Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακριά απο το Corolla (κάτοχος). Το αυτοκίνητο έχει χώρους μικρού αυτοκινήτου, σίγουρα δε θα χωρέσει άνετα οικογένεια. Εμένα δε με ενδιαφέρει αλλά για ζευγάρι με μωρό το αυτοκίνητο σύντομαι θα είναι πολύ πολύ μικρό. 

Εγώ αν ήμουν στη θέση του φίλου, θα πήγαινα καρφί στο Octavia. 

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μακριά απο το Corolla (κάτοχος). Το αυτοκίνητο έχει χώρους μικρού αυτοκινήτου, σίγουρα δε θα χωρέσει άνετα οικογένεια. Εμένα δε με ενδιαφέρει αλλά για ζευγάρι με μωρό το αυτοκίνητο σύντομαι θα είναι πολύ πολύ μικρό. 

Ποιό Corolla έχεις;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το τελευταίο, σε H/B

Τρόμαξα όταν είδα το post σου αλλά ευτυχώς έχω παραγγείλει το σεντάν…

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αμαξαρα το τελευταιο οκταβια... χρυση εκανα τη γυναικα να παρουμε αυτο αντι για το καμικ αλλα δε το συζητουσε με τπτ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αμαξαρα το τελευταιο οκταβια... χρυση εκανα τη γυναικα να παρουμε αυτο αντι για το καμικ αλλα δε το συζητουσε με τπτ

Αμαξάρα σίγουρα αλλά αυτά τα πλαστικά μέσα δεν σου βγάζουν μία "φτωχή" αίσθηση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Αμαξάρα σίγουρα αλλά αυτά τα πλαστικά μέσα δεν σου βγάζουν μία "φτωχή" αίσθηση; 

Δεν ειναι τοσο ασχημα, αν τα συγκρινεις πχ με το TROC ή με τα γιαπωνεζικα-κορεατικά στο ιδιο budget ειναι ανωτερo με διαφορά το οκταβια...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nemo83 είπε

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες παρατηρήσεις. 

Ευχαριστώ για τις ευχές. Θεωρώ ότι το SUV δεν ταιριάζει αν κινείσαι όπως εγώ κυρίως εντός πόλης. Από την άλλη δεν ξέρω ακόμα "πόσος" χώρος χρειάζεται για ένα βρέφος και τα συνοδευτικά του... 😀

Τα πράγματα για το βρέφος είναι σαν τα αέρια, καταλαμβάνουν όλο τον χώρο που θα τους δώσεις. Όταν μας ήτανε μπέμπης, είχα αμάξι με 750+ λιτρα πορτμπαγκάζ, και πάλι ήτανε φούλ. Η διαφορά ήτανε όμως ότι τα πράγματα μπαίνανε όλα πίσω, χωρίς κόπο.

Το καρότσι από μόνο του καταλαμβάνει πολύ χώρο ειδικά άμα είναι με καλαθούνα. τώρα άμα σκεφτείς και παρκοκρέβατα κτλ, δεν τελειώνεις ποτέ. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Τα πράγματα για το βρέφος είναι σαν τα αέρια, καταλαμβάνουν όλο τον χώρο που θα τους δώσεις. Όταν μας ήτανε μπέμπης, είχα αμάξι με 750+ λιτρα πορτμπαγκάζ, και πάλι ήτανε φούλ. Η διαφορά ήτανε όμως ότι τα πράγματα μπαίνανε όλα πίσω, χωρίς κόπο.

Το καρότσι από μόνο του καταλαμβάνει πολύ χώρο ειδικά άμα είναι με καλαθούνα. τώρα άμα σκεφτείς και παρκοκρέβατα κτλ, δεν τελειώνεις ποτέ. 

Αχαχαχ...Ευχαριστώ 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

NTA.jpg.7c7518f97141e7d9055c08e51ae3c7e1.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάτε σε Γαλλία μεριά κανένα Grand Picasso, Grand Scenic ή και Espace;

Είναι τεράστια σε χώρους και όπως είπαν κι άλλοι παραπάνω ο χώρος ποτέ δεν είναι αρκετός. Εμείς με 2 παιδιά έχουμε το Opel Zafira και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Σαν μήκος είναι πάνω κάτω το ίδιο με τα περισσότερα sedan, απλά κερδίζεις σε ύψος. Πλεονέκτημα επίσης, ότι οι θέσεις είναι στο ύψος κανονικής καρέκλας και δε χρειάζεται να σκύψεις για να μπεις/βγεις ;)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Γιατί δεν κοιτάτε σε Γαλλία μεριά κανένα Grand Picasso, Grand Scenic ή και Espace;

Είναι τεράστια σε χώρους και όπως είπαν κι άλλοι παραπάνω ο χώρος ποτέ δεν είναι αρκετός. Εμείς με 2 παιδιά έχουμε το Opel Zafira και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Σαν μήκος είναι πάνω κάτω το ίδιο με τα περισσότερα sedan, απλά κερδίζεις σε ύψος. Πλεονέκτημα επίσης, ότι οι θέσεις είναι στο ύψος κανονικής καρέκλας και δε χρειάζεται να σκύψεις για να μπεις/βγεις ;)

Αν κινηθώ σε τέτοιο μέγεθος προτιμώ το Renault Arkana... Ο προβληματισμός μου είναι αν για ένα παιδί χρειάζεται κάτι τόσο μεγάλο...Με ένα π.χ.Leon ικανοποιώ τις ανάγκες μου με κάποιους συμβιβασμούς ή πάμε με τη λογική όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλό με τα αντίστοιχα και μείον όμως... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Αν κινηθώ σε τέτοιο μέγεθος προτιμώ το Renault Arkana... Ο προβληματισμός μου είναι αν για ένα παιδί χρειάζεται κάτι τόσο μεγάλο...Με ένα π.χ.Leon ικανοποιώ τις ανάγκες μου με κάποιους συμβιβασμούς ή πάμε με τη λογική όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλό με τα αντίστοιχα και μείον όμως... 

παρε όσο πιο μεγάλο μπορεις... θα σου χρειαστει 101%...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγάλο (Sw-Octavia κτλ) γίνεται μικρό 

Τα μικρότερα δεν γίνονται μεγαλύτερα (μόνο με προσθήκη μπαγαζιερας οροφής) 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...