markouza Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδες, Εχω το xiaomi 11 lite 5g (πιστοποιημενο για vodafone) και καινουρια vodafone 5g καρτα. Σημα εχω παντα φουλ 5g. Ενω πριν κανα μηνα που τα πηρα οι ταχυτηττες ηταν 100mbps+. Τωρα που μετακομησα και χρειαστηκα για hotspot οι ταχυτητες ειναι 1mbps και δε φωρτονει ουτε σελιδα. Πηγα σε ενα καταστημα Vodafone, και ενα παιδι εκει ετρεξε σε iphone 12 max speedtest με 5g και επιανε επισης 1mbps. Τι φαση και στη Θεσσαλονικη το 5g της vodafone γαμιεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 2:32 ΜΜ, markouza είπε Καλησπερα παιδες, Εχω το xiaomi 11 lite 5g (πιστοποιημενο για vodafone) και καινουρια vodafone 5g καρτα. Σημα εχω παντα φουλ 5g. Ενω πριν κανα μηνα που τα πηρα οι ταχυτηττες ηταν 100mbps+. Τωρα που μετακομησα και χρειαστηκα για hotspot οι ταχυτητες ειναι 1mbps και δε φωρτονει ουτε σελιδα. Πηγα σε ενα καταστημα Vodafone, και ενα παιδι εκει ετρεξε σε iphone 12 max speedtest με 5g και επιανε επισης 1mbps. Τι φαση και στη Θεσσαλονικη το 5g της vodafone γαμιεται; Όχι πολύ απλά είναι πίτα το δίκτυο της στη Θεσσαλονίκη,τα ξέρω. Και σε άλλο φόρουμ τα γράφουν.Γύρισε σε 4G λίγο να δεις ταχύτητες. Λογικά είναι 5G NSA και απλά το άνοιξαν να φαίνεται το εικονίδιο… Εδώ έχω 4G με κάτω από 10Mbps εντός Θεσσαλονίκης Δες μια μέτρηση που έχω στη Κεφαλονιά με 4G Vodafone…πανελλαδικά είναι το θέμα με τις χαμηλές ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markouza Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Ρε συ με 4g παλι 1mbps πιανω. Γενικα τερμα απαραδεκτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα