costasugg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπον, πρωτοεβαλα μια 50ρα vdsl πριν απο 1 χρονο ,η ταχυτητα των download ηταν που με ενδιεφερε και ηταν γυρο στο 35 με 40 mbps που για εμενα ηταν υπεραρκετο.Ενα χρονο μετα η ταχυτητα δεν πιανει πανω απο 20 και τα spikes που θα κανει απο 20 σε 1 συμβαινουν σε συχνοτητα του μισου λεπτου που αν βγαλεις εναν μεσο ορο τα mbps ειναι καπου στα 3 διοτι δεν προλαβαινουν να ανεβουν πριν πεσουν ξανα... Επισης εχω δεχτει ενα απιστευτο καθημερινο σπαμαρισμα κλησεων απο την vodafone που προερχοντε απο θεσσαλονικη (να αναφερω οτι η γραμμη ειναι αθηνα) λεγοντας μου για πρσοφορα 100ρας γραμμης .Δεν εχω ενδιαφερθει ποτε για την προσφορα τους και τους το εχω κανει ξεκαθαρο αλλα πλεον λαμβανω καθε εβδομαδα τουλαχιστον 5-10 ανεπιθύμητες κλησεις απο τα νουμερα τους με την ιδια προσφορα και πλεον και στο σταθερο.Αναρωτιεμαι λοιπον ειναι ολο αυτο μια συμπτωση ?Μηπως δεν υπαρχει κορονοιος? Υ.Γ. πλακα κανω για τον κορονοιο Μόλις τώρα, costasugg είπε Λοιπον, πρωτοεβαλα μια 50ρα vdsl πριν απο 1 χρονο ,η ταχυτητα των download ηταν που με ενδιεφερε και ηταν γυρο στο 35 με 40 mbps που για εμενα ηταν υπεραρκετο.Ενα χρονο μετα η ταχυτητα δεν πιανει πανω απο 20 και τα spikes που θα κανει απο 20 σε 1 συμβαινουν σε συχνοτητα του μισου λεπτου που αν βγαλεις εναν μεσο ορο τα mbps ειναι καπου στα 3 διοτι δεν προλαβαινουν να ανεβουν πριν πεσουν ξανα... Επισης εχω δεχτει ενα απιστευτο καθημερινο σπαμαρισμα κλησεων απο την vodafone που προερχοντε απο θεσσαλονικη (να αναφερω οτι η γραμμη ειναι αθηνα) λεγοντας μου για πρσοφορα 100ρας γραμμης .Δεν εχω ενδιαφερθει ποτε για την προσφορα τους και τους το εχω κανει ξεκαθαρο αλλα πλεον λαμβανω καθε εβδομαδα τουλαχιστον 5-10 ανεπιθύμητες κλησεις απο τα νουμερα τους με την ιδια προσφορα και πλεον και στο σταθερο.Αναρωτιεμαι λοιπον ειναι ολο αυτο μια συμπτωση ?Μηπως δεν υπαρχει κορονοιος? Υ.Γ. πλακα κανω για τον κορονοιπ *ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
hln3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, costasugg είπε Λοιπον, πρωτοεβαλα μια 50ρα vdsl πριν απο 1 χρονο ,η ταχυτητα των download ηταν που με ενδιεφερε και ηταν γυρο στο 35 με 40 mbps που για εμενα ηταν υπεραρκετο.Ενα χρονο μετα η ταχυτητα δεν πιανει πανω απο 20 και τα spikes που θα κανει απο 20 σε 1 συμβαινουν σε συχνοτητα του μισου λεπτου που αν βγαλεις εναν μεσο ορο τα mbps ειναι καπου στα 3 διοτι δεν προλαβαινουν να ανεβουν πριν πεσουν ξανα... Επισης εχω δεχτει ενα απιστευτο καθημερινο σπαμαρισμα κλησεων απο την vodafone που προερχοντε απο θεσσαλονικη (να αναφερω οτι η γραμμη ειναι αθηνα) λεγοντας μου για πρσοφορα 100ρας γραμμης .Δεν εχω ενδιαφερθει ποτε για την προσφορα τους και τους το εχω κανει ξεκαθαρο αλλα πλεον λαμβανω καθε εβδομαδα τουλαχιστον 5-10 ανεπιθύμητες κλησεις απο τα νουμερα τους με την ιδια προσφορα και πλεον και στο σταθερο.Αναρωτιεμαι λοιπον ειναι ολο αυτο μια συμπτωση ?Μηπως δεν υπαρχει κορονοιος? Υ.Γ. πλακα κανω για τον κορονοιο Για την γραμμή άσε τις θεωρίες συνομωσίας και δήλωσε βλάβη στο τεχνικό τμήμα για να δούνε τι παίζει Αν δεν θες να σε καλούν για προσφορές, δήλωσε το στην αντίστοιχή επιλογή από το My Home Account
dkmaster Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Να τα πάρουμε ένα-ένα. Στατιστικά από το ρούτερ να δούμε ταχύτητα συγχρονισμού. Τρόπος σύνδεσης υπολογιστή με ρούτερ, ενσύρματα ή ασύρματα; Τι κατεβάζεις και πώς ελέγχεις την ταχύτητα κατεβάσματος; Να σου έκοψαν ταχύτητα για να πάρεις νέο πακέτο δεν παίζει 100000000 τοις εκατό.
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Γενικώς για το τηλεφωνικό σπάσιμο γενετικών οργάνων δήλωσε σταθερό και κινητά στο μητρώο 11. Το κάνεις ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πάροχο σταθερής-κινητής ή μέσω της ηλεκτρονικής διαχείρισης της σύνδεσης σου.
costasugg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 αυτο για τα τηλεφωνα θα το κανω ,τωρα lan το εχω το pc με ping κοντα στα 30-40(το καφαο ειναι σε αλλο τετραγωνο) και το oοkla λεει downs 45 ,κατι που δεν αληθευει γιατι απο update παιχνιδιων μεχρι κατεβασμα ταινιων απο tor ή ακομα και ληψη αρχειων pdf το max που θα πιασει ειναι 2 mb/s αντε και κατι ακομα ,να αναφερω οτι αυτα οταν δεν τραβαει ιντερνετ απο αλλους πορους (τηλεφωνα ,κονσολες κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα