απο 1-2 πλανα, ηταν ανυπαρκτη. Και δεν εχει να κανει με το ειδος, μιας και το Chestnut Man, μας βαζει τα γυαλια.
Επισης θεωρω πως ηταν υπερβολικα επιτηδευμενο σε καποια σημεια, κυριως με οτι εχει να κανει με την προσωπικη ζωη της Mear.

Τελος, δεν γνωριζω αν προερχεται απο καποιο βιβλιο, αλλα παρομοια φαση εχουμε δει και στο Broadchurch. Δραμα, που ολα τα μελη μιας μικρης κοινοτητας εμπλεκονται. Αυτο μου θυμισε με τη μια.

Επομενως, σε οσους σας αρεσε, να δειτε οπωςδηποτε και το Broadchurch.

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ είμαι κάπου στη μέση. Καλό είναι, ενδιαφέρον. Ελπίζω μόνο να μην είναι απλά ένας generic serial killer αλλά κάτι πιο βαθύ. Έχει και το wokeness του που είναι της μόδας, αλλά δεν είναι in your face.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 20/12/2021 at 23:10, swstost said:

Μου την εκθείασε φίλος που εμπιστεύομαι, την κατέβασα ήδη και περιμένει να τελειώσω τον επικό (μέχρι τώρα) 2ο κύκλο του Τhe Μissing για να πάρει σειρά...

Μόλις την τελείωσα, καταπληκτική μίνι σειρά, μην την χάσετε...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία σειρά και υπόθεση...δεν σου πάει στο μυαλό το τελος. Για την ακρίβεια, ήρθε λίγο ουρανοκατέβατο. 

Ωραίες ερμηνείες. Σίγουρα ένα 7/10

Δημοσ.

Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, όπου κάθε τέλος επεισοδίου σε κάνει να θέλεις να δεις αμέσως το επόμενο. 9/10 για εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...