Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, touristas1985 είπε

μηπως ειδε κανενας αν παιζει κανενας συντηρητης κρασιων μεγαλος? :)

Εχει εναν σιγουρα...ισογειο παρεα με τα ψυγεια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα desktop που είχε ήταν αξιοθρήνητα. 2 ήταν καλύτερα και δεν μου είπαν τιμή είπαν ότι δεν ήταν για πώληση. 1 απλά ήταν αγνώστων στοιχείων αλλά δεν είχε τον J4105 που είχαν οι άλλοι.

26 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Εχει εναν σιγουρα...ισογειο παρεα με τα ψυγεια.

Σωστός το είδα και εγώ

1 ώρα πριν, generalb31 είπε

Η oled ειχε πωληθει..το εγραφε πανω....65 στα 1500 κατι νομιζω ηταν αν θυμαμαι καλα.

Δεν ισχύει νομίζω το καρτελακι πρέπει να είναι από την παλιά αγορά, όχι από το στοκαδικο

Αν δεν έχετε κολλητό να ενημερωθείτε, είναι απίθανο να βρείτε της προκοπής πραγμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, costas_ είπε

για παράδειγμα οι Kerosun, με €150 η omni και με €210 η Laser, απορώ πως δεν έχουν εξαφανιτεί ήδη !

1640167282625-001.jpg

Αυτές είναι εκεί απ' τη Πέμπτη που πήγα εγώ.  Με 15€ τα 8 λίτρα η κηροζίνη δε πολύ συμφέρει. Κάποιες πουλήθηκαν πάντως , είχε πιο πολλές.

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε

Τα desktop που είχε ήταν αξιοθρήνητα. 2 ήταν καλύτερα και δεν μου είπαν τιμή είπαν ότι δεν ήταν για πώληση. 1 απλά ήταν αγνώστων στοιχείων αλλά δεν είχε τον J4105 που είχαν οι άλλοι.

Σωστός το είδα και εγώ

Δεν ισχύει νομίζω το καρτελακι πρέπει να είναι από την παλιά αγορά, όχι από το στοκαδικο

Αν δεν έχετε κολλητό να ενημερωθείτε, είναι απίθανο να βρείτε της προκοπής πραγμα

Με στυλο το γραφουν πανω σε οποιο εχει πουληθει !

Επεξ/σία από generalb31
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κάπως offtopic, αλλά για σήμερα η Alpha Bank έχει εξαργύρωση μισών Bonus πόντων για το ίδιο ποσό σε κάποιους συνεργάτες της κι ο Κωτσόβολος είναι ένας από αυτούς.

Οπότε πχ αντί για 3000 = 6 ευρώ, για σήμερα είναι 1500 = 6 ευρώ κτλπ 

Alpha Bonus εξαργύρωσε πόντους | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr

Santa Bonus

• Like 1
Δημοσ.

Καμια καρτα γραφικων εχει σε οστε  να κρατησω το νεφρο μου?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, touristas1985 είπε

μηπως ειδε κανενας αν παιζει κανενας συντηρητης κρασιων μεγαλος? :)

Ναι, εχει εναν τεραστιο απο 4800 στα 2400.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ομως.

3 ώρες πριν, TCP_SLATT είπε

Καμια καρτα γραφικων εχει σε οστε  να κρατησω το νεφρο μου?

Ειχε κατι πισι με ενσωματωμενες intel HD :P

σου κανει? :P

Πηγα ξανα σημερα το μεσημερι, και ειχε παρα πολλα νεα πλυντηρια και ψυγεια.

Παιδια αν οντως θελετε να παρετε κατι τετοιο αξιζει να επισκευτειτε, για αλλες σαχλαμαρες μη κανετε καν το κοπο.

Τηλεοραση δεν θα επαιρνα εκθεσιακη, γιατι θα εχει δουλεψει 300000 ωρες δειχνοντας την ιδια εικονα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...