Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Media Markt?

Καλύτερα δεν είναι από Γερμανό που έχει και επιστροφή?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GATE123 είπε

Καλύτερα δεν είναι από Γερμανό που έχει και επιστροφή?

Πιθανόν. Αν το έχουν και με άτοκες δόσεις ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω κάρτα eurobank αλλά έτσι και αλλιώς θα το πάρω από εκεί μιας και μπορώ να πάω από κοντά και το προτιμώ

Δημοσ.

Αν μπορείς για 60€ πάνω ,πάρε το master edition... Με τον 778 κοντραρει το χ3  και σε επεξεργαστή.... Στα υπόλοιπα (κάμερα υι οθόνη κτλ) το ισοπεδωνει... Χωρίς τα γνωστά προβλήματα του χ3

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Αν μπορείς για 60€ πάνω ,πάρε το master edition... Με τον 778 κοντραρει το χ3  και σε επεξεργαστή.... Στα υπόλοιπα (κάμερα υι οθόνη κτλ) το ισοπεδωνει... Χωρίς τα γνωστά προβλήματα του χ3

Ήδη έχουμε βάλει περισσότερο budget από ότι είχαμε σκοπό στην αρχή μέχρι 230-240 βαριά και αγορά από κατάστημα από κοντά με κάρτα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chios είπε

https://www.e-shop.gr/kinito-realme-narzo-30-5g-128gb-4gb-dual-sim-blue-p-TEL.093565

βάζω στο παιχνίδι και αυτό, θεωρώ για μικρό παιδί είναι υπέρ αρκετό, στον δικό μου Γ Λυκείου του έχω realme 7 και είναι τρελαμένος με την απόδοση του.

Μάλλον καλύτερα το realme 7 ή 8 γιατί δεν έχει σκοπό να το αλλάξει μέχρι να μπει στο λύκειο σίγουρα 

(Εδώ εγώ τρελάθηκα με την απόδοση του note 7 μετά τη custom rom τι μου λες τώρα)

Δημοσ.

Ψάχνω βέβαια μήπως πετύχω και το realme 8i που είδα ότι έχει καλά χαρακτηριστικά σε 6/128 έκδοση αλλά δεν το βρίσκω πουθενά 

Δημοσ.

Θα κάνω μια εναλλακτική πρόταση.

1ον κάνεις τον λογαριασμό σου στο Amazon επαγγελματικό (εύκολο είναι).

2ον παραγγέλνεις το παρακάτω σε τιμή χωρίς ΦΠΑ (από τον επαγγελματικό σου λογαριασμό) από το Amazon.de

Realme Gt Master edition 6/128: 209€ χωρις ΦΠΑ) +8€ μεταφορικά 

Εάν πας πιο πάνω συμφέρει το Reame GT που στα 318€ είναι καλή προσφορά 

Και με εγγύηση  Amazon

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Καμία πρόταση που θα την ικανοποιεί για τα επόμενα 2-3+ χρόνια; Λογικα δίνουμε βάση στις φωτογραφίες μιας και βγάζει πολλές και να έχουν μια Α ποιότητα .

18 ώρες πριν, Nik1239 είπε

θα συμφωνησω μαζι σου αλλα το φοβαμαι διοτι πολλα διαβαζω συχνα οτι εχουν θεματα με proximity sensor , οθονη , μπαταρια , υπερθερμανση και πολλα θεματα με το λειτουργικο (το οποιο μπορω να το φτιαξω με custom rom αλλα λογικα χανω εγγυηση μετα) 

18 ώρες πριν, Nik1239 είπε

ο επεξεργαστης δεν ειναι καπως αδυναμος ? ειναι το μονο που με κραταει απο το να το παραγγειλω

Νομίζω ότι πάνω από όλα μετράει το σκεπτικό. Και ενώ ξεκινάς καλά, μετά μπερδεύεσαι. 

