ipal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Έχει ξεκινήσει νομίζω απ' τις 14 του μήνα. Ότι καλό πιθανόν να υπήρχε έχει φύγει. Εκτός αν ανανεώνουν το στοκ. 1
notist Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Προχθές που ξεκίνησε είχε πολλά σε καλές τιμές και με λίγο κόσμο. Αγόρασα ηλεκτρική σκούπα τηλεόραση και ηχεία υπολογιστή. Ανέβασα την προσφορά και είχα γράψει αναλυτικά αρχική τιμή, τιμή με το 50% και τιμή σκρουτζ. Αλλά για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα ο διαχειριστής την διέγραψε. Επειδή δεν έβαλα το λινκ της σελίδας του κωτσου? Τέλος πάντων μου είπαν ότι αρχικά ξεκίνησαν να δώσουν το στοκ του καταστήματος. Αλλά επειδή είδαν επιτυχία θα φέρνουν από όλα τα καταστήματα τους και τις αποθήκες τους μέχρι όσο κρατήσει. 8
ilion10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Σε σκούπες ρομπότ είχε κάτι; Ευχαριστώ
1nsom-n1k Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μ' αρέσει που όλοι ρωτάτε έχει αυτό, έχει εκείνο... Αξίζει, δεν αξίζει... Γιατί δεν πάτε να δείτε μόνοι σας; Καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια για το αν αξίζει ή όχι και σε ποια τιμή. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από 1nsom-n1k 7 1 1
notist Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Είχε πολλούς αφυγραντηρες και πολλές ηλεκτρικές σκούπες carcher στον πάνω όροφο. Κάτω είχε πολλές τηλεοράσεις όλων των διαστάσεων. Επειδή χρειάστηκε να επιστρέψω την άλλη μερα μια τηλεόραση που έλεγε επιστροφή από πελάτη ενώ τελικά ήταν σπασμένη η οθόνη, είδα ότι είχαν μειωθεί τα προϊόντα. 10 λεπτά πριν, ilion10 είπε Καλησπέρα σας, Σε σκούπες ρομπότ είχε κάτι; Ευχαριστώ Είχε προχθές το απόγευμα πάρα πολλές. Σήμερα δεν ξέρω
ilion10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, notist είπε Είχε πολλούς αφυγραντηρες και πολλές ηλεκτρικές σκούπες carcher στον πάνω όροφο. Κάτω είχε πολλές τηλεοράσεις όλων των διαστάσεων. Επειδή χρειάστηκε να επιστρέψω την άλλη μερα μια τηλεόραση που έλεγε επιστροφή από πελάτη ενώ τελικά ήταν σπασμένη η οθόνη, είδα ότι είχαν μειωθεί τα προϊόντα. Είχε προχθές το απόγευμα πάρα πολλές. Σήμερα δεν ξέρω Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση
Fabricated Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Μ' αρέσει που όλοι ρωτάτε έχει αυτό, έχει εκείνο... Αξίζει, δεν αξίζει... Γιατί δεν πάτε να δείτε μόνοι σας; Καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια για το αν αξίζει ή όχι και σε ποια τιμή. Σορυ που δεν κάνουμε 45 λεπτά διαδρομή και ρωτάμε για το αν υπάρχει προσφορά σύμφωνα με τους όρους της ενότητας (10%) και σε τι προϊόν. 6 1
1nsom-n1k Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει, κάντε ότι νομίζετε, εγώ για δική σας βοήθεια το είπα, ας εξυπηρετηθεί ο καθένας όπως νομίζει. Για κάποιον μια τηλεόραση του 2017 είναι για πέταμα ακόμα κι αν την έδιναν 5 ευρώ για άλλον είναι προσφορά και στα 400. Αυτό ήθελα να επισημάνω. Και σορρυ και από εμένα αν έθιξα κάποιον. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από 1nsom-n1k 5
rosspy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Βλέπω.. τηρούν ευλαβικά τα μέτρα!!!☠️💉 2 1
ipal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 δεν έχουν νόημα οι ερωτήσεις σε κάποιον που πήγε το πρωί όταν μιλάμε για στοκατζιδικο. Σάββατο και εφόσον έχει παίξει και διαφήμιση επί μερες σε ράδιο και mail πιθανόν να μην υπάρχει αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο. 1
azuli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 ισχυει,αν δεν ανανεωσουν το στοκ,αυτη τη στιγμη θα χει μεινει η σαβουρα πιθανον,ηδη χθες ηταν αργα
1nsom-n1k Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, rosspy είπε Βλέπω.. τηρούν ευλαβικά τα μέτρα!!!☠️💉 ευλάβεια θηλυκό η έκφραση σεβασμού και τιμής προς τα θεία ή προς αυτό που το θεωρούμε ιερό 1
rosspy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε ευλάβεια θηλυκό η έκφραση σεβασμού και τιμής προς τα θεία ή προς αυτό που το θεωρούμε ιερό Χαχχαχαα εχεις ορεξη🤣
George! Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χθες το μεσημέρι έκανα rapid test, πλήρωσα διόδια και έκανα μια τεράστια διαδρομή(με κίνηση ακόμα και στην Αττική οδό) αποκλειστικά για να πάω να δω τι έχει. Παρότι είχε πολλά πράγματα έφυγα χωρίς να πάρω απολύτως τίποτα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, τηλεοράσεις είχε πάρα πολλές αλλά ήταν κυρίως f&u και δευτεροτρίτες μάρκες. Οπότε το 50% που είναι πλασματικό σε σύγκριση με το skroutz, δεν με συγκίνησε για να πάρω μία τηλεόραση που έχει δουλέψει άπειρες ώρες στο κατάστημα. Κινητά δεν είχε καθόλου. Σκούπες κάτι λίγες karcher και 3-4 ρομποτικές. Λευκές συσκευές(κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια) είχε πάρα πολλές αλλά και πάλι με πραγματική εκτύπωση σε σύγκριση με το skroutz ένα 20-30% αλλά είτε ήταν σακατεμένες από χτυπήματα είτε ήταν από επισκευή. Επίσης είχε άπειρους αφυγραντήρες juro pro, μόνο 1-2 κομμάτια σταθερούς υπολογιστές που ψιλοάξιζαν και τέλος είχε πολλά ηλεκτρικά πατίνια αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησίαζαν το 50%. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από George! 4 2
UncleKim Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Γενικώς υπάρχουν φουλ ελλείψεις στην αγορά αναφορικά με την διαθεσιμότητα, οι οποίες θα συνεχιστούν και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Τα περισσότερα καινούρια είδη στο site είναι με παραγγελία αν και εφόσον... Επίσης, πρόσφατα ο Κωτσόβολος άλλαξε CRM, και οδηγεί και αυτό στις τεράστιες καθυστερήσεις στα καταστήματα με ουρές κτλ. Εγώ επέστρεψα από κατάστημα που έχει κ τμήμα στοκ. Τίποτα αξιόλογο που να αξίζει να ρισκάρεις το στοκ, σε σετ εντοιχισμού. Ειδικά ας πούμε κάτω πάγκου, δεν υπάρχει σχεδόν ούτε καινούριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις