Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα ξανα χθες το απόγευμα και ήταν "άδειο" το μαγαζί. 

Ευτυχώς που πήρα πριν μια εβδομάδα κάποια πράγματα. Μεταξύ αυτών, το Drone (DJI Mini 2) ήταν η απόλυτη ευκαιρία και θα έλεγα η ποιό πετυχημένη αγορά μου. Το έχω λοιπόν μια εβδομάδα και σχεδόν κάθε μέρα το ανακαλύπτω και ποιό πολύ. Είναι πολύ διασκεδαστικό ! Και να φαναταστείτε ότι όταν το πήρα είχε στο ράφι 3 Drones, όλα στην μισή τιμή και τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για αγορά Drone. Την απόφαση την πήρα στο ταμείο, με μια στιγμιαία απόφαση και χωρις καλή γνώση του αντικειμένου. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος και ήδη έχω κάνει τις πρώτες μου πτήσεις, τα πρώτα μου video και φωτογραφήσεις. 

Εξαιρετικό ! Του έκανα και την πρόσθετη ασφάλιση και είναι πολύ πολύ καλό. 

Να και τα πρώτα μου video 

• Like 27
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, costas_ είπε

Πέρασα ξανα χθες το απόγευμα και ήταν "άδειο" το μαγαζί. 

Ευτυχώς που πήρα πριν μια εβδομάδα κάποια πράγματα. Μεταξύ αυτών, το Drone (DJI Mini 2) ήταν η απόλυτη ευκαιρία και θα έλεγα η ποιό πετυχημένη αγορά μου. Το έχω λοιπόν μια εβδομάδα και σχεδόν κάθε μέρα το ανακαλύπτω και ποιό πολύ. Είναι πολύ διασκεδαστικό ! Και να φαναταστείτε ότι όταν το πήρα είχε στο ράφι 3 Drones, όλα στην μισή τιμή και τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για αγορά Drone. Την απόφαση την πήρα στο ταμείο, με μια στιγμιαία απόφαση και χωρις καλή γνώση του αντικειμένου. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος και ήδη έχω κάνει τις πρώτες μου πτήσεις, τα πρώτα μου video και φωτογραφήσεις. 

καλοτάξιδο .

• Moderators
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, costas_ είπε

Δεν ήμουν προετοιμασμένος για αγορά Drone. Την απόφαση την πήρα στο ταμείο, με μια στιγμιαία απόφαση και χωρις καλή γνώση του αντικειμένου. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος και ήδη έχω κάνει τις πρώτες μου πτήσεις, τα πρώτα μου video και φωτογραφήσεις. 

Καταπληκτικα τα βιντεο σου! Με γειες!

Μια παρεμβαση μονο, επειδη λες οτι δεν εχεις σχεση με το αντικειμενο: Κοιτα μηπως θελει αδεια - διπλωμα. Μην σου στοιχίσει πολλαπλασια απο τα λεφτα που εδωσες. 

Δημοσ.

Δίκιο έχεις. Διάβασα αρκετά για το θέμα αυτό και φαίνεται ότι πρέπει να γραφτώ στο μητρώο. Όταν θα είμαι καλά διαβασμενος θα μερινησω και για τα τυπικά.

Δημοσ.
Στις 23/12/2021 στις 11:57 ΜΜ, George! είπε

Ανοιγμένα είναι στα κουτιά τους, κάποια με χτυπήματα κάποια χωρίς αλλά είναι όλα πουλημένα εκτός από ένα 12άρι Daikin perfera(atxm35r) με εσωτερική τσεχική και εξωτερική τούρκικη.

Επειδη ψαχνω για daikin sensira 12αρι,μηπως θυμασαι τιμη για το συγκεκριμενο?Και γενικα τι εκπτωσεις εχουν τα a/c στο περιπου,δινουν και δωροεπιταγη/δωρεαν εγκατασταση οπως στα καινουρια?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theo11 είπε

Επειδη ψαχνω για daikin sensira 12αρι,μηπως θυμασαι τιμη για το συγκεκριμενο?Και γενικα τι εκπτωσεις εχουν τα a/c στο περιπου,δινουν και δωροεπιταγη/δωρεαν εγκατασταση οπως στα καινουρια?

Το perfera είναι το αρκετά ακριβότερο από το sensira και έβγαινε στα 600€. Λέω έβγαινε γιατί πέρασα σήμερα το απόγευμα και είχε πουληθεί. Γενικά δεν είχε κάτι απούλητο σε κλιματιστικά εκτός από ένα morris και ένα juro pro.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, costas_ είπε

Δίκιο έχεις. Διάβασα αρκετά για το θέμα αυτό και φαίνεται ότι πρέπει να γραφτώ στο μητρώο. Όταν θα είμαι καλά διαβασμενος θα μερινησω και για τα τυπικά.

Απ' Οτι βλέπω εδώ https://dagr.hcaa.gr/ πάντως σχεδον σε ολοκληρη την Αττική απαγορεύεται το πέταγμα. Η μου διαφεύγει κάτι; Τα κίτρινα είναι no fly;

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.

Ετσι πρέπει να είναι. Το Fly app της DJI δίνει λίγο ποιό μαζεμένη εικόνα των περιοχών που υπάρχουν περιορισμοί. 

