Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Οτι συσκευή και να επιλεξεις (Android), δωσε 20 ευρω το χρονο για 100GB χωρο στο Google Drive/Photos να ανεβαινουν οι φωτος εκει(full quality).
Πιτσιρικα ειναι, τα κινητα θα σπασουν, θα βραχουν, κριμα να χασει τις φωτογραφιες της.

Τις φωτογραφίες τις έχω δείξει να τις περνάει στον υπολογιστή κάθε τόσο 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Θα σου δώσω το παράδειγμα του note 7 που έχω εγώ από καλοκαίρι του 19 

Καλοκαίρι του 20 άρχισε τα μικρά κολληματακια και όσο πήγαινε χειροτέρευε και δεν σου λέω για παιχνίδια αλλά για εφαρμογές όπως chrome , messenger , και κάποιες άλλες 

Πχ : στο messenger σταματησαν να μου έρχονται μηνύματα και ερχόντουσαν μόνο όταν έμπαινα εγώ στην εφαρμογη , το chrome με απλό scrolling freezeαρε και ήθελε να κλείσω και να ξανανοιξω την εφαρμογή για να παίξει , γενικά είχα θέματα μετά τον πρώτο χρόνο χρήσης και για αυτό τους τελευταίους 2 μήνες χρησιμοποίησα ένα iphone 6s το οποίο ήταν άψογο και δεν κολλούσε καθόλου αλλά ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία 

Έτσι αποφάσισα να το φλασαρω με custom rom android 12 η οποία τρέχει 10 φορές καλύτερα από το miui , όμως αυτό το έκανα στο δικό μου κινητό και σε κινητό αλλά δεν έχω σκοπό να το κάνω παρά μόνο σε άλλο δικό μου 

Για αυτό θέλω να είναι όσο πιο δυνατό γίνεται 

Αυτά που λες προφανώς δεν είναι θέμα επεξεργαστή. Και το αποδείξεις ο ίδιος βάζοντας άλλη rom.  Ακόμα και ο χειρότερος επεξεργαστής δεν είναι δυνατόν να σταματησει να μπορεί να δουλεύει το messenger και το chrome.

Προφανώς φταίει η εταιρεία, η κατασκευή της καθ το λειτουργικό της.

Μετά από αυτά, εγώ δεν θα ξαναγοραζα ποτε τη  ιδια εταιρεια. (Βασικά κι εγω είχα παρόμοιες εμπειριες παλιά με κινέζικα και μετα πήγα στα samsung). 

Στη θέση σου θα εμπιστευομουν αυτούς που λένε να δοκιμάσεις τα realme.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sattack είπε

Αυτά που λες προφανώς δεν είναι θέμα επεξεργαστή. Και το αποδείξεις ο ίδιος βάζοντας άλλη rom.  Ακόμα και ο χειρότερος επεξεργαστής δεν είναι δυνατόν να σταματησει να μπορεί να δουλεύει το messenger και το chrome.

Προφανώς φταίει η εταιρεία, η κατασκευή της καθ το λειτουργικό της.

Μετά από αυτά, εγώ δεν θα ξαναγοραζα ποτε τη  ιδια εταιρεια. (Βασικά κι εγω είχα παρόμοιες εμπειριες παλιά με κινέζικα και μετα πήγα στα samsung). 

Στη θέση σου θα εμπιστευομουν αυτούς που λένε να δοκιμάσεις τα realme.

Ωραία από βδομάδας θα πάω σε ένα κατάστημα να πάρω ένα πιστεύω θα την υπερκαλύψει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Σωστα τα λες αλλά επειδή θέλω να το κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια και να μην έχει κολλήματα θέλω να έχει ένα επεξεργαστή όσο δυνατότερο γίνεται για να αντέξει μελλοντικά 

Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου. Το ίδιο εκανα με τον ένα γιο μου και έδωσα κάτι παραπάνω στο τηλέφωνο κατά την αγορά του με δυνατό επεξεργαστή και ακόμη το έχει 4 χρόνια μετά χωρίς καν να έχει ανάγκη να το αλλάξει (του αγόρασα νέο χωρίς να το ζητήσει επειδή η amoled οθόνη πια έχει ροζ απόχρωση και στίγματα..). Ήταν από τις πιο value for money αγορές που έκανα (Mi Note 2). Φυσικά είχα την τύχη να το προσέχει και να μην το σπάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη, μιλάμε για εφηβεία και το είπε και ο TS ότι τον ενδιαφέρει η φωτογραφία.

Φωτογραφία και ξαομάρα όχι απλά δεν πάνε μαζί, αλλά πιο πολύ πάνε η μαγιονέζα και το προφιτερόλ. Μπαίνετε σε ανάλυση mediatek με snapdragon χωρίς λόγο. Σε αυτή την ηλικία πρώτα ξεκινάς με την φωτογραφία και μετά τα άλλα.

Σας το λέω ως παθών, μόλις πιάνουν Xiaomi και θυγατρικές τα παιδιά αυτά ξενερώνουν απίστευτα. Καλύτερα να μην έχει τον καλύτερο Snapdragon (που θα της τηγάνιζε το χέρι και θα το γυρνούσαν πίσω την ίδια μέρα) και να έχει μια καλύτερη κάμερα.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, valkon είπε

Ρε παιδιά συγνώμη, μιλάμε για εφηβεία και το είπε και ο TS ότι τον ενδιαφέρει η φωτογραφία.

Φωτογραφία και ξαομάρα όχι απλά δεν πάνε μαζί, αλλά πιο πολύ πάνε η μαγιονέζα και το προφιτερόλ. Μπαίνετε σε ανάλυση mediatek με snapdragon χωρίς λόγο. Σε αυτή την ηλικία πρώτα ξεκινάς με την φωτογραφία και μετά τα άλλα.

Σας το λέω ως παθών, μόλις πιάνουν Xiaomi και θυγατρικές τα παιδιά αυτά ξενερώνουν απίστευτα. Καλύτερα να μην έχει τον καλύτερο Snapdragon (που θα της τηγάνιζε το χέρι και θα το γυρνούσαν πίσω την ίδια μέρα) και να έχει μια καλύτερη κάμερα.

Και εγώ ήθελα να της πάρουμε Samsung στην αρχή αλλά ξεφεύγουν λίγο στην τιμή και καταλήξαμε τελικά στο realme 

• Like 1
Δημοσ.

Αξιοπρεπή τα Realme στα χρήματά τους, ειδικά το Realme 8, και δίχως μικρά ή μεγάλα προβλήματα που συναντώνται σε Xiaomi/ Poco στα ίδια χρήματα (τα οποία όσο υπερτερούν σε ισχύ, υστερούν σημαντικά σε UI και κάμερες, σε σχέση με το Realme 8 ). Μπαίνει εύκολα και gcam (με μια απλή αναζήτηση υπάρχουν τα πάντα), οπότε η εμπειρία χρήσης της κάμερας γίνεται ακόμη καλύτερη/ πιο ευκρινής.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι , σήμερα ανοίχτηκε το κινητό και φαίνεται πολύ ωραίο και smooth το λειτουργικό του που αν δεν κάνω λάθος είναι εντελώς στοκ android έτσι; Η οθόνη του είναι που με εντυπωσίασε περισσότερο καθώς είναι πάρα πολύ φωτεινη και με πολύ ωραία χρώματα. 

Και κάπου εδώ εγώ είμαι έτοιμος να πάρω ένα και να αλλάξω το note 7 επειδή έχουν αλλοιωθεί κάπως τα χρώματα τις οθόνης και επειδή δεν έχει μεγάλη φωτεινότητα. Το realme αν θέλω κάποια στιγμή που δω ότι δεν τραβάει και κολλάει κλπ θα μπορώ να του φλασαρω custom rom ; Στοκ android δηλαδή να έχει όχι τίποτα τρομερό απλώς σε περίπτωση που βαρύνει ή δεν παίρνει άλλες ενημερώσεις το realme ui να έχω αυτή την δυνατότητα να του περάσω το τελευταίο android. Γίνεται?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Επανέρχομαι , σήμερα ανοίχτηκε το κινητό και φαίνεται πολύ ωραίο και smooth το λειτουργικό του που αν δεν κάνω λάθος είναι εντελώς στοκ android έτσι; Η οθόνη του είναι που με εντυπωσίασε περισσότερο καθώς είναι πάρα πολύ φωτεινη και με πολύ ωραία χρώματα. 

Και κάπου εδώ εγώ είμαι έτοιμος να πάρω ένα και να αλλάξω το note 7 επειδή έχουν αλλοιωθεί κάπως τα χρώματα τις οθόνης και επειδή δεν έχει μεγάλη φωτεινότητα. Το realme αν θέλω κάποια στιγμή που δω ότι δεν τραβάει και κολλάει κλπ θα μπορώ να του φλασαρω custom rom ; Στοκ android δηλαδή να έχει όχι τίποτα τρομερό απλώς σε περίπτωση που βαρύνει ή δεν παίρνει άλλες ενημερώσεις το realme ui να έχω αυτή την δυνατότητα να του περάσω το τελευταίο android. Γίνεται?

Καλή χρονιά.

Στο XDA έχει.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/1/2022 στις 12:55 ΜΜ, GATE123 είπε

Καλή χρονιά.

Στο XDA έχει.

Έριξα μια παραγγελία από eshop στα 220€ αυτό που έβαλε crazy sundays σήμερα μαζί με μια κάρτα sd 250gb + μια θήκη = 260€ μια χαρά πιστεύω είναι .

Ξέρουμε αν θα πάρει android 13 , έχουν αναφέρει τίποτα για χρόνια υποστήριξης ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ξέρουμε αν θα πάρει android 13 , έχουν αναφέρει τίποτα για χρόνια υποστήριξης ;

Υποστήριξη θα έχει τρία χρόνια.

Λογικά ναι γιατί ξεκίνησε με την 11.

Τώρα έχει την 12.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Υποστήριξη θα έχει τρία χρόνια.

Λογικά ναι γιατί ξεκίνησε με την 11.

Τώρα έχει την 12.

12 δεν έχει πάρει ακόμα σύμφωνα με αυτό που έχει η αδερφή μου , διαβάζω ότι θα πάρει 12 στο Q1 2022 άρα μέσα στους επόμενους μήνες ή βδομάδες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...