Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Δύο μέρες τώρα το UPS κανει όλη μέρα τους παρακάτω ήχους. Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα με την ΔΕΗ γιατί το ρεύμα είναι λες και πάει να πέσει και έρχεται στιγμιαία. 

Το ίδιο και σε άλλες ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, ήχο σύστημα. Αυτά τα έχω σε πρίζα ασφαλείας. 

https://seupload.com/5we/20211218_222802_1_(2).mp4

Παιδια έχω κατεβάσει το ρελε γιατί θα καούν όλα. Δεν ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί. Γίνεται πανικός μέσα στο σπίτι, φώτα ανοιγοκλείνουν, UPS ουρλιάζει, το στερεοφωνικό μισό κάηκε, φορτιστής δεν φορτίζει και μετά ξανά φορτίζει, το ψυγείο ενώ είναι σε πριζακι ασφαλείας APC δεν δείχνει να δουλεύει σωστά και η λυχνία από το APC δεν δουλεύει. Γενικά μοιάζουν όλες οι πρίζες νεκρές. 

Είχαμε και κάποιες διακοπές ρεύματος σήμερα από την κακοκαιρία σε όλη την περιοχή.

Έχω πάρει την ΔΕΗ και έχω δηλώσει βλάβη. Θα πρέπει να έρθει δικός μου ηλεκτρολόγος από εδώ η θα στείλουν εκείνοι δικό τους? Σε περίπτωση δικής τους βλάβης θα υπάρξει αποζημίωση; 

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Δύο μέρες τώρα το UPS κανει όλη μέρα τους παρακάτω ήχους.

Οι ρελέδες του είναι. Ποιο μοντέλο είναι; Πόσο καιρό το έχετε; Μπαταρίες έχουν αλλαχθεί;

35 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα με την ΔΕΗ

Συμβαίνει και σε γειτονικά σπίτια; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Οι ρελέδες του είναι. Ποιο μοντέλο είναι; Πόσο καιρό το έχετε; Μπαταρίες έχουν αλλαχθεί;

Συμβαίνει και σε γειτονικά σπίτια; 

Αυτό εδώ είναι https://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-BACK-UPS-950-Line-Interactive-950VA-480W-με-4-Schuko-Πρίζες.html?from=account favorites και το έχω από τον Νοέμβριο του 2019. Μπαταρίες δεν έχουν αλλαχθεί. 

Λογικά θα συμβαίνει. Στους από πάνω το κάνει πάντως. Δεν ξέρω και εγώ πόσες στιγμιαίες διακοπές έχει κάνει... 

Χωρίς υπερβολές, δεν έχει σταματήσει να κάνει έτσι από εχθές. 

Ανίκανη ΔΕΗ..

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.

Παιδια έχω κατεβάσει το ρελε γιατί θα καούν όλα. Δεν ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί. Γίνεται πανικός μέσα στο σπίτι, φώτα ανοιγοκλείνουν, UPS ουρλιάζει, το στερεοφωνικό μισό κάηκε, φορτιστής δεν φορτίζει και μετά ξανά φορτίζει, το ψυγείο ενώ είναι σε πριζακι ασφαλείας APC δεν δείχνει να δουλεύει σωστά και η λυχνία από το APC δεν δουλεύει. Γενικά μοιάζουν όλες οι πρίζες νεκρές. 

Είχαμε και κάποιες διακοπές ρεύματος σήμερα από την κακοκαιρία σε όλη την περιοχή.

Έχω πάρει την ΔΕΗ και έχω δηλώσει βλάβη. Θα πρέπει να έρθει δικός μου ηλεκτρολόγος από εδώ η θα στείλουν εκείνοι δικό τους? Σε περίπτωση δικής τους βλάβης θα υπάρξει αποζημίωση; 

Δημοσ.

Καλημέρα. Πήρα και δήλωσα την παραπάνω βλάβη και είπαν θα με καλέσει τεχνικός για ραντεβού. 

Θα πάρει μέρες; Γιατί χωρίς ρεύμα δεν παλεύεται... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφερα ηλεκτρολόγο και επιβεβαίωσε ότι ειναι ο ουδέτερος.

Μου πρότεινε να βάλω στον πίνακα ένα εξάρτημα επιτηρητής δεν κάνω λάθος) για ασφάλεια. Ποια η γνώμη σας; 

Αναμονή για ΔΕΗ. 

Επεξ/σία από ThanosR92
  • Sad 1
Δημοσ.

Μην βαλεις ΤΙΠΟΤΑ αν δεν το δει πρώτα η ΔΕΔΔΗΕ. Σε περίπτωση που είναι η βλάβη στην πλευρά τους, δικαιούσαι αποζημίωση για ότι κάηκε.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, snbblp είπε

Μην βαλεις ΤΙΠΟΤΑ αν δεν το δει πρώτα η ΔΕΔΔΗΕ. Σε περίπτωση που είναι η βλάβη στην πλευρά τους, δικαιούσαι αποζημίωση για ότι κάηκε.

Μα η ΔΕΔΔΗΕ δεν θα έρθει εδώ στο σπίτι. Γενικά έλεγε εκείνος, όχι να το βάλουμε τώρα. 

Αποζημίωση που δεν την παίρνεις ποτέ; Κάηκαν τα μάτια της κουζίνας, ένα στερεοφωνικό και κάτι ψηλά τύπου πολύ πρίζα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Μα η ΔΕΔΔΗΕ δεν θα έρθει εδώ στο σπίτι. Γενικά έλεγε εκείνος, όχι να το βάλουμε τώρα. 

Αποζημίωση που δεν την παίρνεις ποτέ; Κάηκαν τα μάτια της κουζίνας, ένα στερεοφωνικό και κάτι ψηλά τύπου πολύ πρίζα. 

ο ΔΕΔΔΗΕ θα κοιτάξει αν υπάρχει θέμα μέχρι την έξοδο του μετρητή Αν το θέμα είναι από μετρητή μέχρι τον πινακα είναι δικό σου θέμα Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα κάνεις τις ενέργειες σου

• Like 3
Δημοσ.

Χορήγηση χρηματικού ποσού σε καταναλωτές που έχουν υποστεί βλάβη ηλεκτρικών συσκευών τους, λόγω τυχαίας διακοπής του ουδετέρου αγωγού του δικτύου Χαμηλής Τάσης.

https://deddie.gr/el/upiresies/vlaves-diakopes-reumatos/xorigisi-xrimatikou-posou-gia-vlaves/

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Οι ανίκανοι ακόμα να το φτιάξουν. Έχω πάρει πόσα τηλέφωνα και μου λένε πως αφήνουμε σχόλια προς τους τεχνικούς.

Κατανοώ πως οι βλάβες είναι πολλές στην μπανανια που ζούμε, αλλά ας πάρουν κόσμο για δουλειά.. Ο κόσμος έξω πεινάει και αυτοί κοιτάνε να βολέψουν τα ρουσφέτια τους. 

Είμαστε ότι αξίζουμε τελικά σε αυτή την χώρα. Ο αρχηγός των Βαλκανίων που τρομάρα μας θέλουμε να λεγόμαστε και Ευρωπαίοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Update: Τελικά την επόμενη εργάσιμη, Δευτέρα δηλαδή ήρθαν και το έφτιαξαν. Ήταν ο ουδέτερος. 

Μεγάλο insomnia @snbblpτα πάντα ξέρεις.

Ήταν που δουλεύουν Σάββατο και Κυριακές. Στιγμή δεν το πίστεψα. Ήμουν σίγουρος ότι πάμε από Δευτέρα μιας και μας έτυχε Σάββατο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...