Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, marmagia είπε

Να φανταστώ καμία σκούπα robot Xiaomi mop p δεν παίζει πια ε;

θα έχει από βδομάδα τις επιστροφές ελαττωματικών περίμενε λιγάκι ....

5 ώρες πριν, greekfragma είπε

Καμιά κάρτα γραφικών είδε κανένας;

Απόκρυψη περιεχομένων

Joke Joke Joke 

aaxVdBX1_700w_0.jpg.2a8d9274dc77b519161fc14ccefa76a6.jpg

ναι σε όνειρο και ήταν και οχτώ 8GB  !!!

Επεξ/σία από makis269
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εναν διάδρομο που αγόρασα, ήταν καινούριος.

Σήμερα τον έστησα και όταν είδα την τιμή του στο Skroutz τρελάθηκα, τον πήρα στο 25% της skroutz-o-τιμής!

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dinos Mathiakakis είπε

Παιδιά αν έχει κάνατε πατίνι xiaomi σε προσφορά στείλτε νου μήνυμα γιατί τυχαία βρήκα το post σας παρακαλώ πολύ 

Τώρα δεν ξέρω, αλλά θες είχε μερικά. Πήρε ένας φίλος το 2 το προ από 700, 350 νομίζω. Η από 600, 300 δε θυμάμαι, πάντως 50% επί της αρχικής. Είχε μερικά ακόμη κουτιά από αλλά μοντέλα, αλλά δεν έδωσα προσοχη

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, makis269 είπε

ναι σε όνειρο και ήταν και οχτώ 8GB  !!!

8 * 8 ;;;;

Δηλαδη 64GB; Καλη περιπτωση ηταν αυτη. 😄 ^8

Δημοσ.

Ενημερωση απο πρωινη επισκεψη. Δεν υπαρχουν καθολου λαπτοπ, υπαρχουν 4-5 desktop για βασικες εργασιες (celeron με 4gb ram ) στα 200-250ευρω περιπου, υπαρχουν πολλες τηλεορασεις, αφυγραντηρες, κλιματιστικα, εχουν ερθει κ οργανα γυμναστικης (διαδρομοι, ποδηλατα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Εννοείται πως όχι, όπως γίνεται κατά κόρον και στα υπόλοιπα…😂

κλασσικα, πρώτο δευτερο ποστ, ποσταρουμε κ περιμενουμε τον υπαλληλο μας να απαντησει γιατι ειμαστε παρταρα μας και πολυ ανωτεροι για να διαβασουμε...

τεσπα ας μη βγαινω κ εγω οφφ...

Ο φιλος με την Oled με τα καμμενα pixel αραγε τι εκανε; του την αλλαξαν με καινουργια;

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

κλασσικα, πρώτο δευτερο ποστ, ποσταρουμε κ περιμενουμε τον υπαλληλο μας να απαντησει γιατι ειμαστε παρταρα μας και πολυ ανωτεροι για να διαβασουμε...

Το θεμα ειναι οτι πιο πολυ ωρα θα κανει να ρωτησει που ειναι το μαγαζι ,να βγει απο το ινσομνια και να ξαναμπει να δει απαντηση ,παρα να γκουγκλαρει ενα μαμημενο "κωτσοβολος αγια παρασκευη".15 δευτερα θα του παρει η αναζητηση?δηλαδη ελεος.

• Like 7
Δημοσ.

Έχω πάει 2 φόρες αυτή την εβδομάδα πρωινές ώρες πέρα από κάτι ακουστικά razer δεν βρήκα κάτι άλλο gaming...

scooter, ρομποτικές σκούπες,τηλεοράσεις είχε φουλ, laptop ούτε για πλάκα τυχερός οποίος βρει κάτι

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ο φιλος με την Oled με τα καμμενα pixel αραγε τι εκανε; του την αλλαξαν με καινουργια;

Επειδη επεστρεψα κ εγω ενα λαπτοπ που ειχε προβλημα, να υπογραμμισω οτι οι αλλαγες γινονται μονο στο συγκεκριμενο καταστημα του κωτσο (μου εκαναν επιστροφη χρηματων γτ δεν βρηκα κατι αλλο αξιολογο)

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, mik3e είπε

Έχω πάει 2 φόρες αυτή την εβδομάδα πρωινές ώρες πέρα από κάτι ακουστικά razer δεν βρήκα κάτι άλλο gaming...

scooter, ρομποτικές σκούπες,τηλεοράσεις είχε φουλ, laptop ούτε για πλάκα τυχερός οποίος βρει κάτι

Τιμονιερες είχε . Χτες είχε thrust master Ferrari στα 80€ (110 Σκρουτζ)

Όσο για την καμμένη tv του φίλου δε το γράφει και η απόδειξη που εγινε η αγορά; Εξ άλλου σιγά μη πας σε άλλο κατάστημα τηλεόραση διετιας/ τριετίας ταλαιπωρημένη και σου δώσει ο Κωτσόβολος καινούργια. 

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.

Ρε παιδιά, διαβάζω ότι υπάρχουν αρκετές τηλεοράσεις. Δεν έχω δει αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε τιμή. Θυμαται κάνεις κάτι που να πήγε? Επίσης σε ότι αφορά επιστροφές, δεν υπάρχει η δυνατότητα να απευθυνθεί κάποιος στο service της εκάστοτε εταιρείας? Αν βέβαια όντως ενδιαφέρεσαι για αυτό που αγόρασες.

Δημοσ.

Δλδ τοσο δυσκολο του ειναι του Κωτσο να τα ανεβασει στο σαιτ κ σε μια ξεχωριστη σελιδα κ να τα ενημερωνει απτο να τρεχει ο κοσμακης" μπας και...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rosspy είπε

Δλδ τοσο δυσκολο του ειναι του Κωτσο να τα ανεβασει στο σαιτ κ σε μια ξεχωριστη σελιδα κ να τα ενημερωνει απτο να τρεχει ο κοσμακης" μπας και...

Εδω δε το κανουν για τα κανονικα τους προιοντα που τα φερνουν και πουλανε και σε ποσοτητες και κανονικες τιμες.

Θα το κανουν για τα στοκ,που αρκετα μπορει να τα κλεινουν και μεταξυ τους?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, ipal said:

Τιμονιερες είχε . Χτες είχε thrust master Ferrari στα 80€ (110 Σκρουτζ)

Όσο για την καμμένη tv του φίλου δε το γράφει και η απόδειξη που εγινε η αγορά; Εξ άλλου σιγά μη πας σε άλλο κατάστημα τηλεόραση διετιας/ τριετίας ταλαιπωρημένη και σου δώσει ο Κωτσόβολος καινούργια. 

Δε παίζει περίπτωση να την πας στην αντιπροσωπεία; Απ το να μπλέξεις με τον πωλητή;;;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι για ψυγείο, μια ερώτηση αν έχει ψυγειοκαταψυκτες σε καλή τιμή (μαξ 300€)

Θα πάω αύριο το απόγευμα να ρίξω μια ματιά, αν βρεθεί κάποιος πρωινός ας με ενημερώσει με καλή προσφορά , να πεταχτώ άμεσα.

Ευχαριστώ! Και συγγνώμη αν είναι οφ τοπικ, απλά είδα πως αρκετοί έχουν την καλή διάθεση να δείχνουν τις καλές προσφορές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...