Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καταρχήν ψιλοάσχετος από τέτοια θέματα.

Έχω κάποια αρχεία ήχου wav από τα οποία θέλω να κόψω τα περιττά κομμάτια και να τα πετάξω. Βρήκα κάποια  free προγράμματα για τα οποία δεν χρειάζεται εγκατάσταση αλλά υποστηρίζουν μέχρι 100 ΜΒ . Το θέμα είναι ότι τα αρχεία μου είναι 412 ΜΒ άρα πολύ μεγάλα. Υπάρχει κανένα free πρόγραμμα να κάνω τη δουλειά μου;;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Παιδιά καταρχήν ψιλοάσχετος από τέτοια θέματα.

Έχω κάποια αρχεία ήχου wav από τα οποία θέλω να κόψω τα περιττά κομμάτια και να τα πετάξω. Βρήκα κάποια  free προγράμματα για τα οποία δεν χρειάζεται εγκατάσταση αλλά υποστηρίζουν μέχρι 100 ΜΒ . Το θέμα είναι ότι τα αρχεία μου είναι 412 ΜΒ άρα πολύ μεγάλα. Υπάρχει κανένα free πρόγραμμα να κάνω τη δουλειά μου;;;

πας για  DJ ?  Αν δοκίμασες με portable ίσως να μην μπορούσες Αυτό εδώ audacity το δοκίμασες ? Μια αλλη λυση ειναι να τα κάνεις mp3 πρώτα  wav to mp3 να μειωθούν τα ΜΒ και μετά να τα κόψεις Βέβαια αν δεν είναι για το μέγαρο  ανάλογα με την συμπίεση mp3  ίσως αλλάξει λίγο η ποιότητα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Εγώ έχω συνηθίσει στο Audio lava που δίνει το Lidl μαζί με το Walkman για ψηφιοποίηση κασετών. Είναι υπερβολικά απλό.

Γείτονα (Γέρακας εγώ) αν δεν τα καταφέρω θα τα φέρω να τα φτιάξουμε.......... ............................τα αρχεία εννοώ μην μας βγει και όνομα.🤣

• Confused 1
Δημοσ.

Το ξανακοιτάξω τότε! 

Spoiler

Είμαι λίγο περίεργος. Για την καταγραφή ήχου μέσω line in χρησιμοποιώ το Audacity και για περικοπή και αφαίρεση παρασίτων το Audio lava. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Επιλογή zoom όμως απ' ότι είδα δεν έχει (για πιο ακριβές κόψιμο).

31 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για περισσότερα... audacity.

η Roxio Easy Media Creator 7 Το κακό μέχρι win xp κάνει τα πάντα

Spoiler

1519850431_.png.c6389e409e87cdd07ee3d4ef7910d5e2.png

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Nero Wave Editor και καθαρίσατε

Ναι βρε. Το είχα ξεχάσει αυτό και ότι μπορεί κάποιος να το εγκαταστήσει χωρίς την χαβούζα του nero. Και αυτό δωρεάν και όντως πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, hp8 είπε

πας για  DJ ?  Αν δοκίμασες με portable ίσως να μην μπορούσες Αυτό εδώ audacity το δοκίμασες ? Μια αλλη λυση ειναι να τα κάνεις mp3 πρώτα  wav to mp3 να μειωθούν τα ΜΒ και μετά να τα κόψεις Βέβαια αν δεν είναι για το μέγαρο  ανάλογα με την συμπίεση mp3  ίσως αλλάξει λίγο η ποιότητα

7 ώρες πριν, micos000 είπε

Κι εγώ το audacity προτείνω.

Τα μετέτρεψα σε mp3 , κατέβασα το audacity όλα μια χαρά. Τέλειο . Με βόλεψε πολύ γιατί έχει και  Ελληνικό μενού . Ευχαριστώ όλους παιδιά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Βρήκα άλλο ένα επίσης δωρεάν, το FreeTrimMP3 -> https://filehippo.com/download_freetrim-mp3/

Φαίνεται καλό κι αυτό και έχει ζουμ και μερικά άλλα καλούδια.

Με έκοψε ο defender :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...