ipal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αφού είναι τόσο ευκαιρίες γιατι δε τα "άρπαξαν μεταξύ τους οι υπάλληλοι" 😂; Απ' το Μάιο κιόλας, περιφέρεται το λάπτοπ ανά την Ελλαδα, κανένας υπάλληλος απ' αυτούς που υποτίθεται "μας κλέβουν τις προσφορές" δε βρέθηκε να εκτιμήσει την αξία του 🤔... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από ipal
nemom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, ipal είπε Αφού είναι τόσο ευκαιρίες γιατι δε τα "άρπαξαν μεταξύ τους οι υπάλληλοι" 😂; Απ' το Μάιο κιόλας, περιφέρεται το λάπτοπ ανά την Ελλαδα, κανένας υπάλληλος απ' αυτούς που υποτίθεται "μας κλέβουν τις προσφορές" δε βρέθηκε να εκτιμήσει την αξία του 🤔... εσύ μου φαίνεται καημό για το «υποτίθεται» έχεις παρά για την κατάσταση του λάπτοπ υπάλληλος Κώτσου να υποθέσω; 🥶
ipal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, nemom είπε εσύ μου φαίνεται καημό για το «υποτίθεται» έχεις παρά για την κατάσταση του λάπτοπ υπάλληλος Κώτσου να υποθέσω; 🥶 Ε Ναι πως το κατάλαβες; Μάλλον επειδή σταζουν μέλι τα ποστ μου για το μαγαζί ε; 😂 Δέκα υπάλληλοι το ζαχαρωναμε το λάπτοπ απ' το Πάσχα αλλά το κλείδωσε ο μάνατζερ στο χρηματοκιβώτιο: "Όχι ρε λαμόγια δε θα μου το φάτε και αυτό , αυτό το κρατάμε για το grand finale του στοκατζιδικου"
manosmanos13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ναι γιατί οι υπάλληλοι του κάθε καταστήματος δεν μπορούν να βρουν κάτι τέτοιο όλο τον χρόνο.. περιμένουν να ξεστοκαρει . Επίσης ποιος σας λέει ότι δεν είχαν 100 καλά κομμάτια και φύγαν εσωτερικά τα 80 πχ .. αυτό πάει να πει ότι 20 που έμειναν δεν αξίζουν ; εγω πάντως που ρώτησα στην dell μου απάντησαν ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση από αυτούς και μάλιστα σε ερώτηση που έκανα πχ αν το μηχάνημα χαλάσει σε 1,5 χρόνο και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά , μου απάντησαν ότι θα γίνει αντικατάσταση με μηχάνημα ίδιων ή καλύτερων προδιαγραφών . 2
Konstantin77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ξέρουμε αν έχουν κάνει σήμερα παραλαβή ή θα πάω τζάμπα;
makis269 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 μια εβδομάδα πριν τις εκπτώσεις δεν νομίζω να είναι συμφέρον να κάνει κάποιος αγορά.
Konstantin77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Πήγα και μου είπαν δε θα ξαναφέρουν λάπτοπ 1 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, makis269 είπε μια εβδομάδα πριν τις εκπτώσεις δεν νομίζω να είναι συμφέρον να κάνει κάποιος αγορά. Ξερει κανεις ποτε τελειωνουν οι εκπτωσεις ωστε να ψωνισουμε κι εμεις που δεν ειμαστε πτωχοι? 1 1
Bill@r@s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Πήγα και μου είπαν δε θα ξαναφέρουν λάπτοπ Γενικά είχε τίποτα; Αξίζει μια βόλτα ή χαμένος χρόνος;;;
makis269 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ξερει κανεις ποτε τελειωνουν οι εκπτωσεις ωστε να ψωνισουμε κι εμεις που δεν ειμαστε πτωχοι? μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι
George! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μόλις έφυγα και δεν έχει τίποτα αξιόλογο, ακόμα και το laptop που ανέβηκε χθες έχει εξαφανιστεί. Επίσης μου είπαν ότι δεν θα ξαναφέρουν άλλα πράγματα μέχρι το Σάββατο που είναι και η τελευταία μέρα. 1
blueangel3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, George! είπε Μόλις έφυγα και δεν έχει τίποτα αξιόλογο, ακόμα και το laptop που ανέβηκε χθες έχει εξαφανιστεί. Επίσης μου είπαν ότι δεν θα ξαναφέρουν άλλα πράγματα μέχρι το Σάββατο που είναι και η τελευταία μέρα. Ισχύει και εμένα αυτό μου είπαν. Δεν έχει μείνει τίποτα αξιόλογο πάντως.
fasmatikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/12/2021 στις 10:41 ΠΜ, VonLoutsos είπε Το Xiaomi laptop για τιην τιμή του είναι λουκουμι @ballin95. Πάρτο και πακετάρισέ το για πάτρα Καν'τα 2 😁😁 και ένα 50αρικο για εσένα 😋
vgolden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους παίζουν καθόλου ψηγεία; Είδε κανείς που πήγε πρόσφατα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις