Braveheart1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό το stock house θα ανανεώνεται; ή είναι ότι είχε το παλιό κατάστημα φάση;
paylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό το stock house θα ανανεώνεται; ή είναι ότι είχε το παλιό κατάστημα φάση; Από ότι κατάλαβα από τη διαφήμιση στο ράδιο αδειάζουν απλά το μαγαζί από στοκ κ τέλος Προφανως κ είναι εκθεσιακά 2
xenos3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά εγώ ήρθα μπας κ βρω μια 43αρα τβ αλλά μπα. Δεν είδα καμιά υπερπροσφορα. Ούτε scooter, ούτε τπτ. Τι λέω μην τραβιέται κανένας από μακρυά. 1 1
javadoc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά καλημέρα μόλις επέστρεψα Η πλειοψηφία είναι από επισκευή ή γράφουν "επιστροφή από έλεγχο χωρίς πρόβλημα" ή έχουν μεταφερθεί από άλλα καταστήματα και από επαρχία. Τα λίγα PC που έχει δεν αξίζουν, μόνο ένα i3 9xxx desktop στα 200 ίσως αξίζει..
klai9991 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Υπαρχουν τηλεορασεις ή πλυντηρια που να "αξιζουν" ??
xenos3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, javadoc είπε Παιδιά καλημέρα μόλις επέστρεψα Η πλειοψηφία είναι από επισκευή ή γράφουν "επιστροφή από έλεγχο χωρίς πρόβλημα" ή έχουν μεταφερθεί από άλλα καταστήματα και από επαρχία. Τα λίγα PC που έχει δεν αξίζουν, μόνο ένα i3 9xxx desktop στα 200 ίσως αξίζει.. Είδες εσύ τηλεοράσεις σε υπερπροσφορα; Αν ναι σε ποιον όροφο; Γιατί εγώ δεν είδα κάτι συνταρακτικό.
summit1_1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Είδες κάνεις τι προσφορές έχουν σε αφυγραντήρες; Ή κάποια φώτο να ανεβάσει;
Zus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Κανένα πλυντήριο πιάτων σε καλή προσφορά είδε κανείς; Μην τραβιέμαι 50 χιλιόμετρα από τα νότια πηγαινέλα για το τίποτα.
bourojean Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Επειδή πήγα χθες, να επισημάνω και γω ότι τα περισσότερα είναι refurbished. Οπότε για πολλά, το ρίσκο είναι μεγάλο. Υπάρχει η εγγύηση βέβαια. Σχεδον όλα είναι 50% η τιμή, μερικά λαπτοπ είχαν μεγαλύτερη αλλά αυτά πρέπει να έφυγαν από πριν καν ανοίξει το μαγαζί. Για λευκές συσκευές, είχε ποικιλία. Χθες μάλιστα είχε αρκετά λαπτοπακια, αλλά μόνο ένα gigabyte aorus με 3060 στοά 999 να αξίζει. Δεν τρελάθηκα, και αρκετή ώρα μετά για ταμείο κτλ. Για Ο φίλο που ρώτησε για εσπρεσιερα, είχε κάμποσες illy με κάψουλα αλλά όλες από επιδιόρθωση, στα 30ε. Κάμποσες χειροκίνητες Gaggia deluxe, επίσης όλες από επισκευή. Και είχε και σε αυτόματη μια της Philips που από 700 ήταν 350. Επίσης μου κάνει εντύπωση για τα scooter που πε ο φίλος πιο πάνω ότι δεν είχε, γιατί χθες είχε πάρα πολλά, από φτηνά των 50ε μέχρι κάμποσα xiaomi ων 300-600. Γενικα θεωρώ ότι δεν αξίζει τρελά την ταλαιπωρία για βολτα/ χαζεμα, εκτός κι αν κάποιος όντως θέλει κάτι συγκεκριμένο και είναι σίγουρος ότι θα το πάρει και refurbished. 1
Rattlehead Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χάλασε πλυντήριο γνωστού το πρωί. Αξίζει να έρθει από καλαμάκι ή να πάρει από σκρουτζ κάτι; Αν πχ η τιμή είναι χώμα κτλ Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από Rattlehead
azuli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Πηγα χθες,τα περισσοτερα ειναι επισκευασμενα και επιστροφες λογω προβληματος που και καλα ελεγθηκαν αλλα δεν βρεθηκε βλαβη.Το οποιο μπορει και να σημαινει οτι βαριοταν να το ψαξει πολυ ο τεχνικος και το εστειλε κατευθειαν bazaar με ρισκο να σου σκασει εσενα στα χερια. Γενικα χθες τουλαχιστον ειχε απειρες τηλεορασεις σε ξεφτιλα τιμες,αν εψαχνες για τηλεοραση αξιζε σιγουρα.Και πολλα pc. Με καλο ελεγχο παντως εχει πραγματακια που θα μπορουσες να ρισκαρεις να αγορασεις,δινουν και εγγυηση,αν δεν σε νοιαζει να τρεχεις αν εχει προβλημα. Αλλα εγω ο λογος που δεν πηρα τιποτα αν και κατι ψιλοβρηκα,ηταν η ΟΥΡΑ.Για να πληρωσεις επρεπε να περιμενεις πανω απο μια ωρα στην ουρα,μερικοι περιμεναν 2+ ωρες.Και επισης γινοταν πανικος.Μικρο μαγαζι απειρος κοσμος,σα να εισαι σε βαγονι του μετρο φαση. Οι τιμες δεν ειναι 50% γιατι σε σχεση με σκρουτζ ο κοτσος ειναι σιγουρα 30% πανω. Για μερακληδες. 6
Fabricated Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, azuli είπε απειρες τηλεορασεις Οι τηλεοράσεις ήταν από επισκευή ή εκθεσιακές;
xenos3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μου κάνει εντύπωση που λέτε για τηλεοράσεις γιατί πήγα μόνο γι αυτό. Δεν βρήκα τπτ αξιόλογο. Και δεν βρήκα καμία με - 50%. Ίσως τις πήραν;
nasipar134 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Zus είπε Κανένα πλυντήριο πιάτων σε καλή προσφορά είδε κανείς; Μην τραβιέμαι 50 χιλιόμετρα από τα νότια πηγαινέλα για το τίποτα. Και εμένα με ενδιαφέρει. Μήπως είδε κάποιος;
azuli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, Fabricated said: Οι τηλεοράσεις ήταν από επισκευή ή εκθεσιακές; απ ολα 4 minutes ago, xenos3 said: Μου κάνει εντύπωση που λέτε για τηλεοράσεις γιατί πήγα μόνο γι αυτό. Δεν βρήκα τπτ αξιόλογο. Και δεν βρήκα καμία με - 50%. Ίσως τις πήραν; ισως,χθες γινοταν χαμος το μεσημερι και οι τιμες ηταν πολυ καλες Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από azuli
Προτεινόμενες αναρτήσεις