Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, baladisk είπε

https://www.neolaia.gr/2021/12/16/oaed-epidoma-200-euro-to-chrono-dikaioychoi/

μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι εννοεί; 

δεν είχα ποτέ τακτική επιδότηση, εγγράφηκα στον οαεδ και εχω κλείσει 14 μηνο, το δικαιούμε;

Δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις ούτε τις πρώτες 3-4 γραμμές του άρθρου, αλλιως θα ήξερες αν το δικαιούσαι η όχι.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Προφανως δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις ούτε τις πρώτες 3-4 γραμμές του άρθρου, αλλιως θα ήξερες αν το δικαιούσαι η όχι.

αν εσύ το θεωρείς καλογραμμένο το άρθρο και ότι βγάζει νόημα οκ

ειδικό επίδομα 200 ευρώ το μήνα χορηγεί ο οργανισμός του ΟΑΕΔ σε ανέργους στους οποίους έχει λήξει η 12μηνη τακτική επιδότηση.

Το επίδομα των μακροχρόνια ανέργων ΟΑΕΔ αφορά σε ηλικίες από 20 μέχρι 66 ετών.

Δικαιούχοι είναι και όσοι έχουν εξαντλήσει 12μηνη επιδότηση ακόμη και αν την έλαβαν τμηματικά (δηλ. με αναστολές και συνεχίσεις), και υποβάλλουν την αίτηση εντός αποσβεστικής προθεσμίας δυο (2) μηνών, από τη λήξη της 12μηνης τακτικής επιδότησης.

Το επίδομα αυτό δεν επιδέχεται προσαυξήσεις, είναι προσωποπαγές και δεν μεταβιβάζεται.

Το ειδικό βοήθημα ύψους 200 ευρώ μπορούν να λαμβάνουν άνεργοι, και θα πρέπει να μην πληρούν τις προϋποθέσεις για το τακτικό επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Δικαιούχοι του συγκεκριμένου επιδόματος ύψους 2.400 ευρώ είναι οι μακροχρόνια άνεργοι του ΟΑΕΔ.

εν ολίγοις οι μακροχρόνια άνεργοι 14 μήνες + που δεν έχουν παρει ποτέ τακτική επιδότηση το δικαιούνται;

Επεξ/σία από baladisk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα λες οτι δεν έχεις πάρει ποτέ σου επιδοτηση τακτικής ανεργίας. 

Το άρθρο γράφει οτι το συγκεκριμένο    επιδομα δίνεται σε  άτομα που έχουν εξαντλήσει την 12μηνη τακτική επιδότηση ανεργιας, ανεξαρτητα από το αν την έλαβαν συνεχόμενη η τμηματικά.

Από που ακριβώς έβγαλες συμπέρασμα οτι ίσως το δικαιούσαι επειδή απλα συμπλήρωσες 14 μήνες ανεργίας πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Ουσιαστικα λέει ότι προϋπόθεση για να παρεις αυτό το επίδομα είναι να έχει εξαντληθεί πρώτα η τακτική επιδότηση ανεργίας καιι μάλιστα 12μηνης διαρκείας. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, baladisk είπε

https://www.neolaia.gr/2021/12/16/oaed-epidoma-200-euro-to-chrono-dikaioychoi/

μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι εννοεί; 

δεν είχα ποτέ τακτική επιδότηση, εγγράφηκα στον οαεδ και εχω κλείσει 14 μηνο, το δικαιούμε;

Αφου δεν έχεις πάρει ποτέ τακτική επιδότηση, δεν το δικαιουσαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...