Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψαχνομαι για αγορά τηλεόρασης!

Το budget είναι κοντά στα 1600 ευρώ 

Δε παρακολούθω κανάλια ούτε παίζω παιχνίδια βλεπω μόνο ταινίες μέσω netflix η streaming από διάφορες σελίδες,! Κ πολύ σπάνια έως καθόλου  να δω κάποιο κανάλι ! 

Είμαι ανάμεσα σε neo q led a90 η 95

Και στην oled c1 

Η απόσταση καναπέ τηλεόρασης είναι περίπου 2,5 μέτρα 

Φοβάμαι την oled για burnig αλλά βλέπω σε διάφορα side είναι πιο ιδανική για ταινίες όπως πχ pirates of Carribbean η marvel! Κ γενικά για ταινίες!! Θα ήθελα την γνώμη σας ίσως κ με κάποια άλλα μοντέλα τηλεοράσεων! Κ γενικά γνώμες αναμεσα σε αυτές της δύο 

Δημοσ.

Στα BF στα ΜΜ όταν αγόρασα tv μου είπαν για 5ετη εγγύηση στα 65 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά στο 3ο ,4ο και 5ο χρόνο σου επέστρεφαν ποσοστό των χρημάτων που στο 5ο χρόνο είχε 40% χωρίς να είμαι απόλυτος σίγουρος γιατί αν και συμφώνησα στο ταμείο δεν την είχαν συμπεριλάβει και το άφησα τελείως.Οποτε ρωτά ποιοι είναι οι όροι της 5ετους εγγύησης . venge io

Δημοσ.

Στην Ευρώπη η QN90A έρχεται δυστυχώς με ADS/IPS Panel (σε αντίθεση με την Αμερική). Δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για τέτοιο panel. Αντιθέτως, η QN95A έχει το κλασικό VA Panel για μεγαλύτερη αντίθεση και πιο έντονα μαύρα. Χώρια ότι έχει και το one connect box που προσφέρει 4 θύρες hdmi 2.1 αντί για μόνο 1 που έχει η QN90A. Οπότε ανάμεσα σε αυτές τις δύο, μονόδρομος η QN95A.

Ελπίζω να σε κάλυψα. 

Δημοσ.

Και ανάμεσα σε c1 65" και Q95 για ταινιες από netflix και ταινίες από ίντερνετ που αξίζει ;; Σημειώσει θα βλέπω κυρίως βράδυ ,και μεσημέρι με κλειστές γρυλες! 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Angelnks είπε

Και ανάμεσα σε c1 65" και Q95 για ταινιες από netflix και ταινίες από ίντερνετ που αξίζει ;; Σημειώσει θα βλέπω κυρίως βράδυ ,και μεσημέρι με κλειστές γρυλες! 

Ούτε να το συζητάς. OLED C1 και 65αρα, ουαου. 👍

Δημοσ.

Ευχαριστώ πρέπει να προσέχω το burning ε; Και κάτι ακόμα που διάβασα πρέπει να φτιάξω κάτι όταν την πρωτοανοιξω κάτι για την καθυστερεση εισόδου;; Ευχαριστώ για την βοήθεια σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά πρώτον εννοείται πως θα πάρεις τη C1, θα πήγαινα στη samsung μόνο εάν ήταν να πάρω 75 ή 85 ίντσες.

Το burn in πλέον έχει αντιμετωπιστεί από την εταιρεία σε μεγάλο βαθμό με τα λεγόμενα compensation cycles, την αυτόματη ανανέωση των pixels δηλαδή, όταν την κλείνεις (συστήνεται να την κλείνεις κάθε 3-4 ώρες και η ανανέωση διαρκεί λίγο ίσως 1 λεπτό).

Από εκεί και πέρα, το μοναδικό μεγάλο θέμα που έχει η C1 out of the box, είναι πως θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καλιμπράρισμα και όχι από άνθρωπο του καταστήματος, αλλά από επαγγελματία. Ακόμα και αν σου αρέσει η εικόνα που θα δεις, να ξέρεις πως αν την καλιμπράρεις, η διαφορά θα είναι τεράστια.  

Επεξ/σία από chriskourou
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Angelnks είπε

Και που γίνετε αυτό πως θα βρω κάποιον να το κάνει ;;

Εντάξει, υπερβολή να δώσεις 300 ευρώ για καλιμπράρισμα. Ρυθμισεωτης εκεί που σε ικανοποιεί και ξέχνα το. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Angelnks είπε

Θέλω να έχω καλό αποτέλεσμα γι'αυτό παίρνω αυτήν την τν εσύ μπορείς να με βοήθεισεις

Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο από ένα site που θα βρεις στο διαδίκτυο με προτεινόμενες ρυθμίσεις. Αυτός που θα σε βοηθήσει πρέπει να είναι επαγγελματίας, με κατάλληλο εξοπλισμό και μέτρηση του χώρου σου, του φωτός στο δωμάτιο κτλ.

Το πρόβλημα με τις C1 πάντως (out of the box) είναι πρωτοφανές για premium τηλεόραση και έχει θιχτεί σε πολλά forums. Εδώ η βαθμολογία της εικόνας πριν και μετά το καλιμπράρισμα (δεν έχω δει τέτοια διαφορά ποτέ σε review). Και από κάτω το λινκ

1503753852_Screenshot(4).png.1f65ef9dab23a3f7479deaab54248f49.png

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c1-oled

Δημοσ.

καλη χρονια σε ολους.φιλε μου η αληθεια ειναι πως η αγορα νεας τηλεορασης αυτο τον καιρο δεν ξερω αν ειναι και το καλυτερο.τα μοντελα στην ουσια δεν προσφερουν κατι καλυτερο απο πολυ παλαιοτερα μοντελα.ισα ισα πολλα παλαια μοντελα ειναι πολυ καλυτερα σε εικονα απο φετινα.το μελλον ειναι στα micro led η οποια τεχνολογια υπαρχει απλα προσ το παρων μονο σε εξοφρενικεσ τιμεσ και μεγεθη και λογω οτι μολις βγαλουν σε παραγωγη μικροτερες ιντσες και τιμεσ θα εξαφανιστουν οι oled!ειναι θεμα μαρκετινκ να βγαζουν τις νεες τεχνολογιες σιγα σιγα.προσ το παρων μονο νεους επεξεργαστεσ λανσαρουν και μια διαφορα στην φωτεινωτητα που ομως δεν πετυχαινει η πετυχαινει σε βαρος κατι αλλου απο την ποιοτητα εικονας!OLED ..... παρολα τα προληπτικα βοηθηματα που εχουν τα οποια ,αυτα ειναι που κανουν μερικες φορες ζημια οτι και να κανεις καποια στιγμη παθαινουν burn in η κατι αναλογο......εχουν ημ ληξης και ειναι και βεβαια θεμα τυχης εκτος απο τροπο χρησης.ειναι ενα ρισκο.αν εχεις οικ δυνατοτητα τοτε ναι παρε oled σιγουρα για καλης αναλυσης ταινειες  οτι καλυτερο.(για απλο σημα τηλεορασης ,νοvα cosmote ktl απαραδεκτη με σχεση καλεσ led. ....Και μην περιμενεις να βγαλεις ακρη με εταιρειες για αποκατασταση εγγυηση κτλ.στο τελος στην πραγματικοτητα δεν ισχυει εγγυηση για burn in.εγω για 4κ εχω μια sony xe 9005 αν και 17 μοντελο με πραγματικη συγκριση πιο καλή εικονα απο σημερινα μοντελα.και μια 60αρα pionner kuro ετσι για το καλυτερο μαυρο.πιστεψε με η ριμαδα η kuro 11ετιας ακομα και αν ειναι full hd και οχι 4κ ακομα και με διπλα διπλα συγκριση 4κ με 4κ τηλεοραση εχει απιστευτη εικονα.απλα ειναι κουτή(οχι smart)to οποιο λυνετε πολυ φθηνα πλεον!εχω αλλαξει απειρες τηλ και εχω δει και συγκρινει πολλες ακομα τηλεορασεις.οποτε με λιγα λογια αν εχεις φραγκα παρε oled.panasonic θα προτεινα ή sony.αλλιωσ βολεψου χωρις να χασεις καθολου με μια led εστω παλαιοτερο μοντελο.καινουργια η και μεταχειρησμενη(δεν παθαινουν τιποτα)μη το φοβασαι.

• Confused 1
Δημοσ.

Καλή χρονιά φίλε μου ! Με υγεία ! 

Δλδ αν κατάλαβα καλά μου λες ότι ότι κ αν γίνει μια oled έχει ημερομηνία λήξης

Ήθελα να πάρω την c1 65" την lg 

Με ποιο μοντέλο μπορεί να συγκριθεί ποιο παλιό που ναι αξιόπιστη κ είναι κακή για ταινίες από netflix και online movies !!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Angelnks είπε

Καλή χρονιά φίλε μου ! Με υγεία ! 

Δλδ αν κατάλαβα καλά μου λες ότι ότι κ αν γίνει μια oled έχει ημερομηνία λήξης

Ήθελα να πάρω την c1 65" την lg 

Με ποιο μοντέλο μπορεί να συγκριθεί ποιο παλιό που ναι αξιόπιστη κ είναι κακή για ταινίες από netflix και online movies !!

Και η CX σειρά είναι εξ ίσου καλή. Όμως δεν νομίζω ότι θα την βρεις 200 ευρώ φτηνότερη για να αξίζει ο κόπος. 

Η ημερομηνία λήξης είναι σχετικό.

Την C8 την έχω από 2017 . Με λίγη προσοχή , δηλ μόνο να την κλείνω κάθε 4 ώρες κάνα δεκάλεπτο δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα. 

Επίσης όπως σίγουρα καταλαβαίνεις πλέον τα προϊόντα τεχνολογίας απαξιώνονται τόσο γρήγορα, που και σε πέντε χρόνια να σου χαλάσει, θα συμφέρει να πάρεις το καινούριο μοντέλο παρά να πας για επισκευή. 

Η εικόνα της  OLED , προσωπική άποψη, δεν συγκρίνεται με καμιά led οιασδήποτε τεχνολογίας. Άπαξ και πας σε OLED δεν υπάρχει γυρισμος. 

Όσο για το καλιμπράρισμα δεν θα διαφωνήσω επί της ουσίας με το παιδί πσραπανω,αλλά σκέψου οι επαγγελματίες αυτοί έχουν εξοπλισμό δεκάδων χιλιάδων και το κόστος απ' όσο έχω ακούσει φτάνει και στα 300 ευρώ και δεν είναι και σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. 

Τα προεπιλεγμένα προφίλ πιστεύω ότι για τον μέσο θεατή σε καλύπτουν . 

Τώρα αν συγκεκριμένα για την c1 είναι τόσο χάλια, δεν έχω άποψη. Στην C8 πάντως δεν χρειάστηκαν πολλά πολλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...