Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό το stock house θα ανανεώνεται; ή είναι ότι είχε το παλιό κατάστημα φάση;

Από ότι κατάλαβα από τη διαφήμιση στο ράδιο αδειάζουν απλά το μαγαζί από στοκ κ τέλος 

Προφανως κ είναι εκθεσιακά 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά εγώ ήρθα μπας κ βρω μια 43αρα τβ αλλά μπα. Δεν είδα καμιά υπερπροσφορα. Ούτε scooter, ούτε τπτ. 

Τι λέω μην τραβιέται κανένας από μακρυά. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα μόλις επέστρεψα

Η πλειοψηφία είναι από επισκευή ή γράφουν "επιστροφή από έλεγχο χωρίς πρόβλημα" ή έχουν μεταφερθεί από άλλα καταστήματα και από επαρχία.

Τα λίγα PC που έχει δεν αξίζουν, μόνο ένα i3 9xxx desktop στα 200 ίσως αξίζει..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, javadoc είπε

Παιδιά καλημέρα μόλις επέστρεψα

Η πλειοψηφία είναι από επισκευή ή γράφουν "επιστροφή από έλεγχο χωρίς πρόβλημα" ή έχουν μεταφερθεί από άλλα καταστήματα και από επαρχία.

Τα λίγα PC που έχει δεν αξίζουν, μόνο ένα i3 9xxx desktop στα 200 ίσως αξίζει..

Είδες εσύ τηλεοράσεις σε υπερπροσφορα; Αν ναι σε ποιον όροφο; 

Γιατί εγώ δεν είδα κάτι συνταρακτικό. 

Δημοσ.

Κανένα πλυντήριο πιάτων σε καλή προσφορά είδε κανείς;

Μην τραβιέμαι 50 χιλιόμετρα από τα νότια πηγαινέλα για το τίποτα.

Δημοσ.

Επειδή πήγα χθες, να επισημάνω και γω ότι τα περισσότερα είναι refurbished. Οπότε για πολλά, το ρίσκο είναι μεγάλο. Υπάρχει η εγγύηση βέβαια. 

Σχεδον όλα είναι 50% η τιμή, μερικά λαπτοπ είχαν μεγαλύτερη αλλά αυτά πρέπει να έφυγαν από πριν καν ανοίξει το μαγαζί. 

Για λευκές συσκευές, είχε ποικιλία. 

Χθες μάλιστα είχε αρκετά λαπτοπακια, αλλά μόνο ένα gigabyte aorus με 3060 στοά 999 να αξίζει. 

Δεν τρελάθηκα, και αρκετή ώρα μετά για ταμείο κτλ. 

Για Ο φίλο που ρώτησε για εσπρεσιερα, είχε κάμποσες illy με κάψουλα αλλά όλες από επιδιόρθωση, στα 30ε. Κάμποσες χειροκίνητες Gaggia deluxe, επίσης όλες από επισκευή. Και είχε και σε αυτόματη μια της Philips που από 700 ήταν 350. 

Επίσης μου κάνει εντύπωση για τα scooter που πε ο φίλος πιο πάνω ότι δεν είχε, γιατί χθες είχε πάρα πολλά, από φτηνά των 50ε μέχρι κάμποσα xiaomi ων 300-600.

Γενικα θεωρώ ότι δεν αξίζει τρελά την ταλαιπωρία για βολτα/ χαζεμα, εκτός κι αν κάποιος όντως θέλει κάτι συγκεκριμένο και είναι σίγουρος ότι θα το πάρει και refurbished. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάλασε πλυντήριο γνωστού το πρωί. Αξίζει να έρθει από καλαμάκι ή να πάρει από σκρουτζ κάτι; Αν πχ η τιμή είναι χώμα κτλ

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.

Πηγα χθες,τα περισσοτερα ειναι επισκευασμενα και επιστροφες λογω προβληματος που και καλα ελεγθηκαν αλλα δεν βρεθηκε βλαβη.Το οποιο μπορει και να σημαινει οτι βαριοταν να το ψαξει πολυ ο τεχνικος και το εστειλε κατευθειαν bazaar με ρισκο να σου σκασει εσενα στα χερια.

Γενικα χθες τουλαχιστον ειχε απειρες τηλεορασεις σε ξεφτιλα τιμες,αν εψαχνες για τηλεοραση αξιζε σιγουρα.Και πολλα pc.

Με καλο ελεγχο παντως εχει πραγματακια που θα μπορουσες να ρισκαρεις να αγορασεις,δινουν και εγγυηση,αν δεν σε νοιαζει να τρεχεις αν εχει προβλημα.

Αλλα εγω ο λογος που δεν πηρα τιποτα αν και κατι ψιλοβρηκα,ηταν η ΟΥΡΑ.Για να πληρωσεις επρεπε να περιμενεις πανω απο μια ωρα στην ουρα,μερικοι περιμεναν 2+ ωρες.Και επισης γινοταν πανικος.Μικρο μαγαζι απειρος κοσμος,σα να εισαι σε βαγονι του μετρο φαση.

Οι τιμες δεν ειναι 50% γιατι σε σχεση με σκρουτζ ο κοτσος ειναι σιγουρα 30% πανω.

Για μερακληδες.

• Like 6
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που λέτε για τηλεοράσεις γιατί πήγα μόνο γι αυτό. Δεν βρήκα τπτ αξιόλογο. Και δεν βρήκα καμία με - 50%. 

Ίσως τις πήραν; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Κανένα πλυντήριο πιάτων σε καλή προσφορά είδε κανείς;

Μην τραβιέμαι 50 χιλιόμετρα από τα νότια πηγαινέλα για το τίποτα.

Και εμένα με ενδιαφέρει. Μήπως είδε κάποιος; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, Fabricated said:

Οι τηλεοράσεις ήταν από επισκευή ή εκθεσιακές;

απ ολα

4 minutes ago, xenos3 said:

Μου κάνει εντύπωση που λέτε για τηλεοράσεις γιατί πήγα μόνο γι αυτό. Δεν βρήκα τπτ αξιόλογο. Και δεν βρήκα καμία με - 50%. 

Ίσως τις πήραν; 

ισως,χθες γινοταν χαμος το μεσημερι και οι τιμες ηταν πολυ καλες

Επεξ/σία από azuli
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...