Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Ε ο σκοπος του ειναι να ενοχλει ομως :P

Σα να μου λες οτι ο συναγερμος του αυτοκινητου κανει σαματα οταν μου το κλεβουν 😁

You have a point here, but...

τα 2/3 εχω απλά για να προστατευουν απο υπερτασεις και να κρατανε οι συσκευες (ρουτερ καταγραφικά καμερες κλπ), αναποφευκτα όταν αδειασει η μπαταρια θα κλεισουν χωρις να κανω κατι. Το 3ο ειναι σε PC που κλεινει το βράδυ, οποτε εαν κανει μεσα στην ημερα διακοπη θα καταλαβω κ θα το κλεισω συνεπως απλα θελω 1-2 λεπτα χρονο να κανω save... Οποτε μονο σαματα κανουν τα Buzzer χωρις να με βοηθάνε :P 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ρε παιδια ψιλοhijack, αλλα δε σας ενοχλει το buzzer στη διακοπη;

Εχω 3 μεσα στο σπιτι κ ειδικα το βραδυ που τωρα τελευταία κανει συχνα διακοπες αρρωσταίνω... Απενεργοποιείται αυτό ή πρέπει να πέσει κατσαβίδι-Κολλητηρι και αφαιρεση του buzzer?

Εννοείς αν μας αρρωσταίνει πιο πολύ από την διακοπή; Όχι... 🤣

Εγώ εκείνη την ώρα είμαι απασχολημένος να βρίζω το ΔΕΔΗΕ, την κυβέρνηση, και να δηλώνω την βλάβη. Η λύση είναι δυστυχώς κολλητήρι...

Το apc έχει ένα κουμπί που μπορείς να το κλείσεις, αλλά νομίζω στην επόμενη διακοπή επανέρχεται.

Όταν γίνει διακοπή, εγώ έχω συμφωνία, γιατί έχω 4 UPS... 🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petasis είπε

Εννοείς αν μας αρρωσταίνει πιο πολύ από την διακοπή; Όχι... 🤣

Εγώ εκείνη την ώρα είμαι απασχολημένος να βρίζω το ΔΕΔΗΕ, την κυβέρνηση, και να δηλώνω την βλάβη. Η λύση είναι δυστυχώς κολλητήρι...

Το apc έχει ένα κουμπί που μπορείς να το κλείσεις, αλλά νομίζω στην επόμενη διακοπή επανέρχεται.

Όταν γίνει διακοπή, εγώ έχω συμφωνία, γιατί έχω 4 UPS... 🤣

Ετσι ακριβως, 3 διαφορετικα... Οχι τιποτα άλλο δε συγχρονιζονται κιολας. Ναι το apc εχει Mute αλλα εαν ειναι να σηκωθω μεσα στη νυχτα να το πατησω αντιο υπνος...

Οχι τιποτα αλλο αλλα όποτε βρεχει τωρα τελευταια μένουμε καμια ωρα χωρις ρευμα (βραδυ συνηθως) κ ξυπναω μεσα στα νευρα να τα κλεισω...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ετσι ακριβως, 3 διαφορετικα... Οχι τιποτα άλλο δε συγχρονιζονται κιολας. Ναι το apc εχει Mute αλλα εαν ειναι να σηκωθω μεσα στη νυχτα να το πατησω αντιο υπνος...

Οχι τιποτα αλλο αλλα όποτε βρεχει τωρα τελευταια μένουμε καμια ωρα χωρις ρευμα (βραδυ συνηθως) κ ξυπναω μεσα στα νευρα να τα κλεισω...

Α, εσύ δεν βρίζεις βλέπω... 😋

Εγώ έχω εδώ και καιρό αρχίσει το εξής. ΚΑΘΕ διακοπή την δηλώνω στο σύστημα του ΔΕΔΗΕ. Και από ένα σημείο και μετά, αφού είχαν μαζευτεί κάπου 10 διακοπές, άρχισα τις διαμαρτυρίες για συχνές διακοπές. Οι οποίες είναι πλέον καταγεγραμμένες στο σύστημα τους. Χωρίς να ξέρω αν φταίει αυτό, έκαναν βελτιώσεις στην περιοχή, και το πρόβλημα μειώθηκε σημαντικά.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μόλις τέλειωσε μια ωριαία διακοπή. Το cyberpower τελικά θυμάται την σιγή, και ήταν το μοναδικό που δεν ακουγόταν το buzzer. Άρα, είναι λύση για όποιον ψάχνει ησυχία.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω άλλη μια ερώτηση

Τι είναι πιο σωστό.

Να βάλω το ups απευθείας στην πρίζα ή να βάλω στην πρίζα ένα πριζάκι ασφαλείας ή πολύμπριζο ασφαλείας και πάνω σε αυτό να βάλω το ups?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Θεωρητικα πρεπει να ειναι το ups απευθειας στη πριζα.

Πριζα ασφαλειας δεν υπαρχει λογος πριν το ups.Σε καλυπτει αυτο.

Πολυπριζο βαζεις εαν θες να συνδεσεις και κατι αλλο στην ιδια πριζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...