Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, andreaspA είπε

Και πως θα τις φορτιζεις?

Ή θα τσιμπησω φορτιστη ή απλα θα χρησιμοποιησω τις 18650 που εχει για να φτιαξω μια για το δικο μου. Γενικα με 10 ευρω δεν βρισκεις πουθενα 5 μπαταριες 18650. Για προτζεκτακια ειναι λουκουμι η τιμη γενικα αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα 🙃 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GeG είπε

Ή θα τσιμπησω φορτιστη ή απλα θα χρησιμοποιησω τις 18650 που εχει για να φτιαξω μια για το δικο μου. Γενικα με 10 ευρω δεν βρισκεις πουθενα 5 μπαταριες 18650. Για προτζεκτακια ειναι λουκουμι η τιμη γενικα αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα 🙃 

14 ώρες πριν, stevene1981 είπε

Αυτή έχει μέσα η συγκεκριμένη μπαταρία από τα πρακτικερ.

IMG_20211218_182524.jpg

13 ώρες πριν, Doubt είπε

20650 είναι αυτή.

bathala-mech-mod-serisvape.jpg

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sharkgr4 είπε

Μόλις παρέλαβα τις μπαταρίες 

IMG_20211222_104801__01.jpg

Ποοο ρε φιλε!
Μπραβο ευγε!

Εμένα λέει , δεν ξερω τι αλλο

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
45365375 18/12/2021 23,80 € Φορτωμένη
Δημοσ.

Παρελαβα την τετραδα.να δω τωρα πως θα τις ανοιξω.εχουν περιεργες βιδες, τορξ με καρφι στο κεντρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

Παρελαβα την τετραδα.να δω τωρα πως θα τις ανοιξω.εχουν περιεργες βιδες, τορξ με καρφι στο κεντρο.

Δοκίμασε με ένα ίσιο κατσαβιδάκι να σπάσεις το καρφί στην μέση, κατσαβίδι ίσιο και μικρό σφυράκι.

Επεξ/σία από GeG
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

Security Torx, δεν είναι και δυσκολο να βρεις και καλύτερα να παρεις το σχετικό bit η σετ απο οτιδήποτε μακέλεμα στις βίδες.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ προς μεγάλη έκπληξη μου! Δεν υπάρχει η τιμή που τις πήραμε. Θα έπαιρνα μια εγώ 4 αλλά πίστευα θα έτρωγα άκυρο!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, leoy είπε

Παρέλαβα και εγώ προς μεγάλη έκπληξη μου! Δεν υπάρχει η τιμή που τις πήραμε. Θα έπαιρνα μια εγώ 4 αλλά πίστευα θα έτρωγα άκυρο!

Εμένα πάντως μου τις έστειλαν κανονικά τις τέσσερις!!! Τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να πάρω παραπάνω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...