Gatoskylo8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπόν, αφορμή για να γράψω το παρόν νήμα είναι διότι πεινάω και έξω βρέχει. Τα τελευταία χρόνια διάφοροι δικαστές και υπερασπιστές δικαιωμάτων του twitter και του facebook, μας λένε να μην παραγγέλνουμε όταν βρέχει, χιονίζει, ρίχνει χαλάζι κ.λπ. Δεν αρκούνται μόνο στο πατρονάρισμα, αλλά επιτίθονται στο ήθος μας και προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε ενοχές επειδή τολμήσαμε και πεινάσαμε. Φυσικά και δεν τους πιάνει ο πόνος για πολλά επαγγέλματα τα οποία αναγκάζονται να δουλέψουν σε άσχημες καιρικές συνθήκες (π.χ. οδηγοί, εργάτες δρόμου, οικοδόμοι), παρά αρκούνται στην αναφορά των διανομέων επειδή έρχεσαι σε άμεση επαφή μαζί τους. Ας μας πουν όμως όλοι αυτοί οι πονόψυχοι, τι γίνεται αν χρειάζεται να παραγγείλεις φαγητό διότι είσαι ανάπηρος ή ηλικιωμένος; Ή μήπως όλοι οι ντελιβεράδες την κάνουν αυτήν τη δουλειά για την ψυχή της μάνας τους; Ε, όχι κύριοι! Όσοι επιθυμούν να βαυκαλίζουν τη συνείδηση τους ότι κάνουν το σωστό, ας πάνε να καθαρίσουν κάποια παραλία ή να ταίσουν τους άστεγους. Εμείς που ξέρουμε πόσο υποκριτική είναι η στάση τους δεν θα μασήσουμε (μεταφορικά). Μη νιώθετε άσχημα για μια φυσική σας ανάγκη, στο κάτω κάτω δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη σωματική ακεραιότητα αγνώστων. Αν είναι τόσο επικίνδυνο το να εργαστούν με τη βροχή ας μην δεχτούν να το κάνουν ή ας τους δώσει το μαγαζί τους ρεπό εκείνη την ημέρα. Ακούω γνώμες. 2 1
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Είναι σοβαρό πρόβλημα ότι πεινάς, έχεις δίκιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Οταν πεινάς μην ανοίγεις θέμα.Φάε μια snickers
Gatoskylo8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Είναι σοβαρό πρόβλημα ότι πεινάς, έχεις δίκιο. Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Ήμουν ξεκάθαρος ποιο είναι το πρόβλημα. Επειδή καταλαβαίνω όμως πως μερικοί δεν διαθέτετε την απαραίτηση νοημοσύνη και αντίληψη θα το επαναλάβω. Το πρόβλημα είναι πως αν παραγγείλω με βροχή: 1)Θα με βρίζουν οι φιλάνθρωποι των socials media, 2)Θα με κάνουν να αισθανθώ τύψεις για την επιλογή μου με συνέπεια να μην ευχαριστηθώ το φαγητό μου, 3)Ο ντελιβεράς επειδή νομίζει πως η κοινωνία τον αδίκησε ή ότι εγώ τον μισώ θα φτύσει στο φαγητό μου, 4)Η γειτονιά θα με στοχοποιήσει και θα με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου ότι είμαι άκαρδος και αναίσθητος κ.λπ. Για να μην αναφέρω πως αν τολμήσω και δεν του δώσω πουρμπουάρ θα με κάψουν ζωντανό.... Στην καλύτερη θα τη γλιτώσω με ένα Γ δίπλα από το κουδούνι μου (=γύφτος) 1
lector Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Ισως αντι να μπαινεις σε ολες αυτες τις σκεψεις τα αγχη τα διλημματα κλπ θα μπορουσες να αγορασεις μια τοστιερα. Λεω εγω τωρα. 2
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Και τι σου φαίνεται παράλογο απ' όλα τα παραπάνω;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Ήμουν ξεκάθαρος ποιο είναι το πρόβλημα. Επειδή καταλαβαίνω όμως πως μερικοί δεν διαθέτετε την απαραίτηση νοημοσύνη και αντίληψη θα το επαναλάβω. Το πρόβλημα είναι πως αν παραγγείλω με βροχή: 1)Θα με βρίζουν οι φιλάνθρωποι των socials media, 2)Θα με κάνουν να αισθανθώ τύψεις για την επιλογή μου με συνέπεια να μην ευχαριστηθώ το φαγητό μου, 3)Ο ντελιβεράς επειδή νομίζει πως η κοινωνία τον αδίκησε ή ότι εγώ τον μισώ θα φτύσει στο φαγητό μου, 4)Η γειτονιά θα με στοχοποιήσει και θα με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου ότι είμαι άκαρδος και αναίσθητος κ.λπ. Για να μην αναφέρω πως αν τολμήσω και δεν του δώσω πουρμπουάρ θα με κάψουν ζωντανό.... Στην καλύτερη θα τη γλιτώσω με ένα Γ δίπλα από το κουδούνι μου (=γύφτος) Φοβάσαι ότι θα φτύσει στο φαγητό σου ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις