Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Μα γιατί να το πει αυτό η αντιπροσωπεία αφού ήταν μέσα στην εγγύηση; Όπως είπαν τα παιδιά πιο πριν η εγγύηση ισχύει κανονικά από το στοκομάγαζο.. 

Γιατί το ανταλλακτικό θα πήγαινε παραγγελία από Ιταλία , θα περνούσαν "15 εργάσιμες" (~1 μήνας δηλαδή η και περισσότερο) και το πιο πιθανον πάλι θα καταλήγαμε στον Κωτσόβολο , πιθανόν κιολας για πιστωτικο πια.

Δημοσ.

Πάντως είναι λογικό μετά από μερικές εβδομάδες που λειτούργησε το στοκομάγαζο να έχει αδειάσει από τα καλά κομμάτια. Πέρασε αρκετός κόσμος και αγοράστηκε μεγάλος αριθμός συσκευών και πλέον είναι αναμενόμενο ότι θα ξεμείνουν τα είδη που δεν τραβούν το ενδιαφέρον. Σχετικά με τις τιμές, ήταν πραγματικά πολύ καλές, τουλάχιστον για τα είδη που τσέκαρα με το skroutz την πραγματική έκπτωση. Να σας ενημερώσω τέλος ότι το αντίστοιχο στοκομάγαζο που έχει το πλαίσιο, είναι τελείως αδιάφορο και πολύ πολύ μικρότερο. 

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ 100%. Τα ίδια ήθελα να γράψω και εγώ.
το στοκομάγαζο  του Πλαισίου ήταν χρυσωρυχείο όταν άνοιξε. Μετά από καιρό που ο κόσμος το έμαθε ανεβάσανε τις τιμές και έγινε ασύμφορο.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ipal είπε

Γιατί το ανταλλακτικό θα πήγαινε παραγγελία από Ιταλία , θα περνούσαν "15 εργάσιμες" (~1 μήνας δηλαδή η και περισσότερο) και το πιο πιθανον πάλι θα καταλήγαμε στον Κωτσόβολο , πιθανόν κιολας για πιστωτικο πια.

Μα σε καινούργια συσκευή ζητάς κατευθείαν αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία, γιατί επισκευή; Και αν δεν υπάρχει το μοντέλο πρέπει να σου δώσει ίδιων δυνατοτήτων.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Μα σε καινούργια συσκευή ζητάς κατευθείαν αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία, γιατί επισκευή; Και αν δεν υπάρχει το μοντέλο πρέπει να σου δώσει ίδιων δυνατοτήτων.

Αφου δεν ήταν καινούργια 😉... Λες να χαρίζει η κάθε αντιπροσωπεία έτσι συσκευές επειδή ο Κωτσόβολος πουλάει μεταχειρισμένα;

Την ρώτησαν κιόλας που τον βρήκε τον αφυγραντήρα που δεν κυκλοφορούσε  απ' το 2018.

Παιδιά η κοπέλα δεν είχε όρεξη για πέρα δώθε σε σερβίς , γύρω γύρω την Αττική. μάλιστα σήμερα μου είπε δεν πήγε καν πίσω στο στόκ. πήρε πιστωτικο από τον Κωτσόβολο της περιοχής της. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς ή εκτπώση είναι 50% στις αρχικές τιμές του Site. Να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την επίσκεψη μου τελευταία μέρα του χρόνου :

> Πολλές τηλεοράσεις 
> Μερικά πατίνια 
> 5-6 PC ένα gaming που ίσως αξίζει
> 1 27 Lenovo Y Gaming Monitor
> Μπολικες λευκές συσκευές 

Πήγα για να βρω ρομποτική σκούπα. Υπάρχουν αρκετές Roomba και αν ψάξετε και στα κουτιά θα βρείτε και Xiaomi Mop Pro.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως κάποια καρτελακια ήταν σε κουτιά που μέσα είχαν διαφορετικά προϊόντα. Μου έτυχες σε 2 σκούπες. Έχω δουλέψει σε κατάστημα και γνωρίζω πως το συγκεκριμένο μπορεί να είναι λάθος κατα την παραλαβή ή και όχι

Θα τσιμπούσα την Mop P (χωρίς κουτί) σε καλή τιμή αλλά από αρχική 499 και τιμή Site 299 και μετά από ερώτηση που έκανα καθώς το καρτελάκι ήταν λάθος μου είπαν 250ε. No deal. Θα μείνει και θα την σκοτώσουν εσωτερικά την τελευταία μέρα.

