Προς το περιεχόμενο

Απορία με πιστωτική κάρτα

JohnConstantine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μια ερώτηση 

Έχω μια πιστωτική στο όνομα μου η οποία είναι στα 1000 ευρώ. 

Έχει υπόλοιπο 240 ευρώ αγορών. 

Εγώ θέλω να κάνω έπειτα αγορά 100 ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης. Λόγο καιρικών φαινόμενων

Μου μένουν 140 ευρω

Όταν βγει η ή πρώτη δόση πχ 50 ευρώ, μπορώ να δώσω εγώ π.χ 200 ευρώ; 

Ο λόγος είναι για να ξεχρεωσω και το πετρέλαιο αλλά και επειδή για 40 ευρώ δεν μπορώ να βάλω τα τέλη κυκλοφορίας. Είναι 280.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήρα τηλέφωνο στη eurobank αλλά δεν κατάλαβε και πολλά γτ φαίνονται μπερδεμένα. 

Οποιος μπορεί να απαντήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πλ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από JohnConstantine
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε

Παίδες μια ερώτηση 

Εγώ θέλω να κάνω έπειτα αγορά 100 ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης. Λόγο καιρικών φαινόμενων

Μου μένουν 140 ευρω

Ο λόγος είναι για να ξεχρεωσω και το πετρέλαιο αλλά και επειδή για 40 ευρώ δεν μπορώ να βάλω τα τέλη κυκλοφορίας. Είναι 280.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήρα τηλέφωνο στη eurobank αλλά δεν κατάλαβε και πολλά γτ φαίνονται μπερδεμένα. 

Μπορείς αλλά μέχρι να σου έρθει η δόση να πληρώσεις, θα έχουν περάσει η προθεσμία για τα τέλη... 

Μόλις τώρα, james01gr είπε

Μπορείς αλλά μέχρι να σου έρθει η δόση να πληρώσεις, θα έχουν περάσει η προθεσμία για τα τέλη... 

Εγώ εάν θα το κάνω αυτό θέλω να το κάνω την Τρίτη. Γιατί όμως δεν προλαβαίνω την προθεσμία; 

Μα μέχρι να σου έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής, θα έχει περάσει ο μήνας... Λογικά η πιστωτική θα σου έρθει τον Γενάρη. Δεν παίζει να σου έρθει ο λογαριασμός μέσα στον Δεκέμβρη. 

1 λεπτό πριν, james01gr είπε

Μα μέχρι να σου έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής, θα έχει περάσει ο μήνας... Λογικά η πιστωτική θα σου έρθει τον Γενάρη. Δεν παίζει να σου έρθει ο λογαριασμός μέσα στον Δεκέμβρη. 

Ο λογαριασμός φαίνεται άμεσα. Εκείνη την στιγμή. Το πολύ να περάσει 1 ώρα. Και πάντα την πληρώνω με το που έρθει. 2η ημέρα και πιστωτική δεν πλήρωσα ποτέ 😁

6 ώρες πριν, JohnConstantine είπε

Παίδες μια ερώτηση 

Μου μένουν 140 ευρω

H ελάχιστη δόση είναι π.χ. 50 ευρώ. 

Εσύ μπορεις να πληρώσεις οποιοδήποτε μεγαλύτερο ποσό επιθυμείς.

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα σε όλους, μια ερώτηση έχω προς τους γνώστες.

Έχω κάνει με την πιστωτική κάρτα μου 4 αγορές και είναι όλες σε δόσεις με διαφορετική ημερομηνία αγοράς. Μπορώ να εξοφλήσω ολοκληρωτικά κάποια αγορά που επιλέξω ενώ υπολείπονται δόσεις;

Π.χ. για μια εκκρεμούν 7 δόσεις των 20€ σύνολο 140€. Θέλω να εξοφλήσω αυτή την αγορά έτσι ώστε να ανέβει το διαθέσιμο ποσό για αγορές και ταυτόχρονα να μειωθεί η δόση τους επόμενους μήνες κατά 20€.

Δεν θέλω να καταθέσω αυτά τα 140€ στη κάρτα γιατι θα τα εισπράξουν σαν δόσεις τους επόμενους μήνες.

Οποίος γνωρίζει ας μου πει.

απλό είναι. Βάλε τα 140 ευρώ στην κάρτα σου.

α) Θα ανέβει το όριο αγορών.

β) πλήρωνεις 20 ευρώ λιγώτερα κάθε μήνα από αυτά που θα πλήρωνες και όχι από αυτά που θα έρχεται ο λογαριασμός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, angmar είπε

Μπορείς να πάρεις την τράπεζά σου και να τους ζητήσεις να σου χρεώσουν όλο το ποσό της συγκεκριμένης αγοράς στον επόμενο λογαριασμό.

Πολύ ωραία!!!

19 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

απλό είναι. Βάλε τα 140 ευρώ στην κάρτα σου.

α) Θα ανέβει το όριο αγορών.

β) πλήρωνεις 20 ευρώ λιγώτερα κάθε μήνα από αυτά που θα πλήρωνες και όχι από αυτά που θα έρχεται ο λογαριασμός.

Επειδή το έχω ξανακάνει αυτό αν η συνολική δόση είναι π.χ. 120€ και εγώ καταθέσω τα 140€ από την μια αγορά τότε επειδή η πληρωμή γίνεται απ'ευθείας από συνδεδεμένο λογαριασμό θα τραβήξει τα 120 που έχω καταθέσει  και θα αφήσει τα 20 στην κάρτα για την επόμενη πληρωμή.

Εγώ θέλω να "εξαφανιστεί" η μια αγορά τελείως.

Επεξ/σία από Hiddenite

2 ώρες πριν, Hiddenite είπε

Εγώ θέλω να "εξαφανιστεί" η μια αγορά τελείως.

Αυτο μπορει να το κανει μονο η τράπεζα, παρε τηλεφωνο

• Thanks 1

Υπαρχει και το ενδεχομενο να πας στο καταστημα που εκανες την αγορα, να τους ζητησεις να εξοφλησεις το υπολοιπο ωστε να σταματησουν να τραβανε τη δοση καθε μηνα απο την πιστωτικη σου.

1 ώρα πριν, lector είπε

Υπαρχει και το ενδεχομενο να πας στο καταστημα που εκανες την αγορα, να τους ζητησεις να εξοφλησεις το υπολοιπο ωστε να σταματησουν να τραβανε τη δοση καθε μηνα απο την πιστωτικη σου.

Θυμάμαι παλιά σε ερωτησή μου στο κατάστημα, μου είχαν πει ότι η αγορά έχει μεταβιβαστεί στην τράπεζα και ότι χρειάζομαι να πάω στην τράπεζα. Θα ρωτήσω και εκεί, δεν χάνω τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...