Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, costas_ είπε

Για παράδειγμα, αυτός ο διάδρομος γυμναστικής Everfit 200 plus που πρόκειται για πραγματική ευκαιρία. 

Στο skroutz η τιμή του ξεκινα από €460, στο μαγαζί λοιπόν είχε 2 κομμάτια ίδια αλλά με διαφορετική τιμή. Το ένα στα €280 και τον άλλο στα €145 ! Αυτόν με τα €145 τον αγόρασα και ήταν άψογος. Θέλει καλό ψάξιμο και ευκαιρίες υπάρχουν. 

Xiaomi202111.jpg

Ωραία η κρεμάστρα σου, με γειά!

• Like 1
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 minutes ago, Petrosmou said:

δεν θα έπαιρνα ποτέ διάδρομο στο σπίτι και δώρο να μου τον έδιναν

Όπως ειπώθηκε είναι καλή κρεμαστρα. 

Και το παίζεις φιτ στους φιλους/συγγενείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2021 στις 10:36 ΜΜ, d_gkal είπε

Όπως ειπώθηκε είναι καλή κρεμαστρα. 

Και το παίζεις φιτ στους φιλους/συγγενείς

Υπάρχουν και πιο οικονομικοί τρόποι:
6 ways to fake abs; no gym involved - Lifestyle News

καθώς και δωρεάν:
Fencing sure does get you a 6-pack : r/funny

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

18 ώρες πριν, costas_ είπε

Για παράδειγμα, αυτός ο διάδρομος γυμναστικής Everfit 200 plus που πρόκειται για πραγματική ευκαιρία. 

Στο skroutz η τιμή του ξεκινα από €460, στο μαγαζί λοιπόν είχε 2 κομμάτια ίδια αλλά με διαφορετική τιμή. Το ένα στα €280 και τον άλλο στα €145 ! Αυτόν με τα €145 τον αγόρασα και ήταν άψογος. Θέλει καλό ψάξιμο και ευκαιρίες υπάρχουν. 

Xiaomi202111.jpg

διάδρομο αν δε σκάσεις 800€ είναι ψιλοάχρηστος. Είτε δεν έχουν ιπποδύναμη, είτε τρίζουν ,  καλά εννοείτε δεν είναι slim να διπλώνει. Τι να πω μακάρι να σου βγει καλός αλλά ο διάδρομος θέλει ψάξιμο και να σκάσεις φραγκα αν τον θες για τρέξιμο. αλλιώς όπως είπαν τα παιδιά απλά πιάνει χώρο. Εκτός αν τον θες για περπάτημα. 

Btw τον είδα και εγώ τον συγκεκριμένο όταν είχα πάει 😅. Ο δικός σου ήταν; 

Edit: Α τη δικιά μου φωτό έβαλες στο κολάζ;  Τώρα το είδα. Των 145 ηταν μαγνητικός. Αυτός που έβαλες πως έχεις αγοράσει δεν είναι με το μοτέρ των 280; Η πήρες τον μαγνητικό; Μαγνητικό τι να τον κάνεις μωρέ; 50€ τους δίνουν στις αγγελίες. 

Screenshot_2021-12-31-00-25-23-892.jpg

Επεξ/σία από ipal
  • Like 1
Δημοσ.

Θα αγοράσω και εγώ διάδρομο, όταν με ρωτούν πχ τι κάνω, πάμε για καφέ κλπ, θα τους λέω πως τρέχω και δεν φτάνω. 😰

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, η φωτογραφία είναι η δική σου όπου το ταμπελάκι έγραφε €145 και αυτόν πήρα. Δεν είναι o μαγνητικός (μηχανικός) διάδρομος, είναι o ηλεκτρικός Everfit TFK 200 plus με μοτέρ 2hp, με πολύ καλή κονσόλα και χειριστήρια (start/stop, +/-, quick stop). Προφανώς είχαν κάνει κάποια βλακεία και έβαλαν μια τιμή .. χάρισμα με 80% έκπτωση. Εγώ νόμιζα ότι θα είναι ελλατωματικός αλλά σε πληροφορώ ότι όταν τον έστησα και τον δοκίμασα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. 

IMG_20211223_130015.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, costas_ είπε

Ναι, η φωτογραφία είναι η δική σου όπου το ταμπελάκι έγραφε €145 και αυτόν πήρα. Δεν είναι o μαγνητικός (μηχανικός) διάδρομος, είναι o ηλεκτρικός Everfit TFK 200 plus με μοτέρ 2hp, με πολύ καλή κονσόλα και χειριστήρια (start/stop, +/-, quick stop). Προφανώς είχαν κάνει κάποια βλακεία και έβαλαν μια τιμή .. χάρισμα με 80% έκπτωση. Εγώ νόμιζα ότι θα είναι ελλατωματικός αλλά σε πληροφορώ ότι όταν τον έστησα και τον δοκίμασα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. 

IMG_20211223_130015.jpg

Στην απόδειξη ποιον σου γράφει; Αυτόν που πήρες;

Δημοσ.

Από την αρχή ήταν προφανές ότι κόλλησαν λάθος καρτελάκι. Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα έχεις θέμα με την εγγύηση αν σου χρειαστεί ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, George! είπε

Από την αρχή ήταν προφανές ότι κόλλησαν λάθος καρτελάκι. Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα έχεις θέμα με την εγγύηση αν σου χρειαστεί ποτέ.

Πήρε φίλη  αφυγραντήρα από το στοκομαγαζι,  είχε πρόβλημα και η αντιπροσωπεία κατευθείαν της είπε να τον πάει πίσω Κωτσόβολο ως η καλύτερη λύση για να μην ταλαιπωρείται. Ήταν 2+ ετών μοντέλο και δεν υπήρχαν ανταλλακτικά διαθέσιμα.

Τώρα αν κάποιος θέλει να ταλαιπωρηθεί , μπορεί να επιδιώξει επισκευή για τα υποτίθεται ήδη ελεγμένα και επισκευασμένα που πουλάνε εκεί μέσα. Η να κυνηγήσει αντικατάσταση...

Επεξ/σία από ipal
  • Like 1
Δημοσ.

χτες που περασα παντως απο κει, στα περισσοτερα δεν ειναι -50% οι τιμες οπως λενε αλλα καπου στο 20-30% στις τιμες του Κωτσοβολου απ ο τι ειδα λογω του οτι τα περισσοτερα εχουν εκπτωση στα κανονικα καταστηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές πέρασα και εγώ με την σειρά μου και αυτό που είδα ήταν τιμές όντως στην μισή τιμή περίπου αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό αφού πχ τα ψυγεία είναι όλα σχεδόν χτυπημένα και από επιστροφές , έχει πολλούς παλιούς αφυγραντηρες; Κάποιες τηλεοράσεις μεγάλου μεγέθους αλλά και πάλι σε αρκετά υψηλή τιμή, κάποια φουρνακια united δεν τα κοίταξα καν, κάνα δυο σκούπες και μερικά pc για τα οποία δεν  αξίζει καν να αναφερθώ … με λίγα λόγια πολύ καλό για να είναι αληθινό … δεν αξίζει για εμένα τον κοπο

Επεξ/σία από ALEXANDER000
Δημοσ.
23 ώρες πριν, ipal είπε

Πήρε φίλη  αφυγραντήρα από το στοκομαγαζι,  είχε πρόβλημα και η αντιπροσωπεία κατευθείαν της είπε να τον πάει πίσω Κωτσόβολο ως η καλύτερη λύση για να μην ταλαιπωρείται. Ήταν 2+ ετών μοντέλο και δεν υπήρχαν ανταλλακτικά διαθέσιμα.

Τώρα αν κάποιος θέλει να ταλαιπωρηθεί , μπορεί να επιδιώξει επισκευή για τα υποτίθεται ήδη ελεγμένα και επισκευασμένα που πουλάνε εκεί μέσα. Η να κυνηγήσει αντικατάσταση...

Μα γιατί να το πει αυτό η αντιπροσωπεία αφού ήταν μέσα στην εγγύηση; Όπως είπαν τα παιδιά πιο πριν η εγγύηση ισχύει κανονικά από το στοκομάγαζο.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...