Επεξ/σία από Matias_GR
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Matias_GR είπε

Καταρχάς ή εκτπώση είναι 50% στις αρχικές τιμές του Site. Να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την επίσκεψη μου τελευταία μέρα του χρόνου :

> Πολλές τηλεοράσεις 
> Μερικά πατίνια 
> 5-6 PC ένα gaming που ίσως αξίζει
> 1 27 Lenovo Y Gaming Monitor
> Μπολικες λευκές συσκευές 

Πήγα για να βρω ρομποτική σκούπα. Υπάρχουν αρκετές Roomba και αν ψάξετε και στα κουτιά θα βρείτε και Xiaomi Mop Pro.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως κάποια καρτελακια ήταν σε κουτιά που μέσα είχαν διαφορετικά προϊόντα. Μου έτυχες σε 2 σκούπες. Έχω δουλέψει σε κατάστημα και γνωρίζω πως το συγκεκριμένο μπορεί να είναι λάθος κατα την παραλαβή ή και όχι

Θα τσιμπούσα την Mop P (χωρίς κουτί) σε καλή τιμή αλλά από αρχική 499 και τιμή Site 299 και μετά από ερώτηση που έκανα καθώς το καρτελάκι ήταν λάθος μου είπαν 250ε. No deal. Θα μείνει και θα την σκοτώσουν εσωτερικά την τελευταία μέρα.

Τα πατίνια αξίζουν?θυμάσαι ποια είναι και τι τιμές έχουν ?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, gatoulis είπε

Τα πατίνια αξίζουν?θυμάσαι ποια είναι και τι τιμές έχουν ?

Εγώ πήρα το Xiaomi Essential, στα 174 ευρώ και είναι σούπερ.

Από Ανοιχτή συσκευασία έγραφε. (Όχι δηλαδή , από επισκευή)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, athan είπε

Ούτε μεταχειρισμένο δε το βρισκεις τόσο… μια χαρά, κ εγγύηση αντιπροσωπείας…

Δημοσ.
3 ώρες πριν, athan είπε

Τι παιζει με την εγγυηση των μπαταριων του απο μια τετοια αγορα;

Δημοσ.
22 hours ago, ipal said:

Αφου δεν ήταν καινούργια 😉... Λες να χαρίζει η κάθε αντιπροσωπεία έτσι συσκευές επειδή ο Κωτσόβολος πουλάει μεταχειρισμένα;

Την ρώτησαν κιόλας που τον βρήκε τον αφυγραντήρα που δεν κυκλοφορούσε  απ' το 2018.

Παιδιά η κοπέλα δεν είχε όρεξη για πέρα δώθε σε σερβίς , γύρω γύρω την Αττική. μάλιστα σήμερα μου είπε δεν πήγε καν πίσω στο στόκ. πήρε πιστωτικο από τον Κωτσόβολο της περιοχής της. 

Η απόδειξη αγοράς όμως δεν το λέει αυτό. Λέει ότι είναι ένα προϊόν που αγοράστηκε οχ στις 2/1/2022

γραφεθ κάπου ότι είναι στοκ; Παλιά; Ανοιχτή συσκευασία η οτιδήποτε; Αν όχι δε τους αφορά τι παίζει, είναι υποχρεωμένοι να το αλλάξουν η να το επισκευάσουν 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kkkk1 είπε

Αν πάει κανείς υπάρχουν κουζίνες ελεύθερες μέχρι 150€ ?

Την προηγουμενη εβδομαδα που περασα υπηρχαν 2 με 3 μοντελα 120-150.Το ενα ηταν morris οι αλλες δεν θυμαμαι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kkkk1 είπε

Αν πάει κανείς υπάρχουν κουζίνες ελεύθερες μέχρι 150€ ?

Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα την Τετάρτη και είχε 3-4 τεμάχια από μία morris στενή(50cm αντί για 60cm) στα 130€. Όλες οι άλλες ήταν είτε πουλημένες είτε πανάκριβες.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, safridia είπε

Τι παιζει με την εγγυηση των μπαταριων του απο μια τετοια αγορα;

Δεν ξέρω τι παίζει γενικά με τις εγγυήσεις των μπαταριών (ούτε ειδικά στον Κωτσόβολο στοκ.)  Ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει δύο χρόνια εγγύηση πάντως. Ίδωμεν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...