Νομίζω, ότι σαφώς σε ενδιαφέρει ένα κινητό με καλή οθόνη, που να βγάζει καλές φωτο και επίσης να μην έχει προβλήματα, τουλάχιστον από ότι ακούγεται γενικά στα φόρουμ. 

Και τέλος! Τι παιδεύεσαι μετα να κοιτάς επεξεργαστες; Υπάρχει περίπτωση να καταλάβει καμμια διαφορα; 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sattack είπε

Νομίζω ότι πάνω από όλα μετράει το σκεπτικό. Και ενώ ξεκινάς καλά, μετά μπερδεύεσαι. 

Νομίζω, ότι σαφώς σε ενδιαφέρει ένα κινητό με καλή οθόνη, που να βγάζει καλές φωτο και επίσης να μην έχει προβλήματα, τουλάχιστον από ότι ακούγεται γενικά στα φόρουμ. 

Και τέλος! Τι παιδεύεσαι μετα να κοιτάς επεξεργαστες; Υπάρχει περίπτωση να καταλάβει καμμια διαφορα; 

Σωστα τα λες αλλά επειδή θέλω να το κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια και να μην έχει κολλήματα θέλω να έχει ένα επεξεργαστή όσο δυνατότερο γίνεται για να αντέξει μελλοντικά 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Σωστα τα λες αλλά επειδή θέλω να το κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια και να μην έχει κολλήματα θέλω να έχει ένα επεξεργαστή όσο δυνατότερο γίνεται για να αντέξει μελλοντικά 

Σε τι να αντεξει; παιζει FPS στο κινητο; ξέρεις κάποιο κινητό του 2018 που σήμερα να δυσκολεύεται να κανει κατι λόγω επεξεργαστή;

Επειδή αγοράζεις budget κινητό, προφανώς και δεν θα έχει top specs παντού. Εστίασε στα σημαντικά. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sattack είπε

Σε τι να αντεξει; παιζει FPS στο κινητο; ξέρεις κάποιο κινητό του 2018 που σήμερα να δυσκολεύεται να κανει κατι λόγω επεξεργαστή;

Επειδή αγοράζεις budget κινητό, προφανώς και δεν θα έχει top specs παντού. Εστίασε στα σημαντικά. 

Θα σου δώσω το παράδειγμα του note 7 που έχω εγώ από καλοκαίρι του 19 

Καλοκαίρι του 20 άρχισε τα μικρά κολληματακια και όσο πήγαινε χειροτέρευε και δεν σου λέω για παιχνίδια αλλά για εφαρμογές όπως chrome , messenger , και κάποιες άλλες 

Πχ : στο messenger σταματησαν να μου έρχονται μηνύματα και ερχόντουσαν μόνο όταν έμπαινα εγώ στην εφαρμογη , το chrome με απλό scrolling freezeαρε και ήθελε να κλείσω και να ξανανοιξω την εφαρμογή για να παίξει , γενικά είχα θέματα μετά τον πρώτο χρόνο χρήσης και για αυτό τους τελευταίους 2 μήνες χρησιμοποίησα ένα iphone 6s το οποίο ήταν άψογο και δεν κολλούσε καθόλου αλλά ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία 

Έτσι αποφάσισα να το φλασαρω με custom rom android 12 η οποία τρέχει 10 φορές καλύτερα από το miui , όμως αυτό το έκανα στο δικό μου κινητό και σε κινητό αλλά δεν έχω σκοπό να το κάνω παρά μόνο σε άλλο δικό μου 

Για αυτό θέλω να είναι όσο πιο δυνατό γίνεται 

Δημοσ.

Οτι συσκευή και να επιλεξεις (Android), δωσε 20 ευρω το χρονο για 100GB χωρο στο Google Drive/Photos να ανεβαινουν οι φωτος εκει(full quality).
Πιτσιρικα ειναι, τα κινητα θα σπασουν, θα βραχουν, κριμα να χασει τις φωτογραφιες της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...