Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, terry308 είπε

Σα χώρους κυρίως θα έβλεπα πρώτα την νέα Octavia , νέο μοντέλο , όμορφος σχεδιασμός και μεγάλο πορτ-μπαγκαζ

Το είδα. Συμφωνώ σε όσα λες αλλά η καμπίνα, πλαστικά κτλ, δεν με ικανοποίησε...

1 ώρα πριν, pano είπε

Aυτό που έχεις σε καλύπτει,άρα από κει και πάνω πάρε ότι θέλεις.

Thanks

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nemo83 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Σε λίγους μήνες περιμένουμε το 1ο μας παιδί οπότε δειλά δειλά ψάχνω το επόμενο αυτοκίνητο. Έχω βολευτεί με την επιλογή του leasing. Από τα λίγα που έχω δει μέχρι τώρα, έχω ξεχωρίσει το νέο Leon. Μένω επαρχία, κινούμαι εντός πόλης και λίγες φορές το μήνα θα βγω Εθνική.  Χιλιόμετρα περίπου 15.000 ετησίως. Πρωτίστως λοιπόν με ενδιαφέρει η ασφάλεια και οι χώροι του νέου αυτοκινήτου να καλύπτουν τις νέες μου ανάγκες. Οι φίλοι μου μου προτείνουν να κινηθώ σε επιλογή SUV αλλά το θεωρώ υπερβολή για τα δεδομένα μου.

Θα χαρώ κάποιος να μου δώσει την συμβουλή του.

Ευχαριστώ.

Δεν θα αναφερθω σε τύπους κλπ,καθως αυτα ειναι καθαρα επιλογές.

Να προτιμήσεις κατι που θα ειναι κατα βαση στις δικές σου αναγκες της καθημερινοτητας.Σιγουρα θα προτεινα 4-5 πόρτο ωστε να μπορείτε εύκολα να μπειτέ-βγειτε-δέσετε το κάθισμα.Απο εκεί και περα,αν ενα τεραστιο σε χωρους suv σε βρισκεί περιπλανώμενο στα καθημερινα στενα της πολής να ψάχνεις χωρο για να παρκαρεις τοτε δεν ειναι και η ιδανική επιλογη.Εγω με ενα golf (μικρότερο απο leon) 2 παιδία μεγάλωσα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Δεν θα αναφερθω σε τύπους κλπ,καθως αυτα ειναι καθαρα επιλογές.

Να προτιμήσεις κατι που θα ειναι κατα βαση στις δικές σου αναγκες της καθημερινοτητας.Σιγουρα θα προτεινα 4-5 πόρτο ωστε να μπορείτε εύκολα να μπειτέ-βγειτε-δέσετε το κάθισμα.Απο εκεί και περα,αν ενα τεραστιο σε χωρους suv σε βρισκεί περιπλανώμενο στα καθημερινα στενα της πολής να ψάχνεις χωρο για να παρκαρεις τοτε δεν ειναι και η ιδανική επιλογη.Εγω με ενα golf (μικρότερο απο leon) 2 παιδία μεγάλωσα.

Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Με το καλό! Νομίζω δεν έγραψες πόσα λεφτά θες να δώσεις.

Σωστός. Γύρω στα 25.000-28.000 ευρώ. Ευχαριστώ για τις ευχές... 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nemo83 είπε

Peugeot 208

Να προτείνω κάτι άλλο. Κάτσε με αυτό που έχεις. Δες με τον καιρό σε ποια πράγματα δυσκολεύεσαι και αποφασίζεις μετά. Υποθέτω ότι σε 2-3 χρόνια θα έρθει και 2ο παιδάκι, οπότε ίσως είναι καλύτερο να σκέφτεσαι αγορά αυτοκινήτου για 4μελή οικογένεια. Εκτός κι αν σκέφτεσαι να αγοράσεις αμάξι για 3 χρόνια και μετά να πάρεις άλλο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

