Θοδωρής005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Έχω ένα Alfa romeo 159 2006 με εργοστασιακο ραδιόφωνο και έχω ένα θεματακι το θέμα είναι ότι πιανει σταθμούς όμως όταν πηγαινω στο χωριό μου που είναι πιο ορεινά πιανει ενα σταθμό και μετά από λίγο παρασιτα και αλλάζω θα πιασει για λίγο και μετά παρασιτα . Δεν φταίει λόγω βουνου και βράχων διότι τα προηγούμενα χρόνια έπιανε κανονικά τι θέλει αλλαγμα; Ξέχασα να πω ότι πιανει κανονικά τους σταθμούς στην πολη
Θοδωρής005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Η κεραία είναι οκ; Ναι η κεραία είναι εντάξει
tigergreg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Οχι δεν ειναι οκ. Τουλαχιστον η καλωδιωση της. Πιθανον να εχει βγει το βυσμα της πισω απο την μοναδα. Πιθανον σε αλλο σημειο να εχει θεμα. Σε φιατ ξεβιδωσα το κεραιακι οροφης και εβαλα αλλο που ακουγοταν "καμπανα". Απο την στιγμη που αλλου "πιανει" κι αλλου οχι ειναι μονοδρομος η διαγνωση.
Θοδωρής005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Οχι δεν ειναι οκ. Τουλαχιστον η καλωδιωση της. Πιθανον να εχει βγει το βυσμα της πισω απο την μοναδα. Πιθανον σε αλλο σημειο να εχει θεμα. Σε φιατ ξεβιδωσα το κεραιακι οροφης και εβαλα αλλο που ακουγοταν "καμπανα". Απο την στιγμη που αλλου "πιανει" κι αλλου οχι ειναι μονοδρομος η διαγνωση. Οκ ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα