Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

Εγώ πήρα μια f&u 55 inches android 4k για δεύτερο Τρίτη tv στα 200 και ήταν εκθεσιακή σε άλλο κατάστημα 

Αν ηταν εκθεσιακη που δουλευε, νομιζω οτι δεν ειναι καλη αγορα. Αν ηταν συνεχως κλειστη, κατι λεει.

• Like 5
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, PETROS13 είπε

To PS4 Pro που αναφέρθηκε ήταν ένα τεμάχιο μόνο ή είχε αρκετά;

Ήταν ένα πίσω στα ταμεία 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ballin95 είπε

Ήταν ένα πίσω στα ταμεία 

Οκ ευχαριστώ, πιθανόν εκθεσιακό του καταστήματος όπως αντιλαμβάνομαι

Δημοσ.

Πηγα κι εγω χτες, κυριως για λευκες ηλεκτρικες συσκευες, και πηρα ενα τεραστιο πλυντηριο στεγνωτηριο και ενα ψυγειο (με μικρο χτυπημα)

το 1ο απο 1200 στα 700 

και το δευτερο απο 600 στα 375.

Τηλεοραση σιγουρα δε θα επαιρνα, γιατι σιγουρα οι τηλεορασεις παιζουν 24/7 ως δειγματα, τα υπολοιπα οχι.

Δημοσ.
Στις 18/12/2021 στις 11:29 ΠΜ, UncleKim είπε

Γιατί, χάθηκε ο κατασκευαστής? Αφού ο TS γράφει 2 χρόνια εγγύηση κανονικά. Εννοεί μόνο καταστήματος?

Ειδικά αν ζητήσεις από τον κατασκευαστή επισκευή εντός εγγύησης ενώ έχει εμφανές χτύπημα (πχ ψυγείο, πλυντήριο) θα τρέξει να σε καλύψει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PETROS13 είπε

To PS4 Pro που αναφέρθηκε ήταν ένα τεμάχιο μόνο ή είχε αρκετά;

Ενα ήταν και είχε και ένα ps4 500gb στα €180. Πιθανότατα εκθεσιακά του καταστήματος

Δημοσ.

Τα ψυγεια εχουν ευαισθησια στις κολλησεις στο ψυκτικο κυκλωμα (ιδιως εκει που κολλανε χαλκο με αλουμινιο) μπορει να προκαλεσει μια απειροελαχιστη διαρροη ψυκτικου υγρου που να φανει μετα απο μερικα χρονια εκτος εγγυησης (δεν κολλιεται πεταμα). Επισης τα χτυπηματα πως εγιναν? Αν το εγειραν καποια στιγμη οριζοντιο, και περασε υγρο του συμπιεστη στο κυκλωμα, μπορει να μην ψυχει καλα. Κοκ επισφαλεις αγορες...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ακριβως. Φαντασου να παει καποιος και να παρει ενα που το ειχε αγορασει καποιος και του πηρε 5-10-20 ημερες να δει οτι εχει προβλημα και να το αλλαξει. Απο την αλλη, αν ειναι μιση τιμη παιρνεις τα ρισκα σου με σκοπο να βγεις κερδισμενος (να ειναι οκ, καινουργιο δηλαδη). Διαφορετικα βγαινεις χαμενος απο την τσαμπα ταλαιπωρια.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αν ηταν εκθεσιακη που δουλευε, νομιζω οτι δεν ειναι καλη αγορα. Αν ηταν συνεχως κλειστη, κατι λεει.

Τα κουτιά πάνω σε ένα μικρό αυτοκόλλητακι γράφουν το ιστορικό του . Δλδ αν είναι απο Σερβις αν ήταν εκθεσιακή ή τι πρόβλημα είχε . Το καλο είναι ότι δίνουν 2 χρόνια εγγύηση κανονικά σε όλα .

Δημοσ.

Άμα δει το σερβίς χτυπήματα σε λευκη συσκευή το καλύπτει Η υπάρχει κανένας όρος στην εγγύηση;

Δε ξέρω παιδιά εγώ όπως τα είδα δε θα αγόραζα σχεδόν τίποτα από εκεί μέσα. Και οι τιμές που τσεκαρα ήταν άντε κάνα 20-30% φθηνότερα από Σκρουτζ μάλιστα σε μερικά ήταν και ακριβότερες όπως πχ αυτη η robot pro : 

Screenshot_2021-12-18-20-43-31-746.jpg

Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος σε ποια διευθυνση ειναι???Ευχαριστω!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Τα ψυγεια εχουν ευαισθησια στις κολλησεις στο ψυκτικο κυκλωμα (ιδιως εκει που κολλανε χαλκο με αλουμινιο) μπορει να προκαλεσει μια απειροελαχιστη διαρροη ψυκτικου υγρου που να φανει μετα απο μερικα χρονια εκτος εγγυησης (δεν κολλιεται πεταμα). Επισης τα χτυπηματα πως εγιναν? Αν το εγειραν καποια στιγμη οριζοντιο, και περασε υγρο του συμπιεστη στο κυκλωμα, μπορει να μην ψυχει καλα. Κοκ επισφαλεις αγορες...

Και τα καινουρια το ιδιο προβλημα μπορει να βγαλουν, οποτε κλαιν.

Αλλα γι αυτο δεν πηρα ψυγειο ακριβοτερο, επειδη 1ον δεν το χρειαζομαι, και 2ον δεν ηθελα να ρισκαρω το οτιδηποτε.

1 λεπτό πριν, gustom2008 είπε

Μπορει να μου πει καποιος σε ποια διευθυνση ειναι???Ευχαριστω!

μεσογειων 505

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Και τα καινουρια το ιδιο προβλημα μπορει να βγαλουν, οποτε κλαιν.

Αλλα γι αυτο δεν πηρα ψυγειο ακριβοτερο, επειδη 1ον δεν το χρειαζομαι, και 2ον δεν ηθελα να ρισκαρω το οτιδηποτε.

μεσογειων 505

Ευχαριστω!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...