B-suv και τριχες κατσαρές ... μόλις βάλεις καρότσι και τα συμπαρομαρτούντα γεμισε η πορτ-πάγκα..θες να πας μια διήμερη εκδρομή και αναγκαζεσαι να  εχεις την οδοντοβουρτσα στο στόμα. Δε μιλάμε για ταξιδι διακοπών με κανέναν εκ των συμπεθερέιτορ παρέα... Κι αν  σκάσει μύτη και το δευτερο τέκνο πριν τα 5 χρόνια ψαχνεις λυσεις μπαγκαζιερας οροφής που για να τη γεμισεις με πραγματα πρέπει να εισαι μπασκετμπολίστας που παιζει στις θεσεις από 3 και πάνω :D

Tα πιο βολικα αυτοκινητα  για οικογενειες ειναι τα SW... αλλά εδω στην Ελλάδα ειναι παρεξηγημένα , είμαστε εραστές της "κούρσας"  και του "τζιμπ" ...

Με το καλό να υποδεχθειτε το νεο μελος της οικογενειας σας

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Να προτείνω κάτι άλλο. Κάτσε με αυτό που έχεις. Δες με τον καιρό σε ποια πράγματα δυσκολεύεσαι και αποφασίζεις μετά. Υποθέτω ότι σε 2-3 χρόνια θα έρθει και 2ο παιδάκι, οπότε ίσως είναι καλύτερο να σκέφτεσαι αγορά αυτοκινήτου για 4μελή οικογένεια. Εκτός κι αν σκέφτεσαι να αγοράσεις αμάξι για 3 χρόνια και μετά να πάρεις άλλο. 

Επειδή χρησιμοποιώ Leasing μιλάμε για 3-4 χρόνια max και μετά βλέπουμε... 

21 λεπτά πριν, nik0laus είπε

B-suv και τριχες κατσαρές ... μόλις βάλεις καρότσι και τα συμπαρομαρτούντα γεμισε η πορτ-πάγκα..θες να πας μια διήμερη εκδρομή και αναγκαζεσαι να  εχεις την οδοντοβουρτσα στο στόμα. Δε μιλάμε για ταξιδι διακοπών με κανέναν εκ των συμπεθερέιτορ παρέα... Κι αν  σκάσει μύτη και το δευτερο τέκνο πριν τα 5 χρόνια ψαχνεις λυσεις μπαγκαζιερας οροφής που για να τη γεμισεις με πραγματα πρέπει να εισαι μπασκετμπολίστας που παιζει στις θεσεις από 3 και πάνω :D

Tα πιο βολικα αυτοκινητα  για οικογενειες ειναι τα SW... αλλά εδω στην Ελλάδα ειναι παρεξηγημένα , είμαστε εραστές της "κούρσας"  και του "τζιμπ" ...

Ευχαριστώ για τις ευχές... Καλά τα λες πάντως!!! 😀😀😀

Δημοσ.

Πάντως εντός πολης με τις λακούβες κ τα σαμαράκια πιο πολυ βολεύει το SUV . Σε εθνική οδό θα ευχαριστηθείς καλύτερα το Leon .

• Like 3
Δημοσ.

Εγω απο τη μερια μου θα προτείνω C-SUV, ειδικα εφόσον εισαι επαρχία...

Το λεον δεν ειναι ασχημο αλλα μολις βαλεις ενα καρότσι πισω τελειωσε..... Σε Tiguan στο παρελθόν είχα βαλει ολοκληρο ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ μεγαλο καροτσι (δε μπορουσα να το κλεισω) 😅

Δες το Tiguan απο εμενα...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nik0laus είπε

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχω βρεθεί σε παρέα να χτυπιέμαι να τους λέω ακριβώς αυτό. Δεν  είναι κορόιδα οι υπόλοιποι ευρωπαίοιπου αγοράζουν τα SW . Anyway εγώ θα σου έλεγα να δεις και τη νεά octavia (που βγαινει και σε υπέροχο SW btw) που έχει τεράστιο πορτ μπαγκαζ. Λίγο μακρύ για πόλη αλλά σε καλύπτει. Από κατηγορία B-SUV θα πήγαινα στο 2008. Όπως και να'χει, το τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει (αλλιώς υα το είχαμε όλοι) οπότε παίζει ρόλο και το τί σου αρέσει εν τέλει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Εγω απο τη μερια μου θα προτείνω C-SUV, ειδικα εφόσον εισαι επαρχία...

Το λεον δεν ειναι ασχημο αλλα μολις βαλεις ενα καρότσι πισω τελειωσε..... Σε Tiguan στο παρελθόν είχα βαλει ολοκληρο ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ μεγαλο καροτσι (δε μπορουσα να το κλεισω) 😅

Δες το Tiguan απο εμενα...

Χαχαχα... Αν κινηθώ σε τέτοια κατηγορία ξεχωρίζω το Renault Arcana από τα λίγα που έχω δει. Το θέμα είναι αν αυτό που μου λες είναι πρόβλημα στην καθημερινότητα ή όχι 

.. 

2 λεπτά πριν, zebras84 είπε

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχω βρεθεί σε παρέα να χτυπιέμαι να τους λέω ακριβώς αυτό. Δεν  είναι κορόιδα οι υπόλοιποι ευρωπαίοιπου αγοράζουν τα SW . Anyway εγώ θα σου έλεγα να δεις και τη νεά octavia (που βγαινει και σε υπέροχο SW btw) που έχει τεράστιο πορτ μπαγκαζ. Λίγο μακρύ για πόλη αλλά σε καλύπτει. Από κατηγορία B-SUV θα πήγαινα στο 2008. Όπως και να'χει, το τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει (αλλιώς υα το είχαμε όλοι) οπότε παίζει ρόλο και το τί σου αρέσει εν τέλει.

Πολύ σωστά!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Nemo83 είπε

Χαχαχα... Αν κινηθώ σε τέτοια κατηγορία ξεχωρίζω το Renault Arcana από τα λίγα που έχω δει. Το θέμα είναι αν αυτό που μου λες είναι πρόβλημα στην καθημερινότητα ή όχι 

ωραιο το Arcana...

Δες και το Tiguan πάντως, ειναι πολυ τιμιο οικογενειακό...

Δεν ειναι προβλημα το SUV στην καθημερινότητα σου εκτος εαν ψαχνεις να παρκαρεις στο δρόμο στο κεντρο της Αθηνας ή Θεσσαλονίκης. Προσωπικά δεν εχω ζοριστει με το Q3 με εξαιρεση παρα πολυ στενους δρόμους που ειχε αριστερα δεξια παρκαρισμένα (σαφώς παρανομα απο τη μία μεριά) στο Κολωνάκι, που κ παλι περναγε φυσικά και ειναι κ θεμα συνηθειας...

Χωρις να εχω παιδι σου λεω ότι δε ξαναγυρνάω σε "κουρσα"... Συγγενεις και φίλοι που πηραν SUV (με παιδια) ομοιως...

*Εδω ωρες ωρες σκεφτομαι τι μλκια εκανα που δε πηρα το Kodiaq όταν επαιζε στα 21500 προσφορά (4,75μ-το θεωρουσα υπερβολικά μεγαλο)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, paylidis είπε

ωραιο το Arcana...

Δες και το Tiguan πάντως, ειναι πολυ τιμιο οικογενειακό...

Δεν ειναι προβλημα το SUV στην καθημερινότητα σου εκτος εαν ψαχνεις να παρκαρεις στο δρόμο στο κεντρο της Αθηνας ή Θεσσαλονίκης. Προσωπικά δεν εχω ζοριστει με το Q3 με εξαιρεση παρα πολυ στενους δρόμους που ειχε αριστερα δεξια παρκαρισμένα (σαφώς παρανομα απο τη μία μεριά) στο Κολωνάκι, που κ παλι περναγε φυσικά και ειναι κ θεμα συνηθειας...

Χωρις να εχω παιδι σου λεω ότι δε ξαναγυρνάω σε "κουρσα"... Συγγενεις και φίλοι που πηραν SUV (με παιδια) ομοιως...

*Εδω ωρες ωρες σκεφτομαι τι μλκια εκανα που δε πηρα το Kodiaq όταν επαιζε στα 21500 προσφορά (4,75μ-το θεωρουσα υπερβολικά μεγαλο)

Θα το δω. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...