1640752447733.jpg

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, costas_ είπε

Ετσι πρέπει να είναι. Το Fly app της DJI δίνει λίγο ποιό μαζεμένη εικόνα των περιοχών που υπάρχουν περιορισμοί. 

1640752447733.jpg

Τα ελικοδρόμια δεν τα έχει; 

Δημοσ.

2 ώρες πριν, safridia είπε

Υπαρχει περιπτωση να βρεθει κανενα Dji mini 2 combo η να μην παω καν;

Μόνο εαν έλθει φορτηγό, φέρει Drones και τα προλάβεις. Επίσης να πω ότι τα drones τα βάζουν πίσω από τα ταμεία ώστε να μην τα περιεργάζεται ο κόσμος. Πρέπει δηλαδή να είσαι και λίγο παρατηρητικός για να τα δεις αλλά και τυχερός για να τα πετύχεις την ημέρα που θα τα φέρουν.

Εγώ έκανα μια μικρή απερισκεψία που όταν το σκέφθηκα την επόμενη ημέρα ήταν πλέον αργά. Με δεδομένο ότι εαν θέλεις να επιστρέψεις αυτό που αγόρασες, ο Κωτσόβολος πέρνει τα είδη πίσω και επιστρέφει τα χρήματα εντός κάποιων ημερών, έπρεπε να πάρω όλα τα Drοnes που είχε την ημέρα που τα βρήκα και να κρατούσα όποιο μου άρεσε περισσότερο και τα άλλα είτε να τα επέστρεφα είτε να τα διέθετα στην τιμή που τα πήρα σε φίλους και γνωστούς. 

Τέλος πάντων, είναι είδη εκαιρίας, οπότε ο καθένας πράττει όπως νομίζει.  Εαν όμως ξαναπάω και βρώ Drones στην κατάσταση που πήρα το Mini 2, σας το λέω προκαταβολικά ότι θα τα αγοράσω όλα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, costas_ είπε

Μόνο εαν έλθει φορτηγό, φέρει Drones και τα προλάβεις. Επίσης να πω ότι τα drones τα βάζουν πίσω από τα ταμεία ώστε να μην τα περιεργάζεται ο κόσμος. Πρέπει δηλαδή να είσαι και λίγο παρατηρητικός για να τα δεις αλλά και τυχερός για να τα πετύχεις την ημέρα που θα τα φέρουν.

Εγώ έκανα μια μικρή απερισκεψία που όταν το σκέφθηκα την επόμενη ημέρα ήταν πλέον αργά. Με δεδομένο ότι εαν θέλεις να επιστρέψεις αυτό που αγόρασες, ο Κωτσόβολος πέρνει τα είδη πίσω και επιστρέφει τα χρήματα εντός κάποιων ημερών, έπρεπε να πάρω όλα τα Drοnes που είχε την ημέρα που τα βρήκα και να κρατούσα όποιο μου άρεσε περισσότερο και τα άλλα είτε να τα επέστρεφα είτε να τα διέθετα στην τιμή που τα πήρα σε φίλους και γνωστούς. 

Τέλος πάντων, είναι είδη εκαιρίας, οπότε ο καθένας πράττει όπως νομίζει.  Εαν όμως ξαναπάω και βρώ Drones στην κατάσταση που πήρα το Mini 2, σας το λέω προκαταβολικά ότι θα τα αγοράσω όλα. 

Καλά δεν ειναι όλα εκεί μέσα ευκαιρίες. Το ένα απ' τα dji που είχε τη Παρασκευή ήταν το air 1 και το είχε 500€ από 1000€ υποτίθεται αρχική (550€ Σκρουτζ). Μάλλον το καλύτερο deal έκανες .

Εξ άλλου 7/1 κλείνει το μαγαζί (υποτίθεται) οπότε δύσκολο να πετύχει κάποιος κάτι καλό, εκτός αν κατασκηνωσει εκεί μέσα 😅

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην το λες. Εγω πήρα πολλά, πάρα πολλά πράγματα. Όλα ότι πήρα ήταν απίστευτα συμφέρουσες αγορές και είδη σε πολύ καλή κατάσταση. Έψαξα βέβαια για να τα διαλέξω, είχα πάει με την οικογένεια οπότε κινηθήκαμε ομαδικά και ευτυχώς ήταν πολύ εξυπηρετικοί και οι υπάλληλοι οι οποίοι παρά την κατάσταση που επικρατούσε έδιναν ακριβείς πληροφορίες και ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν.  Είναι και λίγο τύχη βέβαια να βρείς αυτό που θέλεις ή να πέσεις σε μια καλή ευκαιρία.

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για παράδειγμα, αυτός ο διάδρομος γυμναστικής Everfit 200 plus που πρόκειται για πραγματική ευκαιρία. 

Στο skroutz η τιμή του ξεκινα από €460, στο μαγαζί λοιπόν είχε 2 κομμάτια ίδια αλλά με διαφορετική τιμή. Το ένα στα €280 και τον άλλο στα €145 ! Αυτόν με τα €145 τον αγόρασα και ήταν άψογος. Θέλει καλό ψάξιμο και ευκαιρίες υπάρχουν. 

Xiaomi202111.jpg

Επεξ/σία από costas